İnternetten tanışma şoku:(

bana garip gelen o olayın üstüne birde kamyoncuya güvenip kamyona binmeleri..

pippa bacca olayını unutmamak gerek...sen git kamyoncuya güven...:10:

bu net arkadaşlığı o kadar garip bi hal almış ki size şöyle bişey anlatayım..eşimin yeğeni var 9 yaşında..birgün facesine bakayım dedim iki arkadaş diğer bi arkadaşlarıyla kavga ediyorlar faceden biri diğerine çirkin diyor,öbürü de yarın seni öğretmene söyliycem bana çirkin dedi diycem sana ceza versin diyor :60:..okuyunca hem üzüldüm hem de çok güldüm.9 yaşındaki çocuklar bile sınıf arkadaşıyla olan kavgasını internet üzerinden yapıyorlar:53: eskiden öyle miydi,çıkışta bekle derdik,bi güzel kavgamızı ederdik :1:

bir deyim var akıldan geçeni kim ilk söylerse o daha uzun yaşar diye benden uzun yaşıycan:) Allah korumuş kızları bu devirde kime niye böyle güven güvenmek zor bir şey oysa hiç kolay olmayan iyiki başlarına bir şey daha kötü gelmemiş

bu kızlar hiç haber seyretmiyor sanırım
bu devirde bu kadar güven pes doğrusu

Son düzenleme:
zaten ciddi niyeti olanların ne işi var öyle internet sitelerinde filan ya.onlar herkesle yazışıyolar.allah bilir kaç tanesini kandırdı öyleee şerefsiz! bedavadan götürecek kız arıyolar kendilerine.ve bunların içinde iş adamları ve mmeslekleri çok iyi çevresi olan insanlarda var.herkese yazıyolar hangisi cevap verirse artıkkkk...allahh yardım etmişte ucuz kurtulmuşlar.verilmiş sadakaları varmışşş...dışarıda insan mı kalmadı millet internetten bulmaya sardı.insan 30 yıllık kocasına güvenemiyo korkuyooo allahımm

Tamamen cahillik, Allah korumuş

Yalnız arkadaşların dediği gibi kamyoncuya nasıl güvenmişler

Oldukları yerde 155 i arayıp, plakayı verselerdi bari, polis daha iyi değil mi

Bu olayı yaşayanlara büyük ders olur da ,
Böyle şeyler duyan genç kızlarımıza pek ders olur mu meçhul ..
Çağımızda genel olarak herkes internetten arkadaş buluyor kendisine .
Bulmak neyse de arabasına binmek nedir ?
Nasıl bir güven var artık bilemiyorum ..
Ben bu dünya da kimseye güvenmiyorum insanoğlu çiğ süt emmiştir çünkü ne yapacağı belli olmaz . :31:

tanışma artık normalleşti ama dediğiniz gibi arabalarına binmeleri o değil adama evine çağırdığında konuşmalarından falan huylanmaları gerekirdi bence bir kişiyi tam tanımadan o kadar kişisel alanına girmek sakıncalı kötü bir tecrübeyle sabitlenmiş :(

internette tanışma olayında sıkıntı yok da karşıdaki kişiyi iyice tanıyıncaya kadar asla yalnız kalmamalı,halkın içinde buluşulmalı ve asla arabasına falan binilmemelidir. bu gençler nasılsa 2 kişiyiz deyip çekinmemişler.umarım olayı kafalarında çabuk atlatabilirler. :18::43:

kınamıyorum bir anlık gaflet

ama e be kızım koskoca mektep bitirmişsin ne diye avukat adam netlerde kız arasın?

adam bi kere avukat.1-0 galip başlamış hayata...Kim bilir kimler vardır çevresinde...

ben işçiyim aşçıyım ustayım dese buluşmazdı büyük ihtimal...

ayrıca da kamyon şöförünün arabasına binmesi de cidden fena ya...

ne diyeyeim geçmiş olsun Allah kızımıza akıl,firaset o varlığa da hidayet nasip eylesin

Pardon da gece saati otobanda ne yapmalarını beklerdin?çantalarını,telefonlarını almış adam... otobanda oturup sohbet edecek halleri yok herhalde?? sanki her koşul sağlanmışta kızlar kamyoncuya güvenmiş gibi yazmışsınız??

kınamıyorum bir anlık gaflet

ama e be kızım koskoca mektep bitirmişsin ne diye avukat adam netlerde kız arasın?

adam bi kere avukat.1-0 galip başlamış hayata...Kim bilir kimler vardır çevresinde...

ben işçiyim aşçıyım ustayım dese buluşmazdı büyük ihtimal...

ayrıca da kamyon şöförünün arabasına binmesi de cidden fena ya...

ne diyeyeim geçmiş olsun Allah kızımıza akıl,firaset o varlığa da hidayet nasip eylesin

Avukatlar internetten arkadaşlık kurmazlar mı? tecrübeyle sabittir benim eşimde internetten arkadaşlık kurduğu için boşandım. kendileri mali müşavirdi malesef:( her meslekten bunu yapan var... ama ciddi niyetli düşndklerini sanmıyorum çerez gibi o o lmadı diğeri,diğeri olmadı öteki vs vs... çabuk tüketilen ilişkiler..

