İnternetten tanışma şoku:(

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.211
498
Selamlar herkese,, bugün duyduğum bir olayı paylaşmak istiyorum okuyanlara ders olabilir diye... işyerinden arkadaşlarla buluştuk bugün birisi hayli üzgün ne oldu diye sorunca da kuzenin başına birşeyler gelmiş anlattı:( kızcağız internetten bir adamla tanışmış ismi de Bülentmiş sözde avukatmış... birkaç hafta yazışmışlar sonra da görşmeye karar vermişler.. kızımız da yüksekokul mezunu ve aklı başında biri sözde? kızcağız bir kız arkadaşını daha götürmüş tedbir olarak... neyse bunlar izmirde çiğli civarında biryere gitmişler... adam evim yakında bana gidelim vs falan demiş kızlar istememişi sonra da şaka yaptım falan demiş.... bunları evine bırakmak için arabaya bindiklerinde arabayı saçma sapan yollara doğru sürmş hatta bir ara otobana çıkmış... kamyonlar tırlar vs adam demiş ki ya birlikte oluruz ya sizi burda atarım demiş.... kızlar da biz bakireyiz diye ağlaşmaya başlayınca o da başka yollarla da olur diye kızlara saldırmış kapıları kilitleyip:(( kızlardan biri adamı ısırınca inanılmaz bir tokat yemiş ve yumrukla beraber dişi kırılmış... bunlar çok çığlık atınca yola atmış ikisini çantalarını da alıp:(( Allahtan bir kamyon şoförü bunları alıp en yakın taksi durağına götürmüş:( duyunca şokoldum resmen.... ve adamın telefonu hemen kullanım dışı olmuş,kızların çantaları da gitmiş... yaşadıkları korku da inanılmaz:(( internetten biriyle tanışacak olanlar varsa bence çok temkinli olsunlar gerçi en iyisi hiç bulaşmamak ta ben ders olması için paylaşmak istedimmm...

Hiç görmediklerine aşık olanların olduğu düşünülürse arabaya binmeleri de söz konusu olabiliyor... demek ki yapmamak lazımmışşş

TOVBE yarabbim!! Allahim korumus kizlari. Bu zaman cok kotu zaman. Sanada tesekur ederim canim burda eminim cok genc kiz vardirl Okuyup ders alirlar.

verilmiş sadakaları varmış ucuz kurtulmuşlar:53: babama bile güvenmem ben ki internet ortamına güveneyim. zaten adamakıllı meslek söylemek o adam müsvettelerinin işini kolaylaştırıyor. biliyor çünkü arz talep meselesini.uzak durmak lazım,devir kötü

off allahım off nasıl oluyor bu olaylar üzüldüm kızlara.. ama ucuz atlatmışlar bu olayı tek teselli bu olsa gerek. herkes evde çoluğunun çocuğunun bilgisyarını kontrol etmeli tlf kontrol etmeli gerekirse odada yapılan konuşmalarını bile gizliden dinlemeli bence. bu zamanda insanlar çok kolay hata yapabiliyor.

Selamlar herkese,, bugün duyduğum bir olayı paylaşmak istiyorum okuyanlara ders olabilir diye... işyerinden arkadaşlarla buluştuk bugün birisi hayli üzgün ne oldu diye sorunca da kuzenin başına birşeyler gelmiş anlattı:( kızcağız internetten bir adamla tanışmış ismi de Bülentmiş sözde avukatmış... birkaç hafta yazışmışlar sonra da görşmeye karar vermişler.. kızımız da yüksekokul mezunu ve aklı başında biri sözde? kızcağız bir kız arkadaşını daha götürmüş tedbir olarak... neyse bunlar izmirde çiğli civarında biryere gitmişler... adam evim yakında bana gidelim vs falan demiş kızlar istememişi sonra da şaka yaptım falan demiş.... bunları evine bırakmak için arabaya bindiklerinde arabayı saçma sapan yollara doğru sürmş hatta bir ara otobana çıkmış... kamyonlar tırlar vs adam demiş ki ya birlikte oluruz ya sizi burda atarım demiş.... kızlar da biz bakireyiz diye ağlaşmaya başlayınca o da başka yollarla da olur diye kızlara saldırmış kapıları kilitleyip:(( kızlardan biri adamı ısırınca inanılmaz bir tokat yemiş ve yumrukla beraber dişi kırılmış... bunlar çok çığlık atınca yola atmış ikisini çantalarını da alıp:(( Allahtan bir kamyon şoförü bunları alıp en yakın taksi durağına götürmüş:( duyunca şokoldum resmen.... ve adamın telefonu hemen kullanım dışı olmuş,kızların çantaları da gitmiş... yaşadıkları korku da inanılmaz:(( internetten biriyle tanışacak olanlar varsa bence çok temkinli olsunlar gerçi en iyisi hiç bulaşmamak ta ben ders olması için paylaşmak istedimmm...

