İnternetten tanışma ve çirkin adam

Buna görüşmek değil "yazışmak" denir. Eskiden mektuplaşma vardı, şimdi her imkân olduğu halde artık bi gizem miii, romantizm mi ne yaratmak içinse buluşana kadar yazışıyor bazıları:))

O düşüncelerle o tip olur. Düşüncelerin tiple bir bağlantısı yoktur. Sizin de üslubunuz pek çirkinmiş. 12 yaşında değilseniz, kalp kırmadan hislerini ifade etmenin yüzlerce yolunu biliyor olmanız gerekirdi. Tez zamanda Tipi düzgün ve sizin kişisel gelişiminizdeki eksikliği dert etmeyecek kadar sığ biri ile buluşmanız dileğiyle.

İnternetten biriyle gorusmeye başlamıştım.Baya görüştük 2 ay kadar.Sohbeti güzel,keyifli,olgun düşünceli,iyi kalpli bir erkekti.Benim fotoğrafım vardı ama onun yoktu.Bugun fotografını gönder dedim.Baya zorladım göndermesi için yoksa konusamicam daha fazla dedim.Acikca beni begenmeyecegini biliyorum,muhtemelen gönderince konusmicaksin bir daha dedi.Ya saçmalama ne alakası var falan dedim.
Sen bilirsin sen istedin dedi gönderdi.
Gerçekten baya çirkin bir adam yani.Hic hoşuma gitmedi.Cidden beğenmedim.Kisa boylu büyük burunlu birisi.
Baya şaşırdım açıkçası o düşüncelere nasıl olur falan diye ama işte demek ki olmuyor.
Ardından yazdım ona beğenmedim seni ,hiç hoşuma gitmedin diye.Zaten kendisi de begenilmeyecegini biliyordu.Hani yanlış yaptığımı dusunmuyorum.Ardından bir şey yazmadı.Bekledim yazmadi.Sonra engellemiş beni kırılmış mıdır ki?Hala engeli kaldırmadı.Bekliyorum bir şey yazar diye
Bide söyle düşünün hiç olmazsa engellemis ağır küfürde yazabilirdi

Çok kırıcı, hadsiz, kalpsiz bir insansınız.
Nasıl kalp kuracağınızı bilerek böyle incitici şekilde yazarsınız. Kalp kırmadan yazacağınız bin türlü naif cümle var!!!
Tamam adamı beğenmemiş olabilirsiniz bu gayet doğal, sizde çok mu güzelsiniz çok mu ulaşılmazsınız.

İnternetten biriyle gorusmeye başlamıştım.Baya görüştük 2 ay kadar.Sohbeti güzel,keyifli,olgun düşünceli,iyi kalpli bir erkekti.Benim fotoğrafım vardı ama onun yoktu.Bugun fotografını gönder dedim.Baya zorladım göndermesi için yoksa konusamicam daha fazla dedim.Acikca beni begenmeyecegini biliyorum,muhtemelen gönderince konusmicaksin bir daha dedi.Ya saçmalama ne alakası var falan dedim.
Gerçekten baya çirkin bir adam yani.Hic hoşuma gitmedi.Cidden beğenmedim.Kisa boylu büyük burunlu birisi.
Baya şaşırdım açıkçası o düşüncelere nasıl olur falan diye ama işte demek ki olmuyor.
Ardından yazdım ona beğenmedim seni ,hiç hoşuma gitmedin diye.Zaten kendisi de begenilmeyecegini biliyordu.Hani yanlış yaptığımı dusunmuyorum.Ardından bir şey yazmadı.Bekledim yazmadi.Sonra engellemiş beni kırılmış mıdır ki?Hala engeli kaldırmadı.Bekliyorum bir şey yazar diye
Cok kırıcı yaptığınız. İnsanları dış gorunuslw böylesi vurmak çok acı. Kusura bakma da ne olacağımız belli değil. Bir kaza geçirir taninmayacak hala geliriz. Cok üzücü yaptiginiz

Neyse olmusla ölmüşe care yok ha tabi o dışının cirkinligiyle kaybetti ama sen icinin cirkinligiyle ne yapcan ya
....

çok çirkinnn bı uslüp ve düşünce çirkinlik göreceli bi iş

Böyle durumda bir kadın olsa nedense kendini komplekse sokup adama yaranırdı, resti çekemezdi gibi geliyor bana. Erkekler böyle engelleyip resti çekebiliyor ya bazı kadınlar örnek almalı

cok degısıksınız

Tövbest olaya bak, kadın fake hesaptan kendine saydırmış 😂
“...insanları incitmek,kırmak sizin için ne kadar kolay“
Kendinle sizli bizli konuşman güzel de kavga etmen hoş olmamış pek 🤭 Ben sana delirme demiyorum, hobi olarak yine delir ama belli etmemeye gayret et 👐🏻

:D :D
Yarıldım ya

Sizinkisi kaba onunki de yanlış bir davranış.bastan itibaren resmini gösterse idi keşke. En azından yolun yarisinda bahane üretmezdin yada pat diye söylemezdin.

Basliginizi okurken çirkini karakter olarak algıladım düşünün... Çok kabasiniz gerçekten. Begenmeseniz bile bunu güzelce dile getirip uzaklasabilirsiniz.
Ayrıca sizin tabirinizle ' cirkinler' olgun , keyifli , sohbeti güzel olamaz mı ? Çok saçma düşünceniz var.

Ben de lisede yıllarca zeki kayahanı dinledikten sonra görünce şok geçirmiştim sizinki gibi 😂
Açık sozlulugunuz biraz kırıcı olmuş ama kırılmak istemeyen insan profil fotoğrafı koyacak
Sonra ajitasyon yapıp yok sen beni beğenmezsin bla bla yapıp vicdana oynuyorlar
Benim de eskiden dinlediğim bir radyocu vardı. Bir kere bir kız arayıp adama seni çok seviyordum internetten fotoğrafını görünce çok üzüldüm, şaşırdım falan demişti. O geldi aklıma şimdi.

Back
X