- 31 Ocak 2016
- 703
- 502
- 53
- 32
- Konu Sahibi Haticeag22
-
Sonucta evlenmedim. Birlikte olmadim. Onunla daha bulusmadim. Inanain 1 yil once biri bana asik olacaksin deseler hahhaa tabii canim sizin koy paris anladik derdimhemen niye kapıldınız ki bu kadar?
birinin yanınızdaki hali ile fotoğrafta gördüğünüz çok farklı olabilir. bu yaşta bu şekilde bi ilişkiye kapılmak çok mantıklı değil.
ayrıca yasal da değil.
11 ay oldu.ne kadar suredır konusuyorsunuz bu cocukla... nasıl hc yuz yuze gelmeden sevgılı olabılyosun... bulusma desek enınde sonunda bulusacaksın dıkkat et barı kendıne daha 17 yasındasın... haberlerde her gun nelr okuyoruz aman canımm...
Canim tatlim ablam abimde yanimda olacak tek sorum ya o beni begenmezse en iyisi ben bulusma aninda ayaklarimi kicima vura vra kacayim.Sakın gitme. Çok gençsin daha, karşıdaki hatalı bir davranışta bulunsa bile fark edemeyebilirsin. Pek tekin değil bu iş.
11 ay oldu.
Neden kaçasın? Beğenmiyorsa keyfi bilir.Canim tatlim ablam abimde yanimda olacak tek sorum ya o beni begenmezse en iyisi ben bulusma aninda ayaklarimi kicima vura vra kacayim.
Sevgiki olduk butun surale biliyor onunkiler biliyor
Pek hevesliler daha görmeden aşık olmaya.Sevgili olmak oyle olmuyor ama neyse...
Cunku o erkek o anlatiyor. O oyle ama benimki evet surale dedigim abim annem babam halam teyzem kiz kuzenislerim .Sevgili olmak oyle olmuyor ama neyse...
Bana mi diyonuz kiz ablalarimPek hevesliler daha görmeden aşık olmaya.
Benim kızım olsa engel olmaya çalışırdım. Ama doğru ama yanlış bilemem ama 17 yaş erken. Netten ilişki meselesine de karşıyım zaten.
Sonucta evlenmedim. Birlikte olmadim. Onunla daha bulusmadim. Inanain 1 yil once biri bana asik olacaksin deseler hahhaa tabii canim sizin koy paris anladik derdim
Ama yahu kek olduda abla 1ay once ailemlede kavga oldu napayim ablacim yakalandim. Neyse gitmeyimmiallahım şu konuya yazmayayım diyodum ama nasıl yazmayayım. eski konularından birinde baskıcı bir ailede büyüdüm diyorsun. neyse keki tutturabildin mi bari?
ha bu arada gitme.
Cunku o erkek o anlatiyor. O oyle ama benimki evet surale dedigim abim annem babam halam teyzem kiz kuzenislerim .
Bilemiyorum, evlilik programları kadar uzak görünüyor bana nedense.ben internete, internetten başlayan ilişkilere karşı değilim. sokakta gördüğümüz insan neyse internette tanıştığımızda o. kişide bitiyor olay. ama 17 yaş çok erkenç
Bu nasıl bir üsluptur. Büyüyüp öyle aşk meşk işlerine girin.Bana mi diyonuz kiz ablalarimyerim sizi ben . Tabii ole :l banane yahy begensin diyoruz ve burdan erosa ( yunan ask tanricasina ) selamlarimizi yolluyoruz abla senin kziin var mi ?
sen şu usluba bak bi deBu nasıl bir üsluptur. Büyüyüp öyle aşk meşk işlerine girin.
Ben planlamiyorum . Yakalandim :) ve de anneme ve abime anlattim zaten
Yok kiz ben iciririm ona hele bir denesin bir alana 2 . Bedava yaparim. Sonuctaa bu da bogazz. Keserim sonucta insan oda abik var bikereahh yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?