• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten tanıştığınız biriyle evlenir miydiniz?

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
116
42
Ankara
slm kızlar şimdi size soracagım sorunun cvbını merakla bekliyorum internetten tanıştıgınız biriyle evlenirmiydiniz hadi bakalım herkes fikrini söylesin samimiyetle ama:içelim:

Son düzenleyen: Moderatör:
bilmem ki..:1closedeyes:

evLenipte çok çok mutlu olanlarda var..

ya aslında dısarda orda burda tanıştıgın insanalda evleniyo insan, sonucta aynı yere geliyosn.. nette tanısıp snra bulsuuyosn vs vs. aslında çoğu aynı sonuca verıyoo..

nette tanışıp evlemeye hep kötü gözle olmıycak gözüyle bakarlar.. aslında bütün ilişkilerde bi tanışma kaynaşma msj msn döneminden gecmiyomu?

evlenirmiyim bilmem ama doğal bişey gibi geliyo artık kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
evt var hemde en yakınım benim uzun zamn arkadaş olarak netten konuştular ve sonrada ciddiyete bindi işleri ailelerle tanışıp karara vardılar ve evlendiler gerçekten çok mutlular şans bu işler ve görüştüğün kişinin karakteri çok öenmli ilk önce dürüstlüğü ciddi karar alınıyosa iyi tanımak gerek bence tanımak gerek arkadaşlar

çok haklısnız sonuçta insanlar bi şekilde tanışıyolar demi ve birbirlerini tanıyolar e hadi bende itiraf edivereyim bari geçen sene 2 haziranda internetten biriyle tanıştım bu sene 22 şubatta nişanlandık ve 2 agustosda dügünüm var:teytey: ben böyle bişeyi söylediklerinde gözlerimi böyle :1shok: açardım hayatta hiç bişeyi büyük konuşmamak lazım mutlulugun nerden gelecegi hiiiiiiiiçççççç belli olmazkaydirigubbakcemile3

Önceleri onaylardım. Ama zaman öyle bir zamanki insan yakınındakini bile tanıyamıyor.
Çıkar üzerine kurulan bir çok evlilikler oluyor-tatlicadiarzu-
İstisnalar kaideyi bozar mı? bilinmez:kahve:

ha internetten tanısmıssın, ha otobüste giderken ya da sokakta tanısmıssın, bence tanısma sekli önemli degil, önemli olan birbirinizi tanımanız ve gercekten sana uygun oldugunu düsünmen, eger uygun biriyse ve her sey yolundaysa neden evlenilmesin ki...

önce tanırdım.on göre kararımı verirdim.cünkü dısarda tanıstıgımız insanı da tanımaya calısıyoruz.nerde tanıstıgım benim için önemli degil.evlenirdim arkadasım.ama söyle de birsey var.onunla bir arkadaslık sitesinde tanıstıysam bu ilerde sorun olabilir.

önce tanırdım.on göre kararımı verirdim.cünkü dısarda tanıstıgımız insanı da tanımaya calısıyoruz.nerde tanıstıgım benim için önemli degil.evlenirdim arkadasım.ama söyle de birsey var.onunla bir arkadaslık sitesinde tanıstıysam bu ilerde sorun olabilir.

neden ilerde sorun olurki:sm_confused: herkes hayatında mutlaka bi kerede olsa oraya girmiştirr önemli olan onuda dozunda bırakabilmekyerimseniben

Tamam söyle ilk bakılışta doğru bişeymiş gibi gelmeyebilir ama şunuda düşünmek lazım otobüste sokakta surda burda cafede görüp tanıştığın biriyle internette tanıştığın arasında bir fark yok...Sonuçda tanışıyosun tanıyosun konuşuyosun...Nasıl biri olduğunu anlıyorsun...

neden:sm_confused:

internette benimle tanisan biri ewlendikten sonra uslu olacagi ne malum ? simdiye kadar cok gordum internetten tanisip ewlenen we yine internetten esini aldatan.. internetin ne oldugunu hepimiz çok iyi biliyoruz kendimizi kandirmayalim kizlar..:delphin:

internette benimle tanisan biri ewlendikten sonra uslu olacagi ne malum ? simdiye kadar cok gordum internetten tanisip ewlenen we yine internetten esini aldatan.. internetin ne oldugunu hepimiz çok iyi biliyoruz kendimizi kandirmayalim kizlar..:delphin:

