İntihar edeceğim artık.Çok yalnızım çok üzgünüm.

Benim senden cok daha gercekci bahanelerim var ama intihar aklima gelmiyor..
Unideki cocuklar ergense suan senin yaptigin hareket ne?
Simarigin onde gideni!

kedi görmüş yaram var demiş.bende evlatlarına bir ekmek bile alamıyorsun sandımbu psikoloji ile gelende kalmaz yanında.derdin bile dişe dokunanı olsun ne diyeyim.adam kendini çocuğum aç diye belediye binasının önünde yakıyor.sen 25 yaşında yalnızım diye dert yakınıyorsun.ailene hiç lafım yok insan evladına oku,dr ol vs diye baskı yapar

25 yaş evlenemedim demek için erken bir yaş evet ama ben konu sahibinin ne demek istediğini anladım. Kişinin sosyal çevresini,ailesini,ortamını bilmeden yorum yapmak kolay. Etrafındaki herkes evlendiği için baskı görüyor ve muhtemelen yalnız kalmış. Evlenen arkadaşlarım var az çok biliyorum bekarlarla pek vakit geçiremezler. Sorumlulukları artıyor ve konuşacak konuları da değişiyor. Yalnızlık insanı delirtir,yaşayan bilir. Dünyada çok büyük acılar var ve evlenememek bunlardan biri değil ancak o acılarla yalnızken baş etmek çok daha güç. Bir süre sonra arkadaşlar da kesmiyor çünkü mezun olmaya yakın ve olduktan sonra herkes kendi hayatına yöneliyor bir nevi evli evine köylü köyüne muhabbeti. Çok sosyal biri de değilseniz yalnız kalıyorsunuz. Bir kahve içmek isteseniz çıkacak insan yok ama evliyken ya da sevgilin varken öyle değil. Biraz empati kurup yardımcı olmaya çalışmak lazım yorumlar çok acımasız.

Aklıma Fransız bi hıkayeyi geldi yuzyıl önce ama durumu bu konudan farklı tabi anne kızını zengın birine vermek isteyen asılzade bir kadın. Kızını 25 yıl kendi sevdiği adamla evlenmesin diye odaya tıkmış kendi pisliğı ıcınde kalmıs kadın. Ve aklı birdaha yerıne gelmemıs kurtardıklarında. Cok trajık ara sıra aklıma gelir odaya tıkmak deyince aklıma dusurdun yineee

Kendi yalnizligina katlanamayan baskasina hic katlanamaz. Kendini sev öncelikle.

Ama okadar da önemliyse önüne firsatlar cikiyormus sonucta? Sec birini evlen yani. Ölmek istemek de neyin nesi..

Yaş 25 daha mezun değilsiniz.Sizinle aynı yaşta mezun olacağım, 24 yaşındayım şimdi gidip aileme desem ki ben evleniyorum önce diploma isterler. Hangi aile okuyan çocuğuna evlen diye baskı kurar ki.

Yaşadığınız ortama en büyük dissi evlenmekle değil kendi ayaklarınızın üstünde durmakla atarsınız.Şahsen bana da ailemden gelmese de yakın çevremden sevgilin yok mu baskıları geliyor ama okulum olduğunu söylüyorum.

Bak tatlım öncelikle psikolojini düzelt ,bu psikolojideyken karşına biri çıksa da doğru tercih yapamazsın. Bir arkadaşım senin gibi evlenemiyorum , kimse beni sevmiyor , evde kaldım diye ağlaya ağlaya önüne çıkan bir adamla evlendi , adamı tanımadan . Gözü o kadar kör oldu ki ,sırf evleneceğiz diye çocuğun hatalarını da görmezden geldi. Evliliklerin de sorun üstüne sorun çıkıyor , mutlu mu hayır . Çevrem de evli olan insanlara bakıyorum 10 çift varsa sadece 3 çift mutlu , diğerleri hep bir sıradanlık mutsuzluk . Gerçekten evlenmek istediğin için mi , aile evinden uzaklaşmak için mi istiyorsun veya sevgi açlığı mı var.

Bu kadar evlilik merakı nereden geliyor. Gerçekten psikolojik olarak tedaviye ihtiyacınız var

b uradaki arkadaşlar tripsiz nazsiz ya daa gerçekten değer görerek bir ilişki tadamamis sanıyorum çünkü sevilmek öyle büyük bir nimet ki ne müzik çikolata ne gezme tozma dolduramiyor yerini ergenliğe ilk adım atisimizdan itibaren başlıyor kkarsi cins çekimi ve ihtiyacı ve bunu başka şeylerle otelemek öyle zor ki.. ben 25 yasima dek elim erkek eline değmeden geldim ve hayattaki herşeyi deneyimledim paramı kazandım gezdim tozdum kariyer kurslarına katildim ama birşey hep eksikti.. evliyim şu an ve ruhum gönlüm doydu o hep birşey eksik hissi şükür ki yok oldu saclarinin oksanmasi tatlı iltifatlar ilgi ve cinsel doyum bunları bekarligimin hiçbir hazzina degisemem şu an Allah elimden almasın .. siz de size değer veren birilerine şans verin benim eşim çok yakışıklı değildi ama beni öyle sevdi ki şu an dünyanın en karizmatik erkeği .. kalbiniz ilk önce atmasa da karaktere fırsat verin tanıyın tanışın derim

Hanımefendi siz daha kaç konuya aynı mesajı kopyala yapıştır yapacaksınız ? Neredeyse her konuda bu yorumu görüyorum ya!

Birde bir konuda şunu demissiniz:

25.5 derken yaşadığın yaş kompleksi ortada valla 26 dan sonraya erkekler yaşlı gözüyle bakıyor çıtır kız arayışında çoğu eşimin iş arkadaşları var bekar 30 yaşında 27 -28 yaşında taş gibi arkadaşlarımı elinin tersi ile itiyorlar valla otur bence derdine yan kardesim.

Ee erkekler çıtır kız arayışında oluyorsa mantıken sizin eşinizin siz 27 28 olduktan sonra sizi daha 25 olmamıs kızlarla aldatması gerekiyor ?? Birde hamileyim demişiniz. Çocukta olunca 30u da geçince o zaman hiç şansınız yok sizin söyleminize göre ?? Biraz mantıklı cümleler kurun.
Bu ne cahillik ya. Ayrıca kesin eşinizin arkadaşlarının kapısında 25 üzeri kızlar siraya girmis bekliyordur da eşinizin o kraliyet mensubu arkadaşları ellerinin tersiyle itiyordur. Evet evet inandık gerkcrten :) hayır yalan söylediğiniz de o kadar belli ki :)
vizyonsuz yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen ya. Cehalet akıyor cidden yorumlarınıza baktım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…