- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
Selamlar herkese,, bugün duyduğum bir olayı paylaşmak istiyorum okuyanlara ders olabilir diye... işyerinden arkadaşlarla buluştuk bugün birisi hayli üzgün ne oldu diye sorunca da kuzenin başına birşeyler gelmiş anlattı
kızcağız internetten bir adamla tanışmış ismi de Bülentmiş sözde avukatmış... birkaç hafta yazışmışlar sonra da görşmeye karar vermişler.. kızımız da yüksekokul mezunu ve aklı başında biri sözde? kızcağız bir kız arkadaşını daha götürmüş tedbir olarak... neyse bunlar izmirde çiğli civarında biryere gitmişler... adam evim yakında bana gidelim vs falan demiş kızlar istememişi sonra da şaka yaptım falan demiş.... bunları evine bırakmak için arabaya bindiklerinde arabayı saçma sapan yollara doğru sürmş hatta bir ara otobana çıkmış... kamyonlar tırlar vs adam demiş ki ya birlikte oluruz ya sizi burda atarım demiş.... kızlar da biz bakireyiz diye ağlaşmaya başlayınca o da başka yollarla da olur diye kızlara saldırmış kapıları kilitleyip
( kızlardan biri adamı ısırınca inanılmaz bir tokat yemiş ve yumrukla beraber dişi kırılmış... bunlar çok çığlık atınca yola atmış ikisini çantalarını da alıp
( Allahtan bir kamyon şoförü bunları alıp en yakın taksi durağına götürmüş
duyunca şokoldum resmen.... ve adamın telefonu hemen kullanım dışı olmuş,kızların çantaları da gitmiş... yaşadıkları korku da inanılmaz
( internetten biriyle tanışacak olanlar varsa bence çok temkinli olsunlar gerçi en iyisi hiç bulaşmamak ta ben ders olması için paylaşmak istedimmm...