1.Denize düşen yılana sarılır...

2.Kamyon şoförleri de canavar değiller insanlar

babamız,abimiz,eşimiz dostumuz olabilir bu meslekten

sapık muamelesi yapmanız çok çirkin...

3.Çantaları vs. kalmış arabada deniyor hala 155'i arasalardı ya

diyorsunuz...

Son olarakta;siz bunları şuan da mantıklı düşünerek yazıyorsunuz

Olay esnasında o korkuyla kişi nasıl mantıklı sağlıklı hareket edebilecek sizce...

1.Denize düşen yılana sarılır...

2.Kamyon şoförleri de canavar değiller insanlar

babamız,abimiz,eşimiz dostumuz olabilir bu meslekten

sapık muamelesi yapmanız çok çirkin...

3.Çantaları vs. kalmış arabada deniyor hala 155'i arasalardı ya

diyorsunuz...

Son olarakta;siz bunları şuan da mantıklı düşünerek yazıyorsunuz

Olay esnasında o korkuyla kişi nasıl mantıklı sağlıklı hareket edebilecek sizce...
Arkadaşım tam duygularıma tercüman oldun sağol varol..... teşekkürler...

kalabalık avm cafe gibi biryerde görüşsünler tamamda bunlarda iyice kör cahil gibi gidip adamın arabasına binmişler en büyük hata burda daha bir kaç saat gördüğün netten tanıdığın bir insanın ne evine gidilir ne arabasına binilir allah şaşırtmasın geçmiş olsun kızlara...

çokkk doğruuuu.işteee birde kalkıp bazıları burayaaaa yorum yazıyoo.insan o korkuylaaa napıcağını bilemez elbette.aynen ya denize düşen yılana sarılır tabiki.kendi başınıza gelse oturup düşünürmüydüüz caba neden ben polisi aramadım neden kamyona bindimmm diyee.?? mantıklı olun biraz.size düşen tek şey ders almak ve kurtulduğunuza şükretmek olurrr.oturupda hariçden gazel okumak değilll!!! bunun okumuşluklar ilgiside yok ayrıca.yok kızımız yüksek okul mezunuymuş filannn...eğitim başka öğretim başka bir şeyyyy!!! daha bunu ayırt edemeyen arkadaşlarımız var aramızda.belkide konu sahibi arkadaş bile anlattığına sayenizde pişman olmuştur!

kalabalık avm cafe gibi biryerde görüşsünler tamamda bunlarda iyice kör cahil gibi gidip adamın arabasına binmişler en büyük hata burda daha bir kaç saat gördüğün netten tanıdığın bir insanın ne evine gidilir ne arabasına binilir allah şaşırtmasın geçmiş olsun kızlara...

Üç kez görüşse dördüncü de görüşmeye gitse yine arabasına binebilir ve başına bunlar gelebilirdi... çevresini,hayatını hiç bilmediğin biriyle görüşme fikri olmamalı belkide... adam sapıktır kafasına koyar 2 ay idare eder sonra gerçek yznü gösterebilir.... bana internetten tanışmalar inanılmaz korkutucu ve güvensiz geliyor... adam iyi biri çıksa elinin altında internet ve alışkanlığı var kim bilir kaç kişiyle daha görüşür:(

Pardon da gece saati otobanda ne yapmalarını beklerdin?çantalarını,telefonlarını almış adam... otobanda oturup sohbet edecek halleri yok herhalde?? sanki her koşul sağlanmışta kızlar kamyoncuya güvenmiş gibi yazmışsınız??

aslında kamyona biniceklerine telefonunu isitiyp polise arasalardı iyi olrumuş.

Yok yok söylemeden geçemiycem.

İnsanlar şaşar beşer bunu asla unutmayın.

Yeri gelir asla yapmam dediğiniz şeyi yaparsınız.:34:

Avukatlar internetten arkadaşlık kurmazlar mı? tecrübeyle sabittir benim eşimde internetten arkadaşlık kurduğu için boşandım. kendileri mali müşavirdi malesef:( her meslekten bunu yapan var... ama ciddi niyetli düşndklerini sanmıyorum çerez gibi o o lmadı diğeri,diğeri olmadı öteki vs vs... çabuk tüketilen ilişkiler..

aynen katılıyorum..internette arkadaş arayan avukat da var doktor da mühendis de..ha amaç kişiden kişiye değişir ,o ayrı..:34:

Back
X