Aklımda hep intihar düşüncesi var.

Bende buaralar çok mutsuzum arada bu tarz şeyler düşünüyorum ama bu konuda bir eylemde bulunmayacağımdan eminim.çoğu insan çaresizlik,buhran hallerinde bu tarz düşüncelere kapılıyordur.ne tür sıkıntılarınız var bilmiyorum ama maddi şeyler bir şekilde çözülür can sağlığı önemli olan.sıkıntılarınızı içinize atmak yerine eşiniz,ailenizle paylaşın.psikolojik destek alın ama malesef devlette ilaç yazıp gönderiyorlar genelde,çok birşey diyemiyorum o yüzden.

İkimize de atıldı.
Beni yerle bir etti ama eşim bana göre daha sakin.
Bahsettiginiz olaylar bir kac sene öncesinin bir suru sucsuz insanin yasadigi iftiralar ise biz de yasadik o durumu..
Sacma sapan bi yanlislik yuzunden esim 6 ay ceza evinde yatti..
Ben 2.5 sene psikolojik tedavi gördum..
Kendimi öldurme dusuncesi cogu zaman benimde aklima gelirdi.. bir gün sinir krizi ile birlikte acile kaldirildiktan sonra ertesi gün tedaviye basladim hemen..
Cok cok zor günler yasadik..
Insanin masumiyetini ispat edememesi ne kadar zor bilirim.. yasamayan anlamaz..
Bende 5 yasindaki evladim icin hayatta kaldim.. tedavi cok iyi geldi.. hem ilac hem de terapi aldim..
Allahtan devlette cok iyi bir psikologa denk geldim..
Simdi cok cok yiyim Allaha bin sukur..
Esim aklandi.
Cogu insan yasiyor bu durumu intihari sakin aklina getirme..
Yavrunun boynunu bükme..
Kendine bunu yapma
Ailene yapma
Tedavi ol ve hayata dön.
Inan ki tekrar insan mutlu olabiliyor.
Ben cok agir bi vakaydim
Ben bile düzeldim
Sende yaparsin

Son düzenleme:
Hic tevekkül etmeyi denedinmi.
Bukadar kendini bogacagina Allaha birak herseyini. Sana atilan iftiralari herseyi O'na bırak. Bak gor nasil feraha cikiyosun.
Ölmek caremi ...
Her gecenin bi sabahi var inan.
Mutlaka o sabah olacak, hangi sıkıntı gecmedi buda gececek. Sen kendinden eminsen, emin olki Allah dogrularla beraberdir.
Allah o iftira atanlarida o pis yollarindan dondersin insAllah. Kendi agizlariyla itiraf ettirsin.
Nolur cokca dua ya sarıl.
OLMAZLARİ OLDURAN ALLAH VAR UNUTMA

Herkese iyi günler..
Bu benim ikinci üyeliğim, yönetimden izin alarak 2. üyeliği aldım .

Nasıl anlatsam nereden başlasam bilmiyorum..
7 yıllık Evliyim , 1 çocuğum var. (Onu dünyadaki herseyden, herkesten daha çok seviyorum. )

Benim uzun bir süredir psikolojik olduğunu düşündüğüm sıkıntılarım var. Zaman zaman ağlama krizlerine giriyorum. İçimde öyle büyük bir sıkıntı var ki asla huzur vermiyor. Rahat uyku uyutmuyor, mutsuzum. Sürekli üşüyorum. Yorganın altından çıkmak , insanlarla iletişim kurmak, yemek yemek vs vs hiç birini istemiyorum. Sürekli kötü şeyler geliyor aklıma ve sürekli de gözümde canlanıyor. Uzun bir süre uykuya dalmak istiyorum. Önceleri bu kadar şiddetli değildi ama artık ölmeyi bile düşünüyorum. Aklımda hep intihar düşüncesi var. Kendimi doğalgaz borusuna asılmış ya da balkondan atlayıp ölmüş olarak düşünüyorum. Sonra evladım geliyor aklıma hemen vazgeçiyorum. Benden sonra çok perişan olur diye ağlıyorum.

İşin kötü tarafı dışarıdan bakıldığında böyle değilim. İnsanlar beni Güler yüzümle , tatlı dilimle bilir. Eşim bile belki bu kadar kötü durumda olduğumun farkında değil. Daha da anlatamadığım kimseyle paylaşamadığı seyler de var.

Kötü seyler yazmayın lütfen zaten hayatımda iyi giden hiç birsey yok . Dün kimseye söylemeden hastaneden randevu almaya çalıştım fakat tüm randevular doluymuş. Birazdan tekrar arayacağım. İnşallah alabilirim.
Umarım atlatırsın durumu. Bende ne yazikki bu kadın cinayetlerini duydukça eşimle olan en ufak bir tartışma da saçma sapan şeyler geçiriyorum aklımdan bana bişey yaparmı yada ben kendime bişey yaparmiyim gibisinden ama tek nedeni bu cinayetlerin artması ve adaletin olmayışı çok fazla üzülüyorum ve kafama yer edindi herkes çok kötü dönemlerden geciyor lütfen psikolojik destek almayı ihmal etmeyin hiç bişey sizd n daha değerli değil kendinizi sevin

Tüm yorumlarınız için teşekkür ederim tek tek alıntı yapmayı bilmiyorum.
Randevu aldım yaklaşık (13 14 gün sonraya için).

Eşimle dün konuşacaktım ciddi ciddi . Geldiğinde çok rahatsızdı , ateşi falan vardı. O yüzden konuşamadım.
Sağolsun bir avukat üye yardımcı oldu. Konuştuk, anlattım. Bir nebze olsun rahatladım.

ben hamileyim ve bebegim hasta karnimda bebeğimi alacaklar ne olacağını bilmiyorum hayat herkes için zor ama ölmek çözüm değil ne dersin var bilmiyorum ama mutlaka bir çaresi vardır. Çocuğun sağlıklı sen sagliklisin bi insan daha ne ister. çaresizlik evladın hastadır elinden dua etmekten allaha yalvarmaktan başka çare gelmez. Ama yine de yaşarsın arkanda seni sevenler vardır. Asıl çaresizlik bu bn dayanabiliyorsam sende dayanırsın.

Back
X