İnternetten tanışma şoku:(

İnternetten yazışmak çok yanlış. Yüzyüze aylarca gördüğümüz insanlara bile güvenmek çok güçken bu durumda çok dikkat etmek gerekiyor.

Allah'tan kurtulmuşlar o bilmem ne adamdan ve Allah'tan yine iyi bir insana denk gelmişler taksi durağına bırakacak.

Bu da onlara acı bir tecrübe olur, bundan sonra çok dikkat ederler..

En yakın karakola gidip, robot resmini yaptırıp şikayet etmeliler, bunu insanlık görevi olarak yapmalılar.

Birde plakasını almamışlar mı arabanın ? Madem tedbirsiz davranmışlar ihmal etmesinler.

Son düzenleme:
aldatacak olsa bır erkek, ısyerınden vs bırı ıle de aldatır aldatmanın zamanı olmaz evet ınternetten tanısmak yasamak kolay sıteler vs. ama benı anlamadınız sanırım. ıs egıtım nedenı ıle cok sevgılısı olmayan ya da bu ıslerı becerememıs ama taslar yerıne oturunca ne ıstedıgını cok ıyı bılen ama aıle arkadas tanıstırılmalarına sıcak bakmayan kendı tanımayak ısteyen ama cevresı kısıtlı ınsanlar ınternette tanısıp cok da ıyı ınsanlara denk gelebılıyorlar. herkes sapık olacak herkes aldatacak erkektır dıye bır kayde yok ınternetten yanı. aldatılma bosanma anlarım da ınternetten dolayı sıddet gosteren bır erkek hıc anlamadım bunu

ben orada şunu kastettim:

her şey için bir bahane buluyoruz..arkadaşların çoğu: "aman haa,ne kadar ayıp,internetten tanışılır mı,işte oradan evlenilir mi,internet aşkları da mı olur aaaa"

demişler..yani internet vasıtasıyla tanıştığımız insanlar potansiyel sapık,potansiyel kötüler..oradan evlenirsek eğer çok kötü eşlerimiz olur..bu imaj çizilmiş..

ben de dedim ki; pek çok kadın bu ülkede dayak yiyor,şiddetin her türlüsüne maruz kalıyor,aldatılıyor...şimdi bu zararlara uğrayan kadınların hepsi mi internetten tanıştı?

olayları bir gidere bağlamamak lazım..tabi ki iyi tanımak gerekiyor,yan yana insanları zor anlarken,anlaşılmazken..ama bana göre ise mesela insanlar interntten bile olsa artık

yalan söylediklerini anlamak zor değil ;samimi olmadıklarını çok kolay belli edebiliyorlar..bir şekilde anlaşılıyor bu..son dönemde bir kaç yıl için de çok sağlam arkadaşlıklarım da oldu,dostluklarımda

sevgilimi de evet buradan "buldum" tabir-i caizse..sevgilimin dışında yüz yüze görüşüp zaman geçirdiğim, gerek buradan gerek başka forumlardan tanıdığım insanlar oldu..

zararları şöyle dursun çok arkadaşlıklarını,hoş sohbetlerini gördüm...demek ki önemli olan nedir, insanları tanıyabilmek..doğru adımlar atabilmek..internet sadece yoğun iş

hayatlarımızda,kısıtlanan zaman dilimlerimizde ,daralan arkadaş ortamlarımızda bir tanışma vesilesi..çok arkadaşım var buradan maşallah ki evlilikleri çok iyi olan..:nazar:

konuda bahsi geçen arkadaşlar için ise durum üzücü tabi ki..ben direk onlarıon suçudur diyemem zaten.hani derler Allah kötüye düşürmesin...eğer karşımızdaki kafaya

koymuşsa yapamayacağı şey yok..Allah tan ucuz kurtulmuşlar..geçmiş olsun...

evet dikkatli olmak lazım diyorum ama internetten tanışmış insanlara -dost ya da sevgili ne olursa- yabani gibi bakılmasın..küçümsenmesin...:31:

Ama yine de sağlıklı bir tanışma şekli değil, normal düzgün insan çıkma olasılığı daha düşük çünkü genelde internette chat yapan erkeklerin çoğu böyle insanlar bence ama normal hayatta tanıştığımız insanların çoğu böyle değil sonuçta..

