İnternetten tanışma şoku:(

İnternette ya da başka bir yerde tanış, tanımadığın adamın arabasında ne işin var değil mi? Bunun adı saflık mı, maceraperestlik mi bilemedim. Yanımızda bir aile büyüğü yokken, komşularımızın arabasına bile binmezdik biz. Kaldı ki iki gündür tanıdığın adamın arabası... Off! Ne cesaret...
Allahtan ucuz atlatmışlar, başlarına gelebilecekleri düşünmek bile korkunç. :50:

adam az bile yapmışşş
hemen tanımadığınn birininn arabasına binilirmi hiç etrafta okadar duyuyoruzkii kaçırılıpp kafasıı kesilenleri amaa yok yinede akıllanmayacaz

Bir de adamın iğrenç zorlamaları var ben yazamadım burada:(( resmen adam pantolununu bile açmış kızlara ve bakireyseniz başka yollarla dediğimi yapın demiş... kabus ya o sapık internetlerdedir hala ve av arıyordur :((

canım av arıyordur amaa av aranılacak sitelere girmezsek av olmayız değilmii
neden bizlerr başkalarıyla yazışmıyoruzz
ben kendii samimii arkadaşlarımla bil yazışmamm sadece burda ve yemek sitelerinde takılırımm
insanınn aklına geldimii arkadaş aramak böyle sonuçlar kaçınılmaz oluyorr

İnternette ya da başka bir yerde tanış, tanımadığın adamın arabasında ne işin var değil mi? Bunun adı saflık mı, maceraperestlik mi bilemedim. Yanımızda bir aile büyüğü yokken, komşularımızın arabasına bile binmezdik biz. Kaldı ki iki gündür tanıdığın adamın arabası... Off! Ne cesaret...
Allahtan ucuz atlatmışlar, başlarına gelebilecekleri düşünmek bile korkunç. :50:

Çok haklısınn benn evlii ve 3 çocukk annesiyim
yürüyüşe çıktımm eve geliyorumm komşununn oğluu pda evlii ve 10 yaş büyüğümm abla gell eve kadar bırakayımm dedii
yokk ben satenn yürüyüşş yapıyorumm dedimm binsemm sokakta insemm onunn bile dedikodusu olurduu eşime anlattımm iyikii binmedinn yoksa çok kızardım dedii
yanii bukadar biz komşu çocuğuyken dikkat ederkenn bu kadar cahilliğii anlayamıyorumm

ucuz yirtmislar gene, dua etsinler bu kadariyla kurtulduklari icin... tvde görüyoruz neler var hayatta. allahtan sikayetci olmuslar ins biran önce baskalarinada zarar vermeden yakalanir.

tum sayfalari okumadim
bu kizlar kac yasindalar ?
biri telefonla polisi arayamadimi?
birde okurken sasirdigim ve kizlarin kucuk yasta yada
cidden bos beyinli olduklarini dusunmeden edemedim
adam pantolonunu indirirken
salya sumuk "biz bakireyiz" diye agladilarmi gercekten
bakire olmasa boyunmu egeceklerdi
kendi basini yakmak bu olsa gerek

adam az bile yapmışşş
hemen tanımadığınn birininn arabasına binilirmi hiç etrafta okadar duyuyoruzkii kaçırılıpp kafasıı kesilenleri amaa yok yinede akıllanmayacaz

Bu kadar yorum içinde ilk kez az bile yapmış sözünü gördüm... onlar 20 yaşlarında cahil kızlar... hiç temenni etmem de çocuklarınız falan olur bir saçmalık yaparlar vs bence empati yaparak ılımlı olalım... o kızında siz yaşlarda anası bunun bilincinde. üzüldüm bir kadının bu yorumuna... sıcaklardandır umarım

tum sayfalari okumadim
bu kizlar kac yasindalar ?
biri telefonla polisi arayamadimi?
birde okurken sasirdigim ve kizlarin kucuk yasta yada
cidden bos beyinli olduklarini dusunmeden edemedim
adam pantolonunu indirirken
salya sumuk "biz bakireyiz" diye agladilarmi gercekten
bakire olmasa boyunmu egeceklerdi
kendi basini yakmak bu olsa gerek

Ayrıntısıyla yazıyor önceki sayfalarda herhalde ellerinde tel olsa ararlar değil mi bayan?

