İntihar edeceğim artık.Çok yalnızım çok üzgünüm.

Üniversite okuyan genç bir kızdan bu cümleleri duymak çok üzdu hemde çok. 26 yaşındayım bekarım hiç sevgilim olmadı olsun istiyorum ama gerçekten istediğim gibi düzgün biri olsun istiyorum ki daha çok gencim ki bebek sahibi olmak icin baya baya gencim. Hayallerim icin çabalıyorum mesela ingiltereye master ve doktora yapmaya gideceğim ( kazandım bu arada cidden gideceğim ) yıllar sonra o kürsüde binlerce öğrencime sağlık ile ilgili doğru bilgileri anlatırken hayal ediyorum kendimi. Ne bileyim çok şey var yaşamak ile ilgili . 25 yaşında erkekler sevmedi beni yalnızım bebek istiyorum diye intihar düşünmek hiç sağlıklı bir kafa değil . Samimi söylüyorum ya çevrenizi değiştirin yada psikolojik destek alın . Kendinizi geliştirmeye çalışın birazcık okuyun araştırın üretin . Bir erkeğin varlığı bizim benliğimizi yüceltmez yokluguda alçaltmaz.

Yorumlarını okursaniz onun ingilterenin i sini bile hayal edemeyecek düzeyde olduğunu anlarsınız. Sizin vereceğiniz böyle mantıklı tavsiyeleri anlayamayacak bir arkadaş :)

Bukadar koca delisi olmayın kızlar
Evlilik de elbet güzel şey ama bekarliginda tadını cikarin yatırım yapın çalışın ev alın araba alın geİn tozun ondna sonra evlenin ..konu sahibi intihar etmezse kocasizliktan yapar insalah dediklerimi

Zorla mutsuz nasıl olurum diye aranıyor sanırım.

Zorla mutsuz nasıl olurum diye aranıyor sanırım.

Amaçsiz işte. Böyle kadınlar dayakta yese aldatilsa da asla ayrılmayan tipler.
Gecenlerde Ceren diye 17 yaşında bir kızı babası öldürdü. Yetmedi cesedini yola attı bıraktı gitti.
Kadın neye ağlıyor biliyor musunuz ? Kocasının cezaevine girmesine! Kızı olmuş ona ağlamıyor. Katil kocasına ağlıyor. Geri gelsin diyor. Şaka gibi kadınlar var. Acizler

Çocugum herkesten herşey den önemlidir. Ancak çocugum için yıkılırım.

ben 36 yaşındayım kesin intihar edeyim bari napayım 25 de siz böyle diyorsanız. Yani aslında kısmet olunca oluyor. kafaya takınca olmuyor. yalnızlığın kitabını yazmış biri olarak hiç kolay değil. napalım Rabbim sağlık sıhhat versin demekten başka şey yok. Elden bir şey gelmiyor. Hani benim tavsiye vermem pek doğru olmaz sanırım kelin ilacı olsa kendi başına sürer demişler. Ama yine de tek evde takılmayın derim. Birini bulmak için de değil kendiniz için bı düşünceden kurtulmak için yeni bir hobi edinin. Ne güzel yaşlardasınız. Sağlık sıhhatiniz yerinde sonuçta. Bir sürü engelli insan var, hasta olup hastanelerde iyileşmeyi bekleyen varken bu kadar isyana girmeyin. Allah ın gücüne gider. Rabbim gönlünüze uygun birini çıkarsın inşallah karşınıza. Ama ölümü dilemeyin olur mu? Amansız ne dertler var bilseniz.

Evlenince de keşke ölsem diye ağlayacaksın neye üzülüyorsun Allah aşkına kendini aş biraz çık iş bul çalış çocuk yok koca yok izin mi vermiyorlar yık ortalığı valla sendeki imkan bende olsa şuan devir atlardım resmen elinde fırsatlar. Var kendi hikayeni kendin yaz evlenmeyide boşver.

Konuya "Oiiy kim bilir ne derdi var" diyerek girdim, koca merakı çıktı
Allah başka dert vermesin.

Daha 25 yaşındaki üniversite öğrencisi kızına her gün evlenme baskısı yapan anneye de ne denir bilemedim.
Anneniz üniversitenin ne olduğunu, ne işe yaradığını biliyordur inşallah.
Orayı koca bulma kurumu sanıyor gibi bir his var da içimde

25 yasinda bunun icin mi intihar edeceksin. Gerci bunun icin hicbir yasta boyle bir dusunceye kapilinmaz. Umarim intihar etmeyi düşündürecek gerçek problemler yasamazsınız.

Ya bu ne sacma bir soz evlenmedim die intihar etmek mi saka mi bu.kadin cinayetleri kol geziyo etrafta hergun 1 yili tamamlamamis insanlar bosaniyo mutsuzluktan.sense daha 25 inde korpecik bir kizsin ve kendine evde kalmis muamelesi yapiyosun sacmalama.nasip boyle isler gec olsun guc olmasin

Bu ne koca ve bebek derdidir İntihar etmeyi sırf bunun için istiyor isen durma bence. Çünkü bu düşünce ile sağlıklı bi evlilik yürüyemez ve düzgün çocuk yetiştirmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…