Son düzenleme:
o zaman biz de anormaliz...bu sitedekiler falan...çünkü zaman zaman burada da dostluklar oluyor, günlük hayatta görüşüyoruz falan..birbirimize msn veriyoruz,face e ekliyoruz..

normal ve anormal kavramını neye göre yaptığımız önemli bence..ben genelde anormal insanları dışarıda buluyorum..burada ise gayet aklı başında kadınlar var,gayet anormalim.:37:

o zaman biz de anormaliz...bu sitedekiler falan...çünkü zaman zaman burada da dostluklar oluyor, günlük hayatta görüşüyoruz falan..birbirimize msn veriyoruz,face e ekliyoruz..

normal ve anormal kavramını neye göre yaptığımız önemli bence..ben genelde anormal insanları dışarıda buluyorum..burada ise gayet aklı başında kadınlar var,gayet anormalim.:37:

Sana bir sır Eylül'cüğüm :)) ben herkes bir yana, dünya bir yana dediğim, kardeşim dediğim , ailesini aile gördüğüm (keza oda benim) biricik dostumla burada tanıştım. Ve benim için tüm dostluklarım bir yana o bir yana oldu. Deli gibi uğraşarak kavuştuğum bebeğim Allah korusun bana birşey olursa ne babasına, ne bir kuzenime, ne bir akrabama emanettir, bebeğimin teyzesinidir. Akıllı olduktan sonra, satır aralarını iyi okuduktan sonra hem cins arkadaşlıklarında sorun çıkmaz. Ancak kadın erkek arkadaşlığına aynı şeyi söyleyemem bu yaşımda bana bile korkutucu gelir.

ben orada şunu kastettim:

her şey için bir bahane buluyoruz..arkadaşların çoğu: "aman haa,ne kadar ayıp,internetten tanışılır mı,işte oradan evlenilir mi,internet aşkları da mı olur aaaa"

demişler..yani internet vasıtasıyla tanıştığımız insanlar potansiyel sapık,potansiyel kötüler..oradan evlenirsek eğer çok kötü eşlerimiz olur..bu imaj çizilmiş..

ben de dedim ki; pek çok kadın bu ülkede dayak yiyor,şiddetin her türlüsüne maruz kalıyor,aldatılıyor...şimdi bu zararlara uğrayan kadınların hepsi mi internetten tanıştı?

olayları bir gidere bağlamamak lazım..tabi ki iyi tanımak gerekiyor,yan yana insanları zor anlarken,anlaşılmazken..ama bana göre ise mesela insanlar interntten bile olsa artık

yalan söylediklerini anlamak zor değil ;samimi olmadıklarını çok kolay belli edebiliyorlar..bir şekilde anlaşılıyor bu..son dönemde bir kaç yıl için de çok sağlam arkadaşlıklarım da oldu,dostluklarımda

sevgilimi de evet buradan "buldum" tabir-i caizse..sevgilimin dışında yüz yüze görüşüp zaman geçirdiğim, gerek buradan gerek başka forumlardan tanıdığım insanlar oldu..

zararları şöyle dursun çok arkadaşlıklarını,hoş sohbetlerini gördüm...demek ki önemli olan nedir, insanları tanıyabilmek..doğru adımlar atabilmek..internet sadece yoğun iş

hayatlarımızda,kısıtlanan zaman dilimlerimizde ,daralan arkadaş ortamlarımızda bir tanışma vesilesi..çok arkadaşım var buradan maşallah ki evlilikleri çok iyi olan..:nazar:

konuda bahsi geçen arkadaşlar için ise durum üzücü tabi ki..ben direk onlarıon suçudur diyemem zaten.hani derler Allah kötüye düşürmesin...eğer karşımızdaki kafaya

koymuşsa yapamayacağı şey yok..Allah tan ucuz kurtulmuşlar..geçmiş olsun...

evet dikkatli olmak lazım diyorum ama internetten tanışmış insanlara -dost ya da sevgili ne olursa- yabani gibi bakılmasın..küçümsenmesin...:31:

aslında aynı bakıs acısına sahıpmısız sadece anlayamamısız bırbırımızı. sıze kesınlıkle katılıyorum ve goruslerınızı cok begendım.

bak arkadasinin bilme nesi olan kizlari bu kadar savunman
savunma demeyelimde bu kadar yazilanlara tepki vermen
biraz soru isareti veriyor
ama olay dedigin gibiyse sayet yinede bunlari yazmadan edemeyecegim

Turkiyede duydugun bildigin gibi tecavuz vakalarinda
yok kendi rizasiyla oldu
yok bagirmadi
yok gece ne isi vardi disarda
diye kizlari kadinlari suclarlar
buna tamamen karsiyim
ne olursa olsun
bir erkek sevismek istiyorsa iliskiye girmek istiyorsa
sorabilir bir kadina yada kiza benimle iliskiye girermisin sevisirmisin diye
ama karsidaki insanin cevabi HAYIR dedikten sonra o adam elini bile surmemesi gerek
hic bir kosulda dokunma hakkina sahip degil
tutki bir kocanin karisina zorla iliskiye girmesi yasak
tenha yerde olsunlar gece olsun tahrik olsun ne olursa olsun
ama bizim ulkede "kadin tahrik etmistir" turunde bahaneler var

ingilterede gece parkta bir genc kizi korkuttu sapik adamin biri
ama hic dokunmadi sadece sozle lafla taciz edip pesine takilmis
kiz sikayet ediyor ne kadar etkilendigini ifade ediyor
ve o tacizci 7 sene 7 gun hapis cezasi aliyor!
soruyorlar hakime "fazla degilmi? dokunmadi bile" diye
hakimin cevabi: ingiltere bir vatandas bir genc kiz ozgurce korkmadan parka gitme ozgurlugune sahip olmali!
diye
farka bak ne tuhaf degilmi?

