Internetten tanistim bulusucagim uzun zaman taniyorum

ne kadar suredır konusuyorsunuz bu cocukla... nasıl hc yuz yuze gelmeden sevgılı olabılyosun... bulusma desek enınde sonunda bulusacaksın dıkkat et barı kendıne daha 17 yasındasın... haberlerde her gun nelr okuyoruz aman canımm...

Sonucta evlenmedim. Birlikte olmadim. Onunla daha bulusmadim. Inanain 1 yil once biri bana asik olacaksin deseler hahhaa tabii canim sizin koy paris anladik derdim

11 ay oldu.

Sakın gitme. Çok gençsin daha, karşıdaki hatalı bir davranışta bulunsa bile fark edemeyebilirsin. Pek tekin değil bu iş.

Sakın gitme. Çok gençsin daha, karşıdaki hatalı bir davranışta bulunsa bile fark edemeyebilirsin. Pek tekin değil bu iş.
Canim tatlim ablam abimde yanimda olacak tek sorum ya o beni begenmezse en iyisi ben bulusma aninda ayaklarimi kicima vura vra kacayim.

bak canım sakın yanlıs anlama ama burda bır cok bayanın uzun yıllar yasadıgı ılıskıler var bunlardan bırı benım kımse ıcın cok ıyı tanıyorum dıyemezsın.. zamnla yenı huylarını ogrenırsın ıyı ya da kotu... dmek ıstedıgım uzun ılıskıler yasayan yuz yuze gorusen ınsanlar bıle hala sevgılımı esımı tanıyamıyorum dıyebılyor... sadece bulustgunda temkınlı davran

Canim tatlim ablam abimde yanimda olacak tek sorum ya o beni begenmezse en iyisi ben bulusma aninda ayaklarimi kicima vura vra kacayim.
Neden kaçasın? Beğenmiyorsa keyfi bilir.

Yanında bir büyük olacaksa görüş o halde ne diyelim.

Pek hevesliler daha görmeden aşık olmaya.
Bana mi diyonuz kiz ablalarim yerim sizi ben . Tabii ole :l banane yahy begensin diyoruz ve burdan erosa ( yunan ask tanricasina ) selamlarimizi yolluyoruz abla senin kziin var mi ?

Benim kızım olsa engel olmaya çalışırdım. Ama doğru ama yanlış bilemem ama 17 yaş erken. Netten ilişki meselesine de karşıyım zaten.

ben internete, internetten başlayan ilişkilere karşı değilim. sokakta gördüğümüz insan neyse internette tanıştığımızda o. kişide bitiyor olay. ama 17 yaş çok erkenç

Sonucta evlenmedim. Birlikte olmadim. Onunla daha bulusmadim. Inanain 1 yil once biri bana asik olacaksin deseler hahhaa tabii canim sizin koy paris anladik derdim

sen şu an hissettiğin şeyi aşk sanıyor olabilirsin ama emin ol ağırdan almakta fayda var. bak buradaki herkes senden yaş olarak, tecrübe olarak büyük. bizi dinle. dikkat et.

allahım şu konuya yazmayayım diyodum ama nasıl yazmayayım. eski konularından birinde baskıcı bir ailede büyüdüm diyorsun. neyse keki tutturabildin mi bari?
ha bu arada gitme.
Ama yahu kek olduda abla 1ay once ailemlede kavga oldu napayim ablacim yakalandim. Neyse gitmeyimmi

ben internete, internetten başlayan ilişkilere karşı değilim. sokakta gördüğümüz insan neyse internette tanıştığımızda o. kişide bitiyor olay. ama 17 yaş çok erkenç
Bilemiyorum, evlilik programları kadar uzak görünüyor bana nedense.
Bir de o yaşta çok kolay hata yapabilir insanlar. O yüzden engel olurdum. Sonradan ağlayacağına şimdi ağlar daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…