• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar edecem artık son noktadayım

Ah hayatım ahhh. Ne denir ki klavye başından. Bence biraz sinsi ol . Bekle ortalık sakinleşsin kendinde o gücü bulduktan sonra sakin kafayla kararını ver ve nasıl yol izleyeceğin konusunda destek al. Ya ailenden ya devletten. Hayat o kadar acımasız ki kesşke elimizden birşeyler gelse senin için. Lütfen sabret biraz en azından mantıklı yol bulana kadar.
Şuanda içeride hala beni suçluyor hiçbiryere gidemezsin diyor . Tek suçum sesli bir şekilde ağlamakmış..git aileme sor dedim beni Birgün evde sesli ağlarken görmüşler mi .. psikolojim bozuldu artık ağlarken engel olamıyorum kendime

Öncelikle şunu es geçmeden söyleyeyim, dünyada hiçbir insanoğlu için ölmeye falan değmez.
Sadece tehditle de savcılık bişey yapmaz arkadaşlar, uzaklaştırma verir sadece, böyle bir adamda tek lafa tahammülü yokmuş, bu uzaklaştırma yüzünden gelir öldürürverir örnekleri çok.

Kendimce bir çözüm bulamadım açıkçası, çok karaktersiz bir eşin var.
Allah yardımcın olsun.

Gelelim asıl meseleye, bizim türk kızları pek sever sert, maço erkeği. Genelde bu tipleri sevenler evlendikten sonra senin yaşadıklarınla karşılaşırlar.
Evlenmeden önce muhakkak bu asabi halinden birkaç tüyo vermiştir, burdan anlamalıydın.
Savunuyor, sakınıyor, masaya yumrugunu vuruyor, erkek gibi erkek diye hoşunuza gidiyor evleniyorsunuz, bu konuda hata sizin kusura bakmayın.
Şiddeti yok, şiddete meyilli sadece demişsiniz
"Kaç kere kafama vurdu" diyosunuz, bu şiddet değilmi anlamadım.

Aileniz arkanızdaysa onlarla paylaşın bu durumu.

Hilalasena, Allah sana yardım etsin de kurtul bu durumdan.
Kocan çekilir gibi değil gerçekten.
Ailene, devlete sığın, kurtar kendini ve çocuklarını.

Zulme sessiz kalan zalimdir!
Psikolojisi bozuk çocuklar yetiştirirsen bunun sorumlusu manyak babaları değil, aciz anneleri olacaktır.
Umarım doğru ve hayırlı olanı yaparsın.

Neden bu dramatize??İntihar etmek istemeler ağlamalar çaresizce boyun bükmeler?İki çocuk annesi bir kadına yakışmıyor.toparlayın kendinizi..ve kendinize acimaktan vazgeçin.
Kocanız şiddet uyguluyor ve sizi ölümle tehtit ediyor ve siz hala daha ama beni seviyor ama ben onu seviyorum bilmemne diyorsunuz.
Gidin açın boşanma davanızı hiçbir halt yiyemez. Dağ başında yaşamıyorsunuz. Bu tehditleri de bildirin polise.defolsun gitsin.!

Tehdit ediyorsa, hemen bir aile mahkemesine başvur ve koruma kararı çıkarttır. Evden uzaklaştırılsın.

İnsan sevdiğine kıyamaz, bağıramaz. insan severse kusur görmez, kusur kapatır. Ivır zıvırdan kavga çıkaran bağıran adamın ki sevgi değil. Güç denemesi. seninki de sevgi değil, bağımlılık, alışkanlık yoka kim zulüm edenine aşık olmuş ki...Çaresizlikten mi kalıyorsun? Çocuklar babasız olmasın diye mi? ondan korktuğundan mı? gitme gücünü kendinde bulabilsen ve gitme kararını kafanda verebilsen kimse bir şey yapamaz...
Bu evlilik değil, eziyet.

Az önceki konuyu da söyleyeyim size. Kızım 1.5 yaşında odasını ayırmıştık ..Birgün kayınvalidem geldi siz çocuğu ayırdınız tek kalıyor üstünü açık bırakıyor hasta oluyor sizin de yatağı oraya taşıyalım dedi..5 ay falan oldu ..ben de istemediğimi belirttim ..ısrarla yapacam dedi..bak ben sorumluluk almıyorum oğluna karşı dedim ..çünkü kızacağını biliyorum . Bişey olmaz dedi. O gün çok şiddetli kavga ettik bu yüzden beni de suçladı..az önce de kızım uyanmıştı bizim yatakta yatmak istiyordu ..yine kalktı bana laf soktu yanımızda kalırsa olacağı bu çok iyilik yaptınız dedi..bunı bana kaçıncı söyleyişi sesimi çıkarmamıştım..ben de sesimi biraz yükselttim ama bağırmadım..neden beni yapmadığım birşey için sürekli suçluyorsun dedim. Suratını astı iyi cevap veriyorsun dedi bana ..ben de ağlamaya başladım bişey söylemediğim halde suçlu olamama..cinnet geçirdi ağladığım için. Beni öldürecekti güya bıçağı aldı geldi kafama vurdu kaç kere..sus diyorum sana dedi sadece sus yoksa öldürecem ..bakın ben evde huzursuzluk çıkmasın diye yaptığı her saçmalığa her bağırmaya susuyorum ..surat bile asamıyorum bişey çıkmasın diye..zoruma giden bu oldu bişey yapmadığım demediğim halde yapan da cevap veren de ben oldum ..sesimi azıcık yükseltmem zoruna gitmiş
Sakın sen ölünce ne olur bebeğin o manyağa kalır onun için yaşayacaksın onun sana çok ihtiyacı var eşini de şikayet et biraz kıymet bilsin

