• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten tanıştığınız biriyle evlenir miydiniz?

Ben de br tesadüf eseri nette tanıştım :lepi:
1 sene yüz yüze görüşmeden arkadaştık yüzyüze görüştükten sonrada arkadaştık a.s
Ve derken bastıramayacak kadar çokkk aşık oldum :asigim:
Şimdi herkesn gıpta edeceği kadar güzel bir ilişkimiz,kavgasız gürültüsüz bir gidişimiz var hayat yolunda :nazar:
Göreler zaten bilir mutluluk fotograflarımızı :nazar:
Şimdi düğünümüze gün sayıyoruz...
3 senedir aşık olmkla birlikte 4,5 senedir tanıyorum aşkımı ve bir daha dünyaya gelsem yine onu seçerdim:sm_cool:
Ve burdan herkese sesleniyorum asla demeyin :delphin:
ben asla deseydim hayatımın erkeğini tanıyamazdım:1rolleyes:

Allah daha mutlu etsin nazarlardan korusun sizi daha çok mutlu olun inşallah:Saruboceq:....Önyargılı davrananlara bir örnek daha...Sanki tanışınca hemen nikah masasına oturuyosun:1closedeyes: buyrun 4,5 senede bir insanın nasıl biri olduğunu değil huyunu suyunu herseyini öğrenirsiniz....:1closedeyes:

Ben eşimle arkadaşlık sitesinde tanışmadım. Msn hacklenmişti bi şekilde ordan ora derken tanıştık. Zaten internette tanışıp birbirimizide ilk kez nikah masasında görmedik. O sadece tanışmamıza sebep oldu. Şahsen kandırmadım kandırılmadım gayette mutluyum. Zaten çağımızda aldatan erkekler hep internette tanışılan erkekler değilmi. Diğerleri eşlerine çok sadık hiç öyle şeyler yapmayorlarki sanki. Dürüst heryerde dürüsttür. Sanal gerçek farketmez.

Bencede sana katılıyorum sanki dışardaki insanlar çok masum hiç aldatmıyorlar...hem zaten şunu neden anlamıyorsunuz anlamadım ki ya dışarda tanıştınız bi cafede yada internette sonuçda ikisinide aynı...:1closedeyes:

Bencede sana katılıyorum sanki dışardaki insanlar çok masum hiç aldatmıyorlar...hem zaten şunu neden anlamıyorsunuz anlamadım ki ya dışarda tanıştınız bi cafede yada internette sonuçda ikisinide aynı...:1closedeyes:

Teşekkürler arkadaşım. Bazen öyle yorumlar okuyorumki bu internetten tanışanlarla ilgili sanki karşımızdaki uzaylıymış gibi garipsiyorlar. Önemli olan güven.

valla büyük konusmamak lazımmış bende asla derdim karşımdaki insan da asla derdi ama işte 2 buçuk senedir tanısıyorum ve 1.5 senedirde beraberiz ve de çok mutuyum ve içim çok rahat öyle chat arkadas sohbet site tarzı bir yerde tanışmadık öyle olsaydıda asla bu derece sürmezdi erkek arkadasım da zaten aynı şeyi söylüyor eger o tarz bi yerde tanıssaydım hiç işim olmazdı ama bizim önce arkadasça konusuyorduk oyun sitesinde daha sonra sevgili olundu..
burda bile birçok bayan reel da samimi arkadaş olmuşlar mesela bence aynı şey
insan kendini bildikten sonra hiçbir şey olmaz ve
insan kendini bilmedikten sonra normal de de tanıssa aynı sonuç olur sanalda da olsa aynı sonuç olur insanın karakterine bağlı bütün bunlar :kahve:

Son düzenleyen: Moderatör:
KUZENIM aynı hatayı yaptı altı ay sora bosandılar hemde fena sekılde dayak yedi...ınsan reeldekıne guvenemezken ınternetten ben cesaret edemem..

büyük konşmamk lazm.kader bu..kısmet işi...eğer hayrlısı olcaksa neden olmasnkı.kötü bşey olcaksa reelden tanıştğn insanlada olr

KUZENIM aynı hatayı yaptı altı ay sora bosandılar hemde fena sekılde dayak yedi...ınsan reeldekıne guvenemezken ınternetten ben cesaret edemem..

duayla değişmeyen 3 şey var;
- doğup öleceğin zaman
evleneceğin insan ve vakti
-ömür boyunca kazanacağın rızık....

