- 10 Haziran 2016
- 271
- 98
- 28
- 29
- Konu Sahibi Gizemlikiz90
-
Onlara mecbur oldugum icin cok uzgünüm. Ama istemiyorum hicbirini. Zaten ölsem en fazla 1 hafta bilemedin 1 ay aglarlar. Istemiyo kimse beni. Bu bi gercek mi yoksa sadece ben mi inaniyorum anlamadim. Istenmiyosam niye yasiyim ki.
Hayır. Bütün yaz evdeydim. Okulda bu sene voleybol kursuna gidicem. Arkadaşlarım yok. Ben bi yere davet etmezsem kimse beni çağırmaz. Buda zoruma gidiyo. Kimse yazmadikca yazmaz. Ama bi iki tane arkadaşım var onlarda benim hep intihara meyilli oldugumu söylüyor zaten. Ayrica farzedinki intihar etmedim degisen hicbisey olmuyoki. Neler yola giriyoki? Hersey ayni. Boyle gelmis boyle gider diyo ic sesim.
Kendimi sevmek icin napabilirim? Bide bu tiple üniversiteye gidicektim iyikide bi yil gec yazilmisim. Ezik ezik bu tiple. Makyaj bana hic yakismaz yada ben yapamiyom bilmiyom. Kendimi oyle ezik oyle caresiz görüyorum ki ondan intihar etmek istiyorum. Hicbisey yoluna girmicekmis gibi. Kilo vermek icin 89192937363 ncu çabam. Bende saldim artik 66 kiloyum 7 8 kilo versem yeter. Voleybola gidince veririm diye düşünüyorum. Kitlenip kaldim valla. Napacam hic bilmiyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?