kızlar çok canım sıkkın dün bana mesj attı yatıyorum hastayım dedi akşma kadar ses soluk çıkmadı akşm mesj attım merk ettim cevap gelmedi sonra ardım mesgule verdi sonra mesj canım kalktım nane limon içip yatacağım dedi sonra yine ardım yine mesgul dedim aç ta iki dakka sesini duyayım bizimkiler yanımda dedi çok bozuldum bende dedim ki beni aptl yerine koyma ben seni sabahtan beri merk ettim sen bana bunu mu layık gördün dedim bence bitsin gelemem böyle çocukca şeylre dedim hiç cevap vermedi acaba çok mu febri davrandım sizce yaptığı doğrumuydu tel acamaz mıydı iki dakka
Çok fevri davranmışsın. Güvensizliğini aşırı bir şekilde belli etmişsin. Yalanda söylüyor olabilir fakat doğruda söylüyor olabilir. Belki gerçekten çok hasta ve gerçektende ailesi yanındaydı ve telefonu açabilecek durumda değildi. Tepki göstermek istemiş ve göstermişsin. Keşke en ufak bir sorunda çocukça şeylere gelemem bitsin demeseydin. Asıl çocukça davranış bu olmuş.
öyle belki de haklısın canım ama buluştuğumuz gecden sonra zaten soğuktu bana ne yaplayıdım canım yaa off gerçi iş işten geçti sanırım
peki ilk zamanlarda da sende de böyle oldu mu biz yonjadan tanıştık ve yüz yüze görüştükten sonra ben kapadım o fotoğraflarını sildi bende israr etmdim daha hemen çakma bir yonja aldım ve onu ordan kontrol eiyorum bir haftadır girmiyo
İşte ben söylemeden sen söyledin..
Felaket tellallığı yapmak değil kesinlikle maksadım ama bu işler böyle;
Sen çakma hesap açtın ya o da boş duruyor mu acaba?
Alınmış olması muhtemel çakma hesap sadece seni kontrol amaçlı mı kullanılıyor acaba?
Böyle yapıyordur demiyorum tekrar altını çiziyorum.
Ama her ikinizin de içinde hep bu şüphe olacak; bu kaçınılmaz.
Şimdi internetten tanışanlar üstüme hücum edebilir; "haayıııb biz gayet mutluyuz "diye.
"ne farkı var dışarda tenışmakla" diye. Ama var işte kabul edin ya da etmeyin.
merhaba kızlar ikili ilişkiler konusunda oldukça başarısız biri olarak tesadüf olarak internetten biri ile tanıştım tanıdkça konuştukça iyi biri olduğuna inanmak istiyorum ailesine bağlı işten eve evden işe yapan bir tip üstüme titriyo merk ediyo ne yaptığım ama ben güvenemiyorum kızlarr çokta hoşlanıyorum onunda benim yanımda kalbi hızlı atıyo farkettim ama güven yokk(
peki hiç bir cevap niye vermedi bana yaa buda çok sinir bozucu ama2 hafta oldu tanışalı bende güvensizlik yaratacak bir hareketi olmadı aslında dün tel açmayana kadar hiç adım atmam gerk dimi sözümün arkdalında durayım ya en azından tamm neval bitti deseydi bari hiç bişi demedi buda çok sinir bozucu
merhaba kızlar ikili ilişkiler konusunda oldukça başarısız biri olarak tesadüf olarak internetten biri ile tanıştım tanıdkça konuştukça iyi biri olduğuna inanmak istiyorum ailesine bağlı işten eve evden işe yapan bir tip üstüme titriyo merk ediyo ne yaptığım ama ben güvenemiyorum kızlarr çokta hoşlanıyorum onunda benim yanımda kalbi hızlı atıyo farkettim ama güven yokk(
bugün son adımı attım kendine iyi bak en iyisine layıksın dedi ve bitirdi bende artık kılımı kıpırdatmam netle metle alakası yok bu erkeklerin geneli böylee niyeti belli oldu yanaşmayınca böyle olduk sanırımm artık ona yoruyorumm düzgünü nu ben aramayvağım artık o beni bulsun ama düzgünü varsa :)
aCAba ne oldu sonuc :26:
önceden erkeklerle ilgili bir sorun yaşamassın oda güven problemi galiba korkuyorsun şimdi ya bunda aynısı olur diye ? tahminim doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?