İnternetten tanışma ve çirkin adam

Acikca beni begenmeyecegini biliyorum,muhtemelen gönderince konusmicaksin bir daha dedi.Ya saçmalama ne alakası var falan dedim.
Sen bilirsin sen istedin dedi gönderdi.
Nasıl da bilmiş.Çok rencide edici. Aynısı size yapılsaydı hoşunuza gider miydi?

Neden engelini kaldırsın kı. Blöf yapılıp normalde eline ayagına kapanacak bırı degılsın demek. Adam da sana bayılmamıs
Begenmedım demıssın o da tamam dıyıp yol vermıs. Simdi yolunuza bakın.

Tipe önem veriyorsan neden 2 ay görmediğin adamla sohbet ettin hangi çağda yaşıyoruz ! Bir foto isteyip öyle devam edecektin sohbetine. İnsana beğenmedim demek ne kadar acımasızca..yavaşça soğumasını sağlamalıydın.Şimdide gelmiş acaba engelledimi neden yazmıyor diyorsun. Bekle biraz,adamcağız kendine gelince yazar sen de içinde kalan diğer iltifatları yazarsın.Burnun büyük boyun kısa falan diye..

Keşke öyle söylemeseydiniz...”Çirkin” bile olsa ki kime göre neye göre,o da gururu ve onuru olan bir insan... Ben karmaya çok inanıyorum ve bu kişiye yaptığınızın aynısının bir gün sizin de başınıza geleceğini düşünüyorum...Kendisinden özür dileyin bence.
Bir de fotoğrafı olmayan biriyle nasıl tanışıp muhabbet ediyorsunuz?Fotoğrafı olanlardan bile neler neler çıkıyor bence bu kadar risk almayın.

İnternetten biriyle gorusmeye başlamıştım.Baya görüştük 2 ay kadar.Sohbeti güzel,keyifli,olgun düşünceli,iyi kalpli bir erkekti.Benim fotoğrafım vardı ama onun yoktu.Bugun fotografını gönder dedim.Baya zorladım göndermesi için yoksa konusamicam daha fazla dedim.Acikca beni begenmeyecegini biliyorum,muhtemelen gönderince konusmicaksin bir daha dedi.Ya saçmalama ne alakası var falan dedim.
Gerçekten baya çirkin bir adam yani.Hic hoşuma gitmedi.Cidden beğenmedim.Kisa boylu büyük burunlu birisi.
Baya şaşırdım açıkçası o düşüncelere nasıl olur falan diye ama işte demek ki olmuyor.
Ardından yazdım ona beğenmedim seni ,hiç hoşuma gitmedin diye.Zaten kendisi de begenilmeyecegini biliyordu.Hani yanlış yaptığımı dusunmuyorum.Ardından bir şey yazmadı.Bekledim yazmadi.Sonra engellemiş beni kırılmış mıdır ki?Hala engeli kaldırmadı.Bekliyorum bir şey yazar diye
Kırmışsınız daha ne bekliyorsunuz ki? Neyseki adamda aklı başındaymış kurtarmış kendisini.
Ama duam şu yöndeki, umarım size bir oyun oynamıştır, birkaç zaman sonra gerçek fotosunu gönderir ve sizin dibinizin düşeceği bir yakışıklılık görürsünüz de bu yaptığınızdan bin pişmn olursunuz, çocukta dönmez innşşşaaalllaaahhh

Bunu bir erkek, kadın için dese.. Ne kadar kaba, sanki kendi çok güzel, öküz, hayvan, dangalak deriz dimi ?

Peki sizin yaptığınız ? Bu kadar kaba olmak zorundamıydınız ? Beğenmeseniz bile bir kaç gün daha konuşmayı deneseydiniz, başka bir konudan fikir ayrılığı yaşadığınızı söyleyip kendinizi geri çekseydiniz ? böylesi daha hoş ve kibar olmaz mıydı ?
Siz açık sözlülük ile ukala kavramını epey karıştırmışsınız.

