İnternetten tanışma ve çirkin adam

bence tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
adam tipimi beğenmeyecekler diye son raddeye kadar fotoğrafız muhabbet edip sohbet kafasıyla bağlamaya çalışıyor, kadın da muhabbeti düzgün diye foto görmeden 2 ay devam ediyor konuşmaya.

ikisi de birbirinden değişik.

Hahaha konu fake. Konu sahibi 2. üyeliği ile önce kendine bir güzel saydırmış sonra üyelikleri karıştırıp diğer üyeliğinden bu konuya cevap vermiş 😀😀

Bu hoşsohbet esprili ve zeki olduğunu düşündüğünüz adamı sadece dış görünüşü için nasıl incittiniz yahu.. erkek yapsa hödük, öküz, ayı gibi bilimum hakaretlere maruz kalırdı.. size diyecek söz bulamıyorum.. diliyorum erkekler sizden uzakta mutlu yaşasınlar...

İnternetten biriyle gorusmeye başlamıştım.Baya görüştük 2 ay kadar.Sohbeti güzel,keyifli,olgun düşünceli,iyi kalpli bir erkekti.Benim fotoğrafım vardı ama onun yoktu.Bugun fotografını gönder dedim.Baya zorladım göndermesi için yoksa konusamicam daha fazla dedim.Acikca beni begenmeyecegini biliyorum,muhtemelen gönderince konusmicaksin bir daha dedi.Ya saçmalama ne alakası var falan dedim.
Sen bilirsin sen istedin dedi gönderdi.
Gerçekten baya çirkin bir adam yani.Hic hoşuma gitmedi.Cidden beğenmedim.Kisa boylu büyük burunlu birisi.
Baya şaşırdım açıkçası o düşüncelere nasıl olur falan diye ama işte demek ki olmuyor.
Ardından yazdım ona beğenmedim seni ,hiç hoşuma gitmedin diye.Zaten kendisi de begenilmeyecegini biliyordu.Hani yanlış yaptığımı dusunmuyorum.Ardından bir şey yazmadı.Bekledim yazmadi.Sonra engellemiş beni kırılmış mıdır ki?Hala engeli kaldırmadı.Bekliyorum bir şey yazar diye

Kırılması çok normal. Size bir erkek "Seni beğenmedim" dese naparsınız? Oturup ağlarsınız, kendinize güveniniz kalmaz. Çirkin diye tabir etmenizde yanlış, o da Allah'ın yarattığı bir kulu. Beğenmediğinizi yüzüne karşı böyle kırıcı bi şekilde söylemek yerine kibar olabilirdiniz. Ne deseydi adam teşekkür mü etseydi? Adam yine kibarmış o dediğiniz lafın karşılığını bile vermemiş. Daha yaptığınız yanlışın farkında değilsiniz hala "Yanlış yapmadım" diyebilecek kadar enteresansınız

gerçekten empati yapınca ne hissediyorsunuz?
çirkin biri olabilir ama bence karakter daha önemli.
ayrıca çevremde o kadar çirkin adama çıkıp da onları baştan yaratan kadın gördüm ki insan yeterli başka insanın içindeki cevheri görsün.
her insan bir insanın evladı, Allah'ın bir kulu.
Bu söylediğiniz kulun zoruna gitmeseydi bile Allah'ın gider.
samimi görüşlerim bunlar.. üzüldüm size.

Fake heralde bu konu. İnsanları oyalayarak ellerine ne geçiyor bunların

Fake hesaptan kendine yorum yazan konu sahibi...şaka gibi:deli:

Erkekler bile artık böyle odunluklar yapmıyor.. kalp kırmışsınız ne yazmasını bekliyorsunuz ki?

Kendinizi onun yerine koyun ne hissederdiniz? Herşey güzellik değil.

Tövbest olaya bak, kadın fake hesaptan kendine saydırmış 😂
“...insanları incitmek,kırmak sizin için ne kadar kolay“
Kendinle sizli bizli konuşman güzel de kavga etmen hoş olmamış pek 🤭 Ben sana delirme demiyorum, hobi olarak yine delir ama belli etmemeye gayret et 👐🏻

Şok 😱 Flash flash flash.... Kendi yazdıklarına başka hesaptan saydıran kadın yakalandı😂

İnternetten biriyle gorusmeye başlamıştım.Baya görüştük 2 ay kadar.Sohbeti güzel,keyifli,olgun düşünceli,iyi kalpli bir erkekti.Benim fotoğrafım vardı ama onun yoktu.Bugun fotografını gönder dedim.Baya zorladım göndermesi için yoksa konusamicam daha fazla dedim.Acikca beni begenmeyecegini biliyorum,muhtemelen gönderince konusmicaksin bir daha dedi.Ya saçmalama ne alakası var falan dedim.
Sen bilirsin sen istedin dedi gönderdi.
Gerçekten baya çirkin bir adam yani.Hic hoşuma gitmedi.Cidden beğenmedim.Kisa boylu büyük burunlu birisi.
Baya şaşırdım açıkçası o düşüncelere nasıl olur falan diye ama işte demek ki olmuyor.
Ardından yazdım ona beğenmedim seni ,hiç hoşuma gitmedin diye.Zaten kendisi de begenilmeyecegini biliyordu.Hani yanlış yaptığımı dusunmuyorum.Ardından bir şey yazmadı.Bekledim yazmadi.Sonra engellemiş beni kırılmış mıdır ki?Hala engeli kaldırmadı.Bekliyorum bir şey yazar diye
Resmini bile görmediğiniz biriyle iki ay konuşuyorsunuz, resmini görünce de beğenmedim hiç hoşuma gitmedin diyorsunuz, aşırı şekilde empatiden yoksunsunuz, herşeyin bir üslubu var söyleniş tarzı var, karşınızdakinin de insan olduğunu, incineceğini unutmayın lütfen!!!

Hayır da ben şunu anlamadım. Bir tane bile fotoğrafını görmediğiniz adamla 2 ay ne konuştunuz??
Madem bu kadar önemliydi en başta görün, isteyin fotoğraf.
Ayrıca seni beğenmedim nasıl diyebildiniz yahu??

kötü görünebilir ama inanın en iyisini yapmışsınız acıdığınız için vicdan yapıp devam etseniz iş daha kötü olacaktı dürüst olmak daha iyi uzun vadede iyi yapmışsınız. İşler ilerlese ne olacaktı? Adam sana neden baştan söylemedin demez miydi? Vicdan yapıp evliliğe mi gidecektiniz?

Back
X