Sanırım bu düşündüklerimi anlatmaya yetmiştir...

duayla değişmeyen 3 şey var;
- doğup öleceğin zaman
evleneceğin insan ve vakti
-ömür boyunca kazanacağın rızık....

Sanırım bu düşündüklerimi anlatmaya yetmiştir...

mükemmelsina.s gerçekten tek ve en açıklayıcı cevap bu oldu sabırım agzına saglık:1hug:

Seda sanırım sen içini rahatlatmak için bu topiği açmıssın, sen doğru şeyi yaptığına inanıyorsan kime ne ki? Ben netten birine aşık olmuştum sonu çok ama çok kötü bitti şu an hayatta değil öyle söyleyim, ama onunla iken kimseye fikrini sormamıştım çünkü çok sveiyordum umrumda da değildi kimse bilmem anlatabildimmi?

benim evliliğim öel netten tanıştık ve şu anda 8 aylık evli ve 4 aylık hamileyim ve çooooooooooookkkkkkk mutluyummm yani allah kısmet ederse net miş başka şekilde farketmio canım sen istiyorsan neden olmasın

Seda sanırım sen içini rahatlatmak için bu topiği açmıssın, sen doğru şeyi yaptığına inanıyorsan kime ne ki? Ben netten birine aşık olmuştum sonu çok ama çok kötü bitti şu an hayatta değil öyle söyleyim, ama onunla iken kimseye fikrini sormamıştım çünkü çok sveiyordum umrumda da değildi kimse bilmem anlatabildimmi?

yaşadıgın olaya gerçekten üzüldüm canım ama bu sonucun netle bi alakası yok sanırım demi???

benim evliliğim öel netten tanıştık ve şu anda 8 aylık evli ve 4 aylık hamileyim ve çooooooooooookkkkkkk mutluyummm yani allah kısmet ederse net miş başka şekilde farketmio canım sen istiyorsan neden olmasın

senin durumunada çok sevindim arkadaşıma.sböyle mutlu haberleri duymak ne güzel inşallah mutlulugun daim olur ve saglıcakla bebişine kavuşursun:Saruboceq: darısı başıma:emir_bebek:

olabilir.evlenilebilir.
bu tamamen şans diye düşünüyorum.
herhangi bir şekilde nasıl tanışılıyorsa intenetten de tanışılıp evlenilebilir.
neden olmasın ?

valla ben internett aşkı yaşamış biri olarakk artık güvenimm kalmadııı:(:(
çokk tepki alıyodumm hepsini kulakk ardıı ederdimm ama haklılarmışş güvenilmezz kuzumm bunlaraa onlarda cahatt yapmakk artık alışkanlık olmuşş senle ve bi başkasıyla hergünn cahat yapan tipler oluyolarr...
ben evlenmem yaniii yaşadılarımdan yola çıkarak diyorumm bunlarıı..:1no2:

internette tanışmayı dogru bulmayan arkadaşlar şöyle düşünürsek burasıda küçük bi dünya degilmi aslında? yani burdakilerde bizim aramızda yaşayan belki hergün gördüğümüz arkadaşımız yada tanıdıklarımız tabiki normal hayatta nasıl iyiler ve kötüler varsa burdada var ne hepsine güvenilir diyebiliriz nede güvenilmez yani oda bizim birazcık şansımız galiba mirmirmirmir

Back
X