Üzüldüm; ama sizin adınıza.
Çünkü siz ve sizin gibiler, dünya da iyiliği, efendiliği, sevgiyi, saygıyı anlayacak yapı da değilsiniz.
Üzgünüm.

Ha bu arada sizi çok merak ettim ben gerçekten .. koca burunlu, kısa boylu birini beğenmeyen bir kadının
1,70 boylarında hokka burunlu, al yanaklı kiraz dudaklı iri göğüslü ve sütun gibi bacaklara sahip olmasını beklerim.

Umarım bu şartları taşıyorsunuzdur; yoksa ileri de beğendiğiniz adam tarafından beğenilmemeniz kaçınılmaz son.
İyi Günler :)

Bu kabalığı insan insana yapar da gelip burada konu açıp doğru mu yaptım falan demek konunun inandırıcılığını kaybettirdi. Sosyal deney yapıyor bence çok da uzatmaya gerek yok

İnternetten biriyle gorusmeye başlamıştım.Baya görüştük 2 ay kadar.Sohbeti güzel,keyifli,olgun düşünceli,iyi kalpli bir erkekti.Benim fotoğrafım vardı ama onun yoktu.Bugun fotografını gönder dedim.Baya zorladım göndermesi için yoksa konusamicam daha fazla dedim.Acikca beni begenmeyecegini biliyorum,muhtemelen gönderince konusmicaksin bir daha dedi.Ya saçmalama ne alakası var falan dedim.
Gerçekten baya çirkin bir adam yani.Hic hoşuma gitmedi.Cidden beğenmedim.Kisa boylu büyük burunlu birisi.
Baya şaşırdım açıkçası o düşüncelere nasıl olur falan diye ama işte demek ki olmuyor.
Ardından yazdım ona beğenmedim seni ,hiç hoşuma gitmedin diye.Zaten kendisi de begenilmeyecegini biliyordu.Hani yanlış yaptığımı dusunmuyorum.Ardından bir şey yazmadı.Bekledim yazmadi.Sonra engellemiş beni kırılmış mıdır ki?Hala engeli kaldırmadı.Bekliyorum bir şey yazar diye
Keşke bozuntuya vermeyip,bi kaç gün daha sohbet edip muhabbetin sarmadığıyla ilgili bişeyler söyleseydiniz...Bana da biri böyle dese bende engellerdim..Zaten düşüncenizi belirtmiş işi son noktaya getirmişsiniz daha niye bekliyorsunuz ki engeli kaldırmasını?

begenmedim nedir ya, hic mi usul ogrenmediniz... herseyi soylemenin bir adabi vardir, adam zaten cirkin olsugunun farkinda, bu yuzden iki ay boyunca sana resim bile gondermemis. 33 yasima girdim boyle kabalik gormedim

Ne kadar kaba patavatsiz bir insansiniz..
Ayip ya..
Begenmediysen de gorusmeyi kesmenin yolu bu olmamaliydi.

e zaten beğenmemişsin adamı ne diye bekliyorsun ki yazmasını adam işini kolaylatırmış işte senin ısrarcı olsa daha mı iyiydi aferin düzgün adammış gerçkten

Benim de eskiden dinlediğim bir radyocu vardı. Bir kere bir kız arayıp adama seni çok seviyordum internetten fotoğrafını görünce çok üzüldüm, şaşırdım falan demişti. O geldi aklıma şimdi.
muzo mu :) zekı kayahan coskunu yakından tanırım aslında kısa ama tatlı suratlı
muzo vardı bırde oda benı sasırtmıstı
kadir çöpdemırde sasırtmıstı cocukken kadir çöpdemırı dınlerdım sonra yıllar sonra ekranda gorunce bu o mu gercekten dıye ınanamamıstım :D

Iyi de adamin daha niye yazmasini bekliyorsunuz dizlerinize kapamasını mi istiyorsunuz.Egonuz tavan.Sizde bulunmadik hint kumasi degilsinizdir herhalde onun icin.umarim sizin gibi birine asla tekrar yazmaz.

Bekle. Yazar.

Back
X