Bu kadar yorum içinde ilk kez az bile yapmış sözünü gördüm... onlar 20 yaşlarında cahil kızlar... hiç temenni etmem de çocuklarınız falan olur bir saçmalık yaparlar vs bence empati yaparak ılımlı olalım... o kızında siz yaşlarda anası bunun bilincinde. üzüldüm bir kadının bu yorumuna... sıcaklardandır umarım

Kusura bakmayın da tam olmasa da hak vermiyor değilim. Hiç mi bişey bilmiyor bunlar tamam cahilik ama sadece net üzerinden sohbet mi ediyorlar ne haberler neler var neyine güverek arabaya binersin benim aklıma mesleği ve arabasının güzel olması geliyor aklıma. İşin mahkemeye uzaması güzel ama kızların ağzı yandı zorlama felan da yok birde ailene açıkla bakalım bunu hele elalem "nasıl olmuştu" cular var olacaktır elbet. Allah sabır versin iki arkadaşa da aman bişey olmaz diyen genç kardeşlerimede örnek olsun.

yani tüh tüh vah vahları anlarımda,merak ediyorum acaba kendi kızınızın başına gelsede az bile yapmış diyebilicekmisiniz?20 sayfadır herkes aksüt namus abidesi kesildi..kimse üzerine alınmasın ortaya atıyorum ama gerçek olan şu ki;ortada profosyonel bi sapık var..herşeyi ayarlamış ve 40 yaşındaki bi kadının bile karşı koyamayacağı düzende bir olay,kusurabakmayın ama burdaki genel sorun erkeklerin vicdansız ve ahlaksızlıklarıdır...ve konuyu açan kişide hertürlü kendinizi koruyun mesajı vermek istemiş,kızların ne salaklığı kaldı ne cahilliği birde üstüne az bile yapmış derseniz birgün kızınızın başına geldiğinde ağlanmayın!son sözümü söylerim bir dahada tek cevap yazmam..kızlar adınada çok üzüldüm allah kimsenin başına bu tarz olaylar vermesin,ama erkeğin gözü dönmüşse bir kere,sokak ortasında bile yapar sapıklığını arabasına binmeye gerek yok!hatta birinden duyduğum olay;kıza takmış biri takip etmiş ve ailesiyle yaşadığı eve girip kimse yokken kıza saldırmış..söz konusu erkeklerse herşey olur kısacası iyi forumlar!

canımm benn sayfaları tam okumadan yazmıştımm o cevabıı yanii pantolon indirme konusunuu

benim az yapmışş demekk istyediğimm hanii müge anlıda izliyuoruzz ya kaçırıpp ya kesiyorlar yada öldürüyorlarrr
yanii onuju kastedmiştimm yazışş tarzımıı sonra okuyunca yanlış anlatmışımm benn
iyikii öldürmedilerrdemek istemiştimm

yani tüh tüh vah vahları anlarımda,merak ediyorum acaba kendi kızınızın başına gelsede az bile yapmış diyebilicekmisiniz?20 sayfadır herkes aksüt namus abidesi kesildi..kimse üzerine alınmasın ortaya atıyorum ama gerçek olan şu ki;ortada profosyonel bi sapık var..herşeyi ayarlamış ve 40 yaşındaki bi kadının bile karşı koyamayacağı düzende bir olay,kusurabakmayın ama burdaki genel sorun erkeklerin vicdansız ve ahlaksızlıklarıdır...ve konuyu açan kişide hertürlü kendinizi koruyun mesajı vermek istemiş,kızların ne salaklığı kaldı ne cahilliği birde üstüne az bile yapmış derseniz birgün kızınızın başına geldiğinde ağlanmayın!son sözümü söylerim bir dahada tek cevap yazmam..kızlar adınada çok üzüldüm allah kimsenin başına bu tarz olaylar vermesin,ama erkeğin gözü dönmüşse bir kere,sokak ortasında bile yapar sapıklığını arabasına binmeye gerek yok!hatta birinden duyduğum olay;kıza takmış biri takip etmiş ve ailesiyle yaşadığı eve girip kimse yokken kıza saldırmış..söz konusu erkeklerse herşey olur kısacası iyi forumlar!

