"onunda benim yanımda kalbi hızlı atıyo" dediğinize göre yüzyüze görüşmüşsünüz sanırım. Yanılıyormuyum?
işte netten tanıştım diye bende ki bu olumsuz durumm sanırımsenin yaninda kalbi hizli atiyo derken yuzyuze de gorustunuz yani?
o zaman bundan sonrada yuzyuze gorusursunuz ve onu daha iyi taniyabilirsin...
nerden tanistiginin bi onemi yok bence, ama herkesede cok cabuk guvenilmez biraz zaman tani illa
hemen sevgili olmaniza gerek yok..
işte netten tanıştım diye bende ki bu olumsuz durumm sanırım
evet canım 3 kere görüştük ve efendiği beni çok etkiledi bana saygısı
onyargili olma canim bende erkek arkadasimla netten tanistim 3 yildir birlikteyiz
ve onu cok seviyorum
dedimya nerden tanistiginin ne onemi var sonucta yuzyuze gorusme imkaninizda var..
tabiki hemen guvenilmez biraz zaman tanimak lazim
Bir kaç kere görüşmüşsünüz ve saygısıyla seni etkilediğine göre kötümser düşünmene gerek yok bence. Nerede tanıştığınızın bir önemi yok. Sonuçta gerçek hayatta tanışıp anlaşamayan bir çok olay yaşayan çiftlerde oluyor. Hemen git güven bağlan vs demiyorum yanlış anlama. Mademki bu çocuk seni bu 3 buluşmanızda bukadar etkilemiş onu tanımaya çalış. Kimbilir belki çok iyi anlaşacaksınız ve uzun bir beraberliğiniz olacak. Fakat merak ettiğim bişey var. Güven yok demişsin. Güvenini sarsacak birşeymi oldu. Herhangi bir sözüne davranışına falanmı takıldın. Çünkü seni saygısıyla etkilediğini söylemişsin. Buraya böyle bir konu açtıgına göre birşey olmuş olmalı.
İyi biri olup olmadığını zaman gösterecek canım. Eğerki aynı şehirde yaşıyorsanız, işini, evini araştır, doğru söyleyip söylemediğini öğren. Gerisi zaten belli olur.
yaa fazla iltifat ediyo bu biraz samimi gelmiyo bana sanırım bundan sonra ben bunu ona söyledim oda bana olan o yoğun ilgisini kesti acaba soğuttum mu onu kendimden bugün izinli yatıyorum dedi akşm görüşürz dedi hiç ilgilenmedi
Bence bir şansı hakediyorsunuz. İnternette tanıştınız diye herşeyine şüpheyle yaklaşarak paranoyaklık yapma. Fakat çokta kaptırma. Onu tanımaya çalış. Dediğim gibi kim bilir belkide çok mutlu bir birlikteliğiniz olacak. Rahatsız olduğun konuları tatlı dille ona söyle. Fazla iltifattan hoşlanmadıgını dile getirirken onu kırdıysan ona bozulmuştur belki ve kendini bu yüzden geri çekmiş olabilir :44:
büyük ihtimal odun gibi davrandım adama :) off yontulmam lazım benim yaa hiç yumuşak yumuşak söylemeyi bilmem ki ben hod hod söylüyom herşeyi
Bende çoğu zaman öyleyimBu durumu ona höd höd söylediğini düşünüyorsan konuşmayı deneyebilirsin. Belki şuan terslendiğini düşündüğü için kendini geri çekmiştir.
ne yapsam acaba akşm görüşelim desem mi :S çokta üstüne düşmel istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?