fakat o kizlarin daha gozu acik olmasi gerekmezmi?
yirmi yaslarda iki kocaman kiz
ailelerinden bu kadar korkuyorlarken elin adamindan neden korkmadilar
tetbir olsun diye iki kisi gitmeyi biliyorlarsa
baska turlu tetbirler almalari gerekmezmiydi?
arabaya binmemek gibi
adama saldirmak gibi
cep telefonlarini kasp ettirmeden polisi aramak gibi
ama polisi ararlarsa aileleri duyar
aileleri duyarsa mav olurlar azar isitirler belki dayak yerler
bunu goze almayan kizlarin tanimadiklari adamin arabasinda isi ne?
iste bizim genclerin hatasida burda
kucuk olmadiklari halde bu duruma dusuyorlarsa o onlarin akilsizligindandir
aylarca flort ettikten sonra boyle bir sey basina gelse bir kizin bu sekil dusunmezdim
ama ilik goruste arabasina binecek kadar ve bu kadar savunmasiz olacak kadar
ve o adami cezalandirmadiklari icin aksilz olduklari icin sucun cogu onlarda

Ne bu saçmalık canımı sıktı artık!insan gibi uyarı diye yazdım yok neden savunuyormuşum yok neden kamyoncuya güvenmişler vs vs vs sıktı cidden artık! dengesiz dengesiz yorumlardan bıktım kimseyi savunduğum yok senin kızının da başına gelse ben üzülürüm ben insanım! bir cahillik yaptılar diye bir şerefsizin cinsel organını görmelerine zorla ''boşalmamı sağlayacaksınız''sözlerine gerek yoktu.... algılayın yeter artık savunduğum yok üzgünüm sadece kızcağız o günden beri yemekten içmekten kesilmiş ağlamaktan taşlayalım mı artık?????????bin pişman ettiğiniz yazdığıma bu ne dengesizlik ya günahtır yazıktır yok mu çocuğunuz kardeşim?

yani tüh tüh vah vahları anlarımda,merak ediyorum acaba kendi kızınızın başına gelsede az bile yapmış diyebilicekmisiniz?20 sayfadır herkes aksüt namus abidesi kesildi..kimse üzerine alınmasın ortaya atıyorum ama gerçek olan şu ki;ortada profosyonel bi sapık var..herşeyi ayarlamış ve 40 yaşındaki bi kadının bile karşı koyamayacağı düzende bir olay,kusurabakmayın ama burdaki genel sorun erkeklerin vicdansız ve ahlaksızlıklarıdır...ve konuyu açan kişide hertürlü kendinizi koruyun mesajı vermek istemiş,kızların ne salaklığı kaldı ne cahilliği birde üstüne az bile yapmış derseniz birgün kızınızın başına geldiğinde ağlanmayın!son sözümü söylerim bir dahada tek cevap yazmam..kızlar adınada çok üzüldüm allah kimsenin başına bu tarz olaylar vermesin,ama erkeğin gözü dönmüşse bir kere,sokak ortasında bile yapar sapıklığını arabasına binmeye gerek yok!hatta birinden duyduğum olay;kıza takmış biri takip etmiş ve ailesiyle yaşadığı eve girip kimse yokken kıza saldırmış..söz konusu erkeklerse herşey olur kısacası iyi forumlar!

Arkadaşım Allah senden razı olsun ya en azından o şerefsiz sapığı da suçlu bulanlar olması güzel..... kızlar suçlu,kamyoncu suçlu ama millet sapığı haklı görecek neredeyse..... bin pişman ettiler yazdığıma yok savunmuşum yok çok düşündürücüymüş yok benim mi başıma gelmiş????? benim başıma gelse ne değişecek ne bu saçma yorumlar.... Benim savunduğum yok ama kime bu sapık saldırgan tavır yapılsa ben onun yanında olurum....... saygılar size teşekkür ederim ayrıca........

otomobilin plakası belliyse gasptan şikayetçi olsun kızlar savcıya gidip. Şikayetçi olmazlarsa prim verirler böyle sapıklara..