işte budur !...................:46:

Allah korusun.

kızların biz bakireyiz diye ağlamaya başlamalarına istemsiz gülüverdim :1:

Güzelim kızlar babalarından korkar cesaret edemez bu olayın duyulmasına.. duyulsa eminim herkes kızların üzerine çullanacaktır... tecavüze uğrayana bile sen tahrik etmişsindir dendiğine göre :((

Pardon da gece saati otobanda ne yapmalarını beklerdin?çantalarını,telefonlarını almış adam... otobanda oturup sohbet edecek halleri yok herhalde?? sanki her koşul sağlanmışta kızlar kamyoncuya güvenmiş gibi yazmışsınız??

bak arkadasinin bilme nesi olan kizlari bu kadar savunman
savunma demeyelimde bu kadar yazilanlara tepki vermen
biraz soru isareti veriyor
ama olay dedigin gibiyse sayet yinede bunlari yazmadan edemeyecegim

Turkiyede duydugun bildigin gibi tecavuz vakalarinda
yok kendi rizasiyla oldu
yok bagirmadi
yok gece ne isi vardi disarda
diye kizlari kadinlari suclarlar
buna tamamen karsiyim
ne olursa olsun
bir erkek sevismek istiyorsa iliskiye girmek istiyorsa
sorabilir bir kadina yada kiza benimle iliskiye girermisin sevisirmisin diye
ama karsidaki insanin cevabi HAYIR dedikten sonra o adam elini bile surmemesi gerek
hic bir kosulda dokunma hakkina sahip degil
tutki bir kocanin karisina zorla iliskiye girmesi yasak
tenha yerde olsunlar gece olsun tahrik olsun ne olursa olsun
ama bizim ulkede "kadin tahrik etmistir" turunde bahaneler var

ingilterede gece parkta bir genc kizi korkuttu sapik adamin biri
ama hic dokunmadi sadece sozle lafla taciz edip pesine takilmis
kiz sikayet ediyor ne kadar etkilendigini ifade ediyor
ve o tacizci 7 sene 7 gun hapis cezasi aliyor!
soruyorlar hakime "fazla degilmi? dokunmadi bile" diye
hakimin cevabi: ingiltere bir vatandas bir genc kiz ozgurce korkmadan parka gitme ozgurlugune sahip olmali!
diye
farka bak ne tuhaf degilmi?

fakat o kizlarin daha gozu acik olmasi gerekmezmi?
yirmi yaslarda iki kocaman kiz
ailelerinden bu kadar korkuyorlarken elin adamindan neden korkmadilar
tetbir olsun diye iki kisi gitmeyi biliyorlarsa
baska turlu tetbirler almalari gerekmezmiydi?
arabaya binmemek gibi
adama saldirmak gibi
cep telefonlarini kasp ettirmeden polisi aramak gibi
ama polisi ararlarsa aileleri duyar
aileleri duyarsa mav olurlar azar isitirler belki dayak yerler
bunu goze almayan kizlarin tanimadiklari adamin arabasinda isi ne?
iste bizim genclerin hatasida burda
kucuk olmadiklari halde bu duruma dusuyorlarsa o onlarin akilsizligindandir
aylarca flort ettikten sonra boyle bir sey basina gelse bir kizin bu sekil dusunmezdim
ama ilik goruste arabasina binecek kadar ve bu kadar savunmasiz olacak kadar
ve o adami cezalandirmadiklari icin aksilz olduklari icin sucun cogu onlarda

canım av arıyordur amaa av aranılacak sitelere girmezsek av olmayız değilmii
neden bizlerr başkalarıyla yazışmıyoruzz
ben kendii samimii arkadaşlarımla bil yazışmamm sadece burda ve yemek sitelerinde takılırımm
insanınn aklına geldimii arkadaş aramak böyle sonuçlar kaçınılmaz oluyorr

