İntihar edeceğim artık.Çok yalnızım çok üzgünüm.

Ev iş ii ev alışveriş okul
Bu döngü sana iyi gelmez
Annen de başını yiyor belli
Sosyalleşmeye ihtiyacın var

Evlenip coluk cocugua karisinca ozaman intihar etmeyi dusunursun merak etme.bu guzel ozgur gunlerinin tadini cikar

Ben senin yaşındayken yani bundan beş yıl önce fıldır fıldır geziyordum 4 bir yanı .. Bir sürü flörtüm vardı beğenmedim mi vuruyordum kıçlarına tekme gidiyordu.. aşırı gamsızdım hiçbir şeyi kafana takmıyordum aklımın ucundan evlilik fikri zaten geçmiyordu işim gücüm gezmek tozmak ve alışverişti .. Demekki doğal seleksiyon bende biraz geç işlemeye başlamış ben yeni yeni artık son bir senedir falan evlenmek yuva kurmak hayatımı sevdiğim bir erkekle beraber geçirmek istiyorum gezmekten tozmaktan,Alışverişten vs o kadar çok gözüm doydu ki..

30 yaşında evlendim
Herkes benden önce evlendi çocuk yaptılar
Ben de gezdim tozdum paramı çatır çatır yedim
Hevesimi aldım
Sonra eşimle tanıştım ve evlendim
Merak etme böyle gitneyecek hep
Ama önce sen şu enerjini bi yükselt
Bu enerjiyle işin rast gitmez yoga meditasyon namaz artık ne iyi gelecekse psikolog bir yardım bir destek bul kendine
Sosyalleş kesinlikle SOSYALLEŞ evde oturma

Mutluluk insanın içindedir. Mutluluğu evliliğe veya çocuğa bağlamak yanlış. Sen şuan mutlu olamıyorsan büyük ihtimalle evlenip çocuk yaptığında da çok mutlu olmayacaksın. Sosyalleşmeye çalış, yapamıyorsan psikolojik destek al. Senin gibi çok insan var ama kimse intihar etmiyor. Senin problemin başka.

pardon ama bu kadar kötü kalpli olmak sizi rahatsız etmiyor mu?
Tek mesajdan iyi yada kötü kalpli olduğuma karar verebilecek kadar yetenekli bir müneccimseniz konu sahibinin akıbetine de bakıverin evlenecek mi yoksa hayatının sonuna mı geldi...

gerzek kendince laf cümleciği yapıp dikkat çekme çabasında damızlığa ayırmak lazım bunu

Kurduğun cümleden kalitesizligin ortaya çıktı.
Laf cümleciği değil çok dogru demiş. Kalitesiz zayıf güçsüz genler hayattan ayrılır. Yapacak bir şey yok. Burada ağlayıp millete hakaret edeceğine evlenen arkadaşlarıni görüp kahrolacagina insan içine karıs. Beynine oksijen gitsin:)

Bence seviye yerlerde..

Hayat sizin karar sizin ama bence intihar etmeyin, kötü bişeytabi yine de siz bilirsiniz..

İsmi bile gavurca.ama Türkçe yazıyor

Ingilızce yazsa anlayabilecek potansiyelde misin ? Allah aşkına hangi ahırda yasıyorsan orada kal ağlamaya devam et. Umarım evlenip bir çocuğun olmaz. Böyle seviyesiz bir kadin çocuk yetistirmesin zaten allah bilipte vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…