- 4 Şubat 2016
- 72
- 23
- 3
- 28
- Konu Sahibi Haticeag22
-
Zaten kalabalik ve abimin yaninda bulusucaz.burger king gibi bi yerde buluş
Zaten kalabalik ve abimin yaninda bulusucaz.
Gelmez zaten ama onemli olan 11 aydir konustugum kisiyle arumarım başına bişey gelmez
e tamam o zaman hayırlı olsun
beğenmezsen istemiyorum da diyemezsin artık
bütün sülaleye söylemişsin
Ayrica beni begenmezse diye korkuyorum cunku kendisi gercekten cok efendi ve yakisikli . Ayriyetten de ben minyon tipligim yasimida kucuk gosteriyorum tek sorun buGelmez zaten ama onemli olan 11 aydir konustugum kisiyle ar
Benim ilk iliskim ailem yakaladi ben bisy demedim.
Eleştirmiyim,ayıplamıyım .,büyük konuşmayayım diyorum..olmuyo.. Sadece Allah korusun sizi diyebiliyorum..Yaşınız çok ufak ne gerek var böyle işlere.. aileler falan bildiğine göre evlenmeyi falan planlıyorsunn
Kalabalik bir ortamda bulus tenha yerlere gitme gazoz icme
Tabikide koruyacagim ben normalde feminist biriydim. Sonucta yoktan var eden Allah niye peri masalları gercek olmasin ki bebegim ☺Burnu küçükse tamam.
Ya daha çok küçüksün, tamam birini tanı ama rüyalarla hareket edip, sonra herhangi birini bu rüyaya bağlayıp onu da tüm sülaleye duyurman bir tek bana mı garip geldi ya?
Neyse sen yine dikkatli ol. Nice peri masalı trajedi ile sonlanıyor, kendini koru.
Benim kızım olsa engel olmaya çalışırdım. Ama doğru ama yanlış bilemem ama 17 yaş erken. Netten ilişki meselesine de karşıyım zaten.hemen niye kapıldınız ki bu kadar?
birinin yanınızdaki hali ile fotoğrafta gördüğünüz çok farklı olabilir. bu yaşta bu şekilde bi ilişkiye kapılmak çok mantıklı değil.
ayrıca yasal da değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?