Şu yorumun üstüne diyecek lafım kalmadı.
Sizi tebrik ediyorum av(!) (?) olmadığınız için.
Başka bir mesajınızda ifade ettiğiniz o kafası kesilen kızlar da sizin gibi kendilerini bilseler(!) ölmezlerdi değil mi?
Vaktiyle Münevver'in ailesi için kurulmuştu bu cümle. Sahip çıksalarmış kızlarına diye.
E be güzel kardeşim, hırsız sütten çıkmış ak kaşık mı?
Bu sapıklar çoğalınca "dizimizi kırıp evde oturalım, dışarı çıkarsan sapık da musallat olur katil de" mi diyeceğiz?
Kadın olduğum için gece dışarı çıkarsam tacizle karşılaşmam olağan.
Kadın olduğum için mini etek giyersem tacizle karşılaşmam olağan.
Kadın olduğum için yüksek sesle gülersem, topuklu ayakkabı giyersem hafif(!) kadın olurum ve tacizle karşılaşmam olağan.
Kadın olduğum için bütün iyi niyetimle insanlara güvenmek istersem tacizle karşılaşmam olağan.
Bütün bunların arasında olağan olmayan tek şey tacizdir.
Suçlu da bunu kendine hak gören erkek müsveddesidir.

hayatımızın her anında nerde olursa olsun böyle insanlardan Allah korusun tüylerim diken diken oldu aman aman

Benimde kızım var.
Allah onu boyle hatalari yapmaktan korusun.

Kızlarda ucuz atlatmislar, daha kötüsüde olabilirdi.
Rabbim bizleri ve evlatlarimizi iyi insanlarla karsilastirsin.
Genc kızlarimizada akil fikir versin. Amin

şimdiki bayan gençlere hiç akıl sır erdiremiyorum...nasıl bir akılsızlıktır buu ne için eğitim alınır ne yapılması gereken yerlerde neden başlarını belaya sokarlar hiç anlamıyorumm...neysekii ALLAH KORUDU DAHA KÖTÜSÜ OLMADAN...

bundan ders alması gereken bir çok kızımız..
şu an o sitelerde cirit atıyordur....
ben bir kere sırf meraktan sanalika diye bir steye üye oldum..
meğer bi chat oynuymuş..bende zannediyorum aile falan kuruyosun
çiftlik oynu gibi bişey...
sadece yazılanları okudum ve ağlamak istedim..
o
kadar çok genç varki
ve kimse farkında değil ne yaptığının
bu tür sapıkların en uğrak mekanıdır eminim..
çünki herkez msn adresini yazıp msny gel yazıyo birbirine...
özellikle ailelerin çok bilinçli olmsaı gerekiyor..
internet kullanmak çoçuklar için çoçuk oyuncağından çıktı bebek oyuncağı oldu...

zaten tümmmm boşananlar,şiddet gören kadınlar,sömürülen eşler internet vasıtasıyla tanıştı bu ülkede..:51:

başımıza bir iş gelince hemen bahanede hazır oluyor...:27:

bu ülkede kapısına kadar gelen tanımadığı insanı
buyur edip altınlarını kendi eliyle teslim edenler var..neden geniş düşünülmez anlamıyorum..:31:

aldatacak olsa bır erkek, ısyerınden vs bırı ıle de aldatır aldatmanın zamanı olmaz evet ınternetten tanısmak yasamak kolay sıteler vs. ama benı anlamadınız sanırım. ıs egıtım nedenı ıle cok sevgılısı olmayan ya da bu ıslerı becerememıs ama taslar yerıne oturunca ne ıstedıgını cok ıyı bılen ama aıle arkadas tanıstırılmalarına sıcak bakmayan kendı tanımayak ısteyen ama cevresı kısıtlı ınsanlar ınternette tanısıp cok da ıyı ınsanlara denk gelebılıyorlar. herkes sapık olacak herkes aldatacak erkektır dıye bır kayde yok ınternetten yanı. aldatılma bosanma anlarım da ınternetten dolayı sıddet gosteren bır erkek hıc anlamadım bunu

Back
X