İnternetten tanıştın diye hemen evlenecek değilsin ya tanıyosun konuşuyosun anlıyosun nasıl biri olduğunu öğreniyosun...Zaten öyle biri ise anlarsın...Kimse kendini kandırmıyor çok iyi tanıdıklarım var internetten tanıştılar evlendiler 2 senelik evliler şimdi ve bebişleri olacak hala ilk gün gibi birbirlerini çok ama çok seviyorlar...Allah nazarlardan korusun...Kimsenin kendini kandırdığı yok...Ama herkes bukadar şanslı olmaz aslında kendi şansınıda kendi yaratır insanlar...Nasıl biri olmadan evlenirse olacaklardan kendi sorumlu iyi örnekler kadar kötü örneklerde var...Hadi karşılaştıralım....
1. insan internetten tanıştı 25 yaşında evlendi tanıdı ailesiyle tanıştı anladı evlendi ve çok mutlu....
2. insan 16 yaşında tanıştı tanımadı görmedi bile ailesi yakalayıncada kaçtı çocuğa. kim olduğunu tanımadan ve şimdi mutsuz...

Buyrun ikiside gerçek insan kendi şansını kendi yaratır...

İnternetten tanıştın diye hemen evlenecek değilsin ya tanıyosun konuşuyosun anlıyosun nasıl biri olduğunu öğreniyosun...Zaten öyle biri ise anlarsın...Kimse kendini kandırmıyor çok iyi tanıdıklarım var internetten tanıştılar evlendiler 2 senelik evliler şimdi ve bebişleri olacak hala ilk gün gibi birbirlerini çok ama çok seviyorlar...Allah nazarlardan korusun...Kimsenin kendini kandırdığı yok...Ama herkes bukadar şanslı olmaz aslında kendi şansınıda kendi yaratır insanlar...Nasıl biri olmadan evlenirse olacaklardan kendi sorumlu iyi örnekler kadar kötü örneklerde var...Hadi karşılaştıralım....
1. insan internetten tanıştı 25 yaşında evlendi tanıdı ailesiyle tanıştı anladı evlendi ve çok mutlu....
2. insan 16 yaşında tanıştı tanımadı görmedi bile ailesi yakalayıncada kaçtı çocuğa. kim olduğunu tanımadan ve şimdi mutsuz...

Buyrun ikiside gerçek insan kendi şansını kendi yaratır...

gerçekten güzel örnek:lepi::lepi::lepi:

kesinlikle güvenipte evlenemem kötükedihüso
nerden bileceğim benim gibi kaç kişiyi daha oyalayıp kandırmadığını:bbo:
hiç doğru bulmuyorum ben:1closedeyes:

Ben eşimle arkadaşlık sitesinde tanışmadım. Msn hacklenmişti bi şekilde ordan ora derken tanıştık. Zaten internette tanışıp birbirimizide ilk kez nikah masasında görmedik. O sadece tanışmamıza sebep oldu. Şahsen kandırmadım kandırılmadım gayette mutluyum. Zaten çağımızda aldatan erkekler hep internette tanışılan erkekler değilmi. Diğerleri eşlerine çok sadık hiç öyle şeyler yapmayorlarki sanki. Dürüst heryerde dürüsttür. Sanal gerçek farketmez.

Ben de br tesadüf eseri nette tanıştım :lepi:
1 sene yüz yüze görüşmeden arkadaştık yüzyüze görüştükten sonrada arkadaştık a.s
Ve derken bastıramayacak kadar çokkk aşık oldum :asigim:
Şimdi herkesn gıpta edeceği kadar güzel bir ilişkimiz,kavgasız gürültüsüz bir gidişimiz var hayat yolunda :nazar:
Göreler zaten bilir mutluluk fotograflarımızı :nazar:
Şimdi düğünümüze gün sayıyoruz...
3 senedir aşık olmkla birlikte 4,5 senedir tanıyorum aşkımı ve bir daha dünyaya gelsem yine onu seçerdim:sm_cool:
Ve burdan herkese sesleniyorum asla demeyin :delphin:
ben asla deseydim hayatımın erkeğini tanıyamazdım:1rolleyes:

Back
X