İnanmıyorum yaa. Yemin ederim böyle giderse bütün erkeklerden nefret edicem. En büyük hata kızda ama.neyse Allah kimsenin başına vermesin. Ve herkese de akıl fikir versin. Paylastğın için sağol.inşallah herkes daha dikkatli olur...

ucuz atlatmışlar yine de ve iyiki tek gitmemiş :5:

TOVBE yarabbim!! Allahim korumus kizlari. Bu zaman cok kotu zaman. Sanada tesekur ederim canim burda eminim cok genc kiz vardirl Okuyup ders alirlar.

Bir de adamın iğrenç zorlamaları var ben yazamadım burada:(( resmen adam pantolununu bile açmış kızlara ve bakireyseniz başka yollarla dediğimi yapın demiş... kabus ya o sapık internetlerdedir hala ve av arıyordur :((

Allah korusun.

kızların biz bakireyiz diye ağlamaya başlamalarına istemsiz gülüverdim :1:

Adamın cesaretine bak ya kız arkadaşlarınızada iyi ders olmuş ne işin var arabasında ilk günde ? Gerçi tanışdığı gün eve giden eğlenen kadınlarda var onlarda prim veriyor ya böyle insanlara ama bu şahıs her neyse artık güzellik ile olmaz ise zorla yaparım diye illa kafasına koymuş hayır bu bayanları da anlamadım biz bakireyiz ne demek ya olmasa iyi hadi yapalım mı diyeceklerdi ? İki tarafda suçlu bu devirde neyine güveniyorlar gerçi artık tecrübe oldu bunlara.

iyi hadi tanıştın yazıştın buluşmak istedin anladım da
ne diye ücra biyerde buluşuyorsun
buluşacağın yeri sen seç, bildiğin güvendiğin b,ir yere çağır gelsin bi zahmet.
nasıl gaflete düşmüşler iyi ki başlarına daha kötü şeyler gelmemiş.
dünya manyak dolu. kimseye güvenmemek lazım

Bunda şok olacak bir durum yok, ucuz atlatmış bile sayılabilirler de öyle bir tehdit üstüne "ama biz bakireyiz" diye ağlaşma olayına takıldım. Sanki aksi durumda zarar görmüş veya şiddete uğramış sayılmayacaklar, sanki kaybedecekleri tek değer zarları... Onu da geçtim, adam o laf tan sonra daha bile gaza gelmiş olabilir, "heyoo, ilk ben yapıcam" diye.

Kim yaşamışsa büyük geçmiş olsun. Umarım onlar da, veya böyle görüşmeleri "normal" sayanlar da kıssadan hisse alıp atacakları adımlara dikkat ederler bundan sonra.

İnsanın bir anlık düşünmeden yaptığı bir hata nelere mal olabilir diye korktum cidden:(( adamın getirdiği araba kiralık çıktıiteli başka biri adına çıktı ve böyle bir isim soyisim de yokmuş... ama kızlara kimlik bile göstermiş ne tuzaklar var ya yuh

Bunda şok olacak bir durum yok, ucuz atlatmış bile sayılabilirler de öyle bir tehdit üstüne "ama biz bakireyiz" diye ağlaşma olayına takıldım. Sanki aksi durumda zarar görmüş veya şiddete uğramış sayılmayacaklar, sanki kaybedecekleri tek değer zarları... Onu da geçtim, adam o laf tan sonra daha bile gaza gelmiş olabilir, "heyoo, ilk ben yapıcam" diye.

Kim yaşamışsa büyük geçmiş olsun. Umarım onlar da, veya böyle görüşmeleri "normal" sayanlar da kıssadan hisse alıp atacakları adımlara dikkat ederler bundan sonra.

Vallahi beklenir o manyaktan.:9::9::9:

Keşke plakayı alıp polise gitselermiş?

Back
X