Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önce tanırdım.on göre kararımı verirdim.cünkü dısarda tanıstıgımız insanı da tanımaya calısıyoruz.nerde tanıstıgım benim için önemli degil.evlenirdim arkadasım.ama söyle de birsey var.onunla bir arkadaslık sitesinde tanıstıysam bu ilerde sorun olabilir.
Kesinlikle hayir.
neden:sm_confused:
internette benimle tanisan biri ewlendikten sonra uslu olacagi ne malum ? simdiye kadar cok gordum internetten tanisip ewlenen we yine internetten esini aldatan.. internetin ne oldugunu hepimiz çok iyi biliyoruz kendimizi kandirmayalim kizlar..![]()
İnternetten tanıştın diye hemen evlenecek değilsin ya tanıyosun konuşuyosun anlıyosun nasıl biri olduğunu öğreniyosun...Zaten öyle biri ise anlarsın...Kimse kendini kandırmıyor çok iyi tanıdıklarım var internetten tanıştılar evlendiler 2 senelik evliler şimdi ve bebişleri olacak hala ilk gün gibi birbirlerini çok ama çok seviyorlar...Allah nazarlardan korusun...Kimsenin kendini kandırdığı yok...Ama herkes bukadar şanslı olmaz aslında kendi şansınıda kendi yaratır insanlar...Nasıl biri olmadan evlenirse olacaklardan kendi sorumlu iyi örnekler kadar kötü örneklerde var...Hadi karşılaştıralım....
1. insan internetten tanıştı 25 yaşında evlendi tanıdı ailesiyle tanıştı anladı evlendi ve çok mutlu....
2. insan 16 yaşında tanıştı tanımadı görmedi bile ailesi yakalayıncada kaçtı çocuğa. kim olduğunu tanımadan ve şimdi mutsuz...
Buyrun ikiside gerçek insan kendi şansını kendi yaratır...