İnsan sevdiğine kıyamaz, bağıramaz. insan severse kusur görmez, kusur kapatır. Ivır zıvırdan kavga çıkaran bağıran adamın ki sevgi değil. Güç denemesi. seninki de sevgi değil, bağımlılık, alışkanlık yoka kim zulüm edenine aşık olmuş ki...Çaresizlikten mi kalıyorsun? Çocuklar babasız olmasın diye mi? ondan korktuğundan mı? gitme gücünü kendinde bulabilsen ve gitme kararını kafanda verebilsen kimse bir şey yapamaz...
Bu evlilik değil, eziyet.
Televizyonlarda gördüğümüz kadın cinayetlerindeki kadınlardan biri olmak istemiyorum

bir piskopat ile evlisin neyapsan suçlu olacaksın bence ailene yerleş adam tehlikeli gibi

Kendini öldürmeyi aklından çıkar önce sen gidersen evladına o herif mi bakacak.
Güvenli yerlere yerleş anne baba evi kardeş vs gibi.

Televizyonlarda gördüğümüz kadın cinayetlerindeki kadınlardan biri olmak istemiyorum
Inan o kadar uzuldum ki anlatamam. Gercekten bosanmak istiyorsan ailene herseyi anlatip ailene gitmelisin. O adam hakkinda da savciliga gidip uzaklastirma isteyebilirsin. Baska da birsey gelmiyor aklima. Cunku boyle bir ruh hastasi senin de ruh dengeni bozar.

Inan o kadar uzuldum ki anlatamam. Gercekten bosanmak istiyorsan ailene herseyi anlatip ailene gitmelisin. O adam hakkinda da savciliga gidip uzaklastirma isteyebilirsin. Baska da birsey gelmiyor aklima. Cunku boyle bir ruh hastasi senin de ruh dengeni bozar.
Benim ruh dengem bozulmuş zaten..nasıl davranacağımı bilmiyorum artık..

Peki sakinken konuşabiliyor musunuz size karşı kendini nasil savunuyor özür dileme huyu yok demissiniz peki pişman olduğuna dair herhangi bir hareketi var mi yoksa hala ben hakliyim havasinda mi..
Bunun gibi erkekler kendini bir sey zanneden disariya karşı pasif evde sadece eşine gücü yeten kibirli tiplerdir.. sana saydirir sen sus desen dahi cevap olarak kabul edip sinirini kullanip kendini tatmin etmek icin guya ben ustunum demek icin o sus demeni cevap sayip insanin uzerine yürür vurmaya kalkar vurur.. bence asagilik kompleksi olan erkekler böyle yapiyor sizin esinizde de böyle gibi geldi. Psikolojik tedavi görmesi gerekiyor bence

Önceki konuları uzun uzun anlatmayacam açtığım konulara bakarsanız görürsünüz .. az önce suçsuz olduğum yerde yine tartışma yaşadık ..bana şiddete kalkıştı birdaha böyle ağlarsan sesini yükseltirsen ilk önce seni sonra çocuğu sonra kendimi öldürecem dedi
Canim yaa durma orda esin sinir hastasi normal degill cok uzldm ailene anlat bu durumu binlari dedigini ayril olum korkusu ile yasanirmi Allah korusun evladini ve seni off darp raporu iste eger bierinde bisey varsa uzaklas annenlere sigin

Peki sakinken konuşabiliyor musunuz size karşı kendini nasil savunuyor özür dileme huyu yok demissiniz peki pişman olduğuna dair herhangi bir hareketi var mi yoksa hala ben hakliyim havasinda mi..
Bunun gibi erkekler kendini bir sey zanneden disariya karşı pasif evde sadece eşine gücü yeten kibirli tiplerdir.. sana saydirir sen sus desen dahi cevap olarak kabul edip sinirini kullanip kendini tatmin etmek icin guya ben ustunum demek icin o sus demeni cevap sayip insanin uzerine yürür vurmaya kalkar vurur.. bence asagilik kompleksi olan erkekler böyle yapiyor sizin esinizde de böyle gibi geldi. Psikolojik tedavi görmesi gerekiyor bence
Eğer ortada hiçbirşey yokken durduk yere bana bağırmışsa gelir konuşur ama tartıştığımızda haksız da olsa ben kendimi savunsam beni haksız çıkarır

Eğer ortada hiçbirşey yokken durduk yere bana bağırmışsa gelir konuşur ama tartıştığımızda haksız da olsa ben kendimi savunsam beni haksız çıkarır
O kadar sinirlendim ki kendini öldürse de toptan kurtulsan keske hamile kadina yasattiklarina bak .Allah islah etsin ama degismez korktugunu agladigini gordukce daha fazlasini yapacak Allah sana ve evlatlarina hayirli cikis yolu nasip etsin ne hissettigini cok iyi anliyorum

Back
X