İNTERSTİSYEL sistitden nasıl kurtuldum. Normal sistit değil geçmeyen yıllar süren sistiti olanlar buraya ..

Kullan canım bende kullanıyorum onu akıntıya iyi geldi. Kist falan yoksa evet canım İntersistiyel malesef bende de sık idrar ağrı var inşallah iyi oluruz. Sen millete bakma boşver. Yok menapoza girersin şu bu hiçbirine inanma. Bazı doktorlar cidden bilmiyor ve çok acımasızlar. Sende iyi olacaksın canım inşallah ama Sistoskopi olmanda fayda var için rahatlar bari. Böyle kan gelmesi çok zor. Rabbim hepimize şifa versin. Cümlemizden canım

Yaşayan bilir, anlar canım. Asla umutsuz olma. Bu hastalığı stres de çok tetikliyor. Düşük doz antidepresan bile veriyorlar. Beni başlattılar mesela. Ben geceleri hiç ama hiç uyuyamıyordum ağrıdan acıdan tuvalete gitmekten. Hani spor yaparda hamlar ya bacakların tuvalete oturup kalkmaktan bacaklarım aynen öyle hamlıyordu. Allaha şükür şuan uyuyabiliyorum. Ben burdaki çoğu kişiden ileri durumdaydım. Üniversiteden beri çekiyorum. Ameliyat öncesine göre gerçekten iyiyim. %100 kötüydüm anneme göre %80 iyiyim ama ben %60 falan diyorum. İnşallah hepimiz iyi oluruz ama asla doktora gitmekten vazgeçme çareni bul. Ben vazgeçmiştim artık kabullenmiştim bu hastalığı ne zaman ki bebeğim oldu ona bakamadım bebeğim için ayağa kalktım ağlaya ağlaya gittim geldim hastaneye Allahta yardım etti. Umarım karşına halinden anlayan tecrübeli bir doktor çıkar. Amin.

Çok geçmiş olsun. Zaten insan çocuğuyla ilgilenemeyince vicdan da yapıyor sizi anlıyorum. Uykusuzluk depresif yapıyor. Rabbim tez zamanda şifanızı versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…