Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana garip gelen o olayın üstüne birde kamyoncuya güvenip kamyona binmeleri..
pippa bacca olayını unutmamak gerek...sen git kamyoncuya güven...![]()
Bu olayı yaşayanlara büyük ders olur da ,
Böyle şeyler duyan genç kızlarımıza pek ders olur mu meçhul ..
Çağımızda genel olarak herkes internetten arkadaş buluyor kendisine .
Bulmak neyse de arabasına binmek nedir ?
Nasıl bir güven var artık bilemiyorum ..
Ben bu dünya da kimseye güvenmiyorum insanoğlu çiğ süt emmiştir çünkü ne yapacağı belli olmaz .![]()
Pardon da gece saati otobanda ne yapmalarını beklerdin?çantalarını,telefonlarını almış adam... otobanda oturup sohbet edecek halleri yok herhalde?? sanki her koşul sağlanmışta kızlar kamyoncuya güvenmiş gibi yazmışsınız??bana garip gelen o olayın üstüne birde kamyoncuya güvenip kamyona binmeleri..
pippa bacca olayını unutmamak gerek...sen git kamyoncuya güven...![]()
kınamıyorum bir anlık gaflet
ama e be kızım koskoca mektep bitirmişsin ne diye avukat adam netlerde kız arasın?
adam bi kere avukat.1-0 galip başlamış hayata...Kim bilir kimler vardır çevresinde...
ben işçiyim aşçıyım ustayım dese buluşmazdı büyük ihtimal...
ayrıca da kamyon şöförünün arabasına binmesi de cidden fena ya...
ne diyeyeim geçmiş olsun Allah kızımıza akıl,firaset o varlığa da hidayet nasip eylesin
Arkadaşım tam duygularıma tercüman oldun sağol varol..... teşekkürler...1.Denize düşen yılana sarılır...
2.Kamyon şoförleri de canavar değiller insanlar
babamız,abimiz,eşimiz dostumuz olabilir bu meslekten
sapık muamelesi yapmanız çok çirkin...
3.Çantaları vs. kalmış arabada deniyor hala 155'i arasalardı ya
diyorsunuz...
Son olarakta;siz bunları şuan da mantıklı düşünerek yazıyorsunuz
Olay esnasında o korkuyla kişi nasıl mantıklı sağlıklı hareket edebilecek sizce...
kalabalık avm cafe gibi biryerde görüşsünler tamamda bunlarda iyice kör cahil gibi gidip adamın arabasına binmişler en büyük hata burda daha bir kaç saat gördüğün netten tanıdığın bir insanın ne evine gidilir ne arabasına binilir allah şaşırtmasın geçmiş olsun kızlara...
Pardon da gece saati otobanda ne yapmalarını beklerdin?çantalarını,telefonlarını almış adam... otobanda oturup sohbet edecek halleri yok herhalde?? sanki her koşul sağlanmışta kızlar kamyoncuya güvenmiş gibi yazmışsınız??
Avukatlar internetten arkadaşlık kurmazlar mı? tecrübeyle sabittir benim eşimde internetten arkadaşlık kurduğu için boşandım. kendileri mali müşavirdi malesefher meslekten bunu yapan var... ama ciddi niyetli düşndklerini sanmıyorum çerez gibi o o lmadı diğeri,diğeri olmadı öteki vs vs... çabuk tüketilen ilişkiler..