Internetten tanistim bulusucagim uzun zaman taniyorum

Bu cümleler 17 yaşında ki birine mi ait yani.Seni anlıyamadık çünkü aşırı tutarsız açıklamaların var. Çocuğum olucak yada olmayacak ne alakaysa takıl kafana göre sen

Bu cümleler 17 yaşında ki birine mi ait yani.Seni anlıyamadık çünkü aşırı tutarsız açıklamaların var. Çocuğum olucak yada olmayacak ne alakaysa takıl kafana göre sen
Evet cunku aileme laf ettin. Ablan mablan ailen genis dedin. Ya resmen bu tamam hayal gucum filan o soylediklerine bisy demiyorum. Insanlarin hayatina saygi duy

Evet cunku aileme laf ettin. Ablan mablan ailen genis dedin. Ya resmen bu tamam hayal gucum filan o soylediklerine bisy demiyorum. Insanlarin hayatina saygi duy

Kimsenin ailene bisey dediği yok. Kadın kendince yorum yapmış. Biraz saygılı olmayı dene. Herkes aynı şeyleri söylüyorsa bi bildikleri vardır değil mi? 17 yaşında dünyayı çözmüş gibi davranmanin anlamı yok.

Kelek du e
bilmem ben kendimi benimle yasit kizlarla kiyaslainca yuh diyorum. Yani sizde biliyorsunuz. Hayatimda 1 insan olmus cokmu
Yinede erken bi yaş. Tercih meselesi. 20 Yaşından sonra istek ve fikirler değişiyo. Daha olgun düşünüyosun.

Madem herşeyi biliyorsun neden burdan fikir almayı düşündün.Maşallah herşeye cevabın var Polemik yaratmayıp snaa buluşmada bol şans diyorum

Madem herşeyi biliyorsun neden burdan fikir almayı düşündün.Maşallah herşeye cevabın var Polemik yaratmayıp snaa buluşmada bol şans diyorum

Peki ozur dilerim. Gorusrz. Ayrica herseyi biliyorum demedim . :)

yaşın çok küçük. en azından abin yanında olacak. ama sen yine de güvenme.
bu arada ben, kuzenim ve görümcem netten tanıştığımız insanlarla evliyiz ve ikişer çocuğumuz var. ama yaşlarımız 25 ti o zamanlar.

hakkisin evet .

Peki mutlusumusun yani nasil oldu

evet mutluyum şükür.
yaşım gereği ölçtüm biçtim her hareketini sözünü. asla çizdiğim sınırları aşmasına izin vermedim.
evet mutluyum şükür.
yaşım gereği ölçtüm biçtim her hareketini sözünü. asla çizdiğim sınırları aşmasına izin vermedim.
Sinirrlarin nelerdi ve sana nasik davraniyordu

Sinirrlarin nelerdi ve sana nasik davraniyordu
şimdi uzun uzun yazmama. yaşın küçük, o yüzden güvenme. önce oku meslek sahibi ol. hala bu aşk sürerse o zaman senin için doğru insan olabilir.

Buluşucağın zaman kalabalık ortalık bi yerde buluş.Buluştuktan sonrada kalkıp tenha biyere gitme.biiiir süre kalabalık yerlerde olsun sadece görüşmeleriniz yani.Onun dışında aranızda bir yaş farkı yok çok.Erkekler zaten çok zor olgunlaşır, o yüzden düüşünce ve fikir yapılarınız birbirinden uzak değildir aşağı yukarı aynıdır. Bu sebeple sorun yok yaş konusunda. Ama daha 17 yaşındasın ve hemen aileler biliyora girmişsin,onu geç boşver. Aile bilsin bilmesin daha küçüksün ciddiye binen ilişkiler için daha çok erken. Ama sevgili olursunuz aradan yıllar geçer ilişki iiyice oturur o zaman normal tabi bunlar. İnternetten tanışman yaş farkınızda çok olmadığı için bana çok anormal gelmedi malum yıl olmuş 2016 . Ama yıl 2016 olunca ortalıkta sapıklarda çok dolaşmaya başladı.Bu sebeple ille görüşücem dersen sana verebiliceğim tekkkk tavsiye çok meydan olan kalabalık olan dolu cafelerde mekanlarda buluşman.Ayrıca bir süre onun sana verdiği şeyleride yiyip içmezsen sevinirizzz.Yani gözü açık ol biraz ööööyle sevdim yakışıklı nolcak diyip çektikleri yöne gitme.aklı başında davranırsan sorun olmaz.

Geçen sene haziran ayından beri, üstelik aynı şehirdesiniz(öyle anladım) hiç buluşmamışsınız ve sülale biliyor ve aşıksınız..
Bu mantıklı mı sence? Yaşın çok küçük, lütfen herşeye inanma ve illaki buluşacaksan kalabalık bir yerde buluş.
Ama durum hiç normal değil

Şimdi sana herşey çok güzel geliyor onu yakışıklı efendi on numara görüyosun ama aslında gerçeği göremiyorsun şu an. Burdaki insanları dinleyip hareket edersen sen kazanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…