polise haber versin diyoruz ki hala geç kalmıs sayılmaz siz tuhaf tuhaf yerlere cekiyorsunuz konuyu babasından korkarmısmısmıs. babasından bu kadar korkan insan odasına cekilip adamla internette tanısıp buluşup bide üstüne arabasına binmez kendini o adama teslim etmiş resmen arabasına binmek ne demek hiç düşünemiyormu olacakları. söyle bence o arkadasının kuzenine arkadaslık sitelerinde bu kadar zaman harcayacağına azcık internette haber okusunda ders alsın bu saflık derecesinide aşmış baska bi boyut bence. Allah herkese akıl versinn :18::18::18:

Ben de bu sitedeki kadınları çok aklı başında buluyorum :16: Ama benim söylediğim bu değil ki ben internetten chat ortamından erkek-kız tanışması olayını sağlıksız buluyorum.Çok ama çok az vardır böyle düzgün ilişkiler diye düşünüyorum...

simdi tanısmaların cogunlugu net ortamında yasanıyor boyle baslayan ilişkiler cok var adam manyaksa herturlu manyaktır reelde de tanısan sanalda da bu biraz sans isi yası kucuk olan kızların temkinli davranması lazım bu konularda cok fazla pislik var kullanmak isteyen..

okurken gözlerim faltaşı gibi açıldı. bir cümle okuyorum galiba buraya kadar diyorum diğer cümlede daha kötüsünü okuyorum. allah başa vermesin ya ne kadar kötü bir olay atlatmışlar öyle :18::ssz:

benimde başımdan böyle bir durum geçebilirdi allahın sevgili kuluymuşum hiç bu noktadan bakmamıştım. yeni tanıştığım biriyle onun ısrarıyla mobilya mağazasının kafesinde buluşacaktık arkadaşlarımda vardı .bana ikide bir seni arabayla alabilirim diyordu bende arkadaşlarımda var ama dedim o da neyse orda buluşuruz dedi. kızlar, istersen sen onla git bizim için önemli değil dedi ama 'yok ya ne işim var benim tanımadığım adamın arabasında, hayatta tek başıma binmem' dedim ( bu arada daha tanışmadan arkadaşlarımdan utanıyomuş eşşek kadar herif) huylandım tabi baya :27: neyse buluştuk saçma sapan konuştu durdu bikaç saat sonra kalktık tabi yine başladı istersen bırakayım seni muhabbetleri, tam o sırada arkadaşlarım geldi onlara selam verdim arkama bi baktım adam firari :9::9: sapık mıydı acaba ya bak yine huylandım:44: :53: :27: ha sonra başka bi yerde gördüm kızın biriyle oturuyordu kızcağız gayet mülayim ellerini kavuşturup önüne koymuş melul melul adama bakıyodu adamda kolunu kızın arkasına atmış yayılarak oturuyordu ''abi kolay gelsin '' diyecektim de ''aman aman kaç seljan allah kurtarmış daha ne uğraşıyon'' dedi sevgili iç sesim :9::9:

Zaten polise gitseler bile kamera kayıtlarında arabaya gönüll bindikleri tespit edilince ve cafe de sohbet ortamında birlikte oturdukları tespit edilince kızların olayı ispat etmeleri çok zor olur:(

İyi ama kızlardan biri yumruk yemiş dediniz, yani darp var ortada. 18 yaşını geçen hatta geçmeyen bile rızasıyla tecavüze uğrayabiliyor ya bu ülke de, o da bir gerçek ne yazık ki...

kusura bakmayın ama yeni tanıştığının birinin arabasına binmekte ne oluyor bende eşimle netten tanıştım 3 ay sonra buluştuk onda bile mesafeli dawrandım yani nereye gidiyor insanlık anlamadım çok temkinli olmak lazım ALLAH korumuş gerçekten o sapık adam öldürebilirdide onları verilmiş sadakaları varmış

Allah korumuş onları benim gibi. gerçi benim yaşadığım onlarınki gibi değildi ama ben de intten tanıştığım ve yüz yüze görüştüğüm kişinin evli üstelik 2 çocuk babası biri olduğunu öğrenmiştim, dünyam başıma yıkılmıştı. adamın evli olduğunu ögrenmeden önce tekrar yüz yüze görüşme talebi olmuştu hem de otelde yani düşünün. o zaman face şifresini istemiştim, gönderilen msjlarını silmeyi unutmuş, ordan kim olduğunu ögrenmiştim. o kızı ya da kızları ayıplamıyorum şanssız olduklarını düşünüyorum. iyi niyetli düşünmekten kaynaklanıyor malesef. cok kötü bi travma olmuştur onlar için yazık ya

yıl olmuş 2012 bunca yıldır olan olaylara rağmen hala internetten sevgili bulunmayacağını anlayamayan insanlar var!

Back
X