İnternetten tanışma ve çirkin adam

Boşa yazmışım. Tamamen fake. Birjac gündür bu konular var forumda. eğlenmek istemişsin. Bunub için bile çirkin
Fake diyeceginizi soruyu sorarken biliyordum.Ama malesef bu yaşandı ve onu çok kırdığımi biliyorum.ozur dilemek istiyorum ama engelliyim

“Baya şaşırdım açıkçası o düşüncelere nasıl olur falan diye ama işte demek ki olmuyor.”

Bu kısmı anlamadım ben. Sohbeti güzel, düşünceli, aklı başında insanların uzun boylu, hokka burunlu, yakışıklı mı olması gerekiyor yani?
Kafamda yakışıklı biri olarak canlanmisti.

2 ay resmini gormeden konuşmak nedir ya ? Siz hangi yüzyıl da yaşıyorsunuz ? Bu nasil bir yokluk ? Ayrıca insanlıktan da pek nasibinizi almamissiniz. Aşırı kaba saba nasıl konuşacağını bilmeyen birisiniz. Sizinle harcadığı zamana yazık demiştir engellemiştir. Iyi yapmış.

Boyunun kısa olduğunu nasıl anladınız çok merak ettim? Grup fotoğrafı mı yolladı ne yaptı?
Hiç görmediğiniz adamla 2 ay konuşmanız da ayrı saçmalık.

Ayrıca çok kabasınız demek istiyorum ama konuya da pek inanmadım. Kısa boylu ve büyük burunlu bir erkek birey olarak saha araştırması yapıyorsunuz gibi geldi bana.
Anlaşılmayacak bir şey yok ki .Boyu gayet netti.Yaninda başka bir kadın vardı ondan kısaydı.Ayrica konu fake değil öyle olmasını isterdim

Bu kadar kötü kalpli olmak?Kime karşı bu kibrin acaba?Adam açıkça dememiş mi beğenmezsin diye??Neden inadına sende ona bunu söylüyorsun ya!
insanları incitmek,kırmak sizin için ne kadar kolay.Kim bilir ne kadar uzulmustur bunları duyduğu için.Muhtemelen daha önce de aynı şeyleri yaşamış.O yüzden de fotoğraf falan koymuyor.Bir insanın hayatıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı ya cidden.
Şu an öyle çok üzüldüm ki .Engellemiş ya hani çünkü mahcup olmuş.Cirkin ya sonuçta bı de tabi kısa boylu.Ne diyim ki inşallah karşısına hayırlı birileri çıkar.

Arkadaşlar olayı bide şu yönden niye düşünmüyorsunuz.sonucta adam kendini biliyor bu sebepten hiç bir yere kendi resmini koymuyor ve internetten kız düşürme gibi bir durumu var belliki.duygusal olarak karşıdakine yaklaşıyor bu konuşma yıllarcada sürebilirdi.neden karşıdakininde zamanından calıyor.öyle yada böyle kendini gören bilem biriyle olması gerekmez mi? Yada görücü usulü olup karşı tarafında istedigi biriyle olsun.ben burda tek madur adamı görmüyorum.konu sahibide duygusal olarak hoşlanmıs.onunda duygularıyla oynuyor biryerde kendini gizleyerek

Anlaşılmayacak bir şey yok ki .Boyu gayet netti.Yaninda başka bir kadın vardı ondan kısaydı.Ayrica konu fake değil öyle olmasını isterdim

İlk sorduğumda cevap vermediniz, düşünüp düşünüp bunu mu buldunuz?
Bütün erkekler bütün kadınlardan uzun olmalı diye bir kural var galiba. Kadın 180, adam 175 olamaz çünkü.
İşim gereği gözle ölçüp biçme işinde iyiyimdir, santimine kadar söylerim ama ben bile fotoğraftan boy tahmini yapamam. Tebrik ediyorum sizi.

İlk sorduğumda cevap vermediniz, düşünüp düşünüp bunu mu buldunuz?
Bütün erkekler bütün kadınlardan uzun olmalı diye bir kural var galiba. Kadın 180, adam 175 olamaz çünkü.
İşim gereği gözle ölçüp biçme işinde iyiyimdir, santimine kadar söylerim ama ben bile fotoğraftan boy tahmini yapamam. Tebrik ediyorum sizi.
Ilk yazdığım da mesaj gitmedi.Mesaji tekrarladım.Bir arabanın yuksekligindeydi boyu ortalama.

Arkadaşlar olayı bide şu yönden niye düşünmüyorsunuz.sonucta adam kendini biliyor bu sebepten hiç bir yere kendi resmini koymuyor ve internetten kız düşürme gibi bir durumu var belliki.duygusal olarak karşıdakine yaklaşıyor bu konuşma yıllarcada sürebilirdi.neden karşıdakininde zamanından calıyor.öyle yada böyle kendini gören bilem biriyle olması gerekmez mi? Yada görücü usulü olup karşı tarafında istedigi biriyle olsun.ben burda tek madur adamı görmüyorum.konu sahibide duygusal olarak hoşlanmıs.onunda duygularıyla oynuyor biryerde kendini gizleyerek
Bariz saçmalıyorsun.
Çirkin olunca aşk yaşama hakkı yok mu insanın?

Ilk yazdığım da mesaj gitmedi.Mesaji tekrarladım.Bir arabanın yuksekligindeydi boyu ortalama.
Gün gelir öyle birine aşık olup evlenirsin ki çevrendekiler bu çirkin adamla nasıl evlendin der.
Çünkü aşk güzel çirkin ayrımı yapmaz.
Nezaketsiz birisin.
Empati duygun olsa keşke.

Back
X