• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar edecem artık son noktadayım

Konularına baktım bende de var benzer huylu bitane ama anladığım kadarıyla sen eşinin rahatsız edici bir tavrından sonra ağlayıp üzüntünü belli ediyorsun bende sesimi yükseltip huyunu değiştirmesi konusunda baskı yapıyorum ve onun hatalarını yüzüne patır patır vuruyorum ya adam ol benimle doğru konuş yada çık git diyorum tepkilerinden dolayı bu ara düzeltmek için çabalıyor yani demek istediğim pasif kalma daha çok ezer herkes haddini bilecek emin ol çocuklarına düşkünsede boşanmaz sizden

Konularına baktım bende de var benzer huylu bitane ama anladığım kadarıyla sen eşinin rahatsız edici bir tavrından sonra ağlayıp üzüntünü belli ediyorsun bende sesimi yükseltip huyunu değiştirmesi konusunda baskı yapıyorum ve onun hatalarını yüzüne patır patır vuruyorum ya adam ol benimle doğru konuş yada çık git diyorum tepkilerinden dolayı bu ara düzeltmek için çabalıyor yani demek istediğim pasif kalma daha çok ezer herkes haddini bilecek emin ol çocuklarına düşkünsede boşanmaz sizden
Çocuklarına çok düşkün boşanmayı asla kabul etmiyor .. çok doğru anlamışsın ağlayıp üzüntümü belli ettiğimde çılgına dönüyor .tek sorun benim ağlamam .. sen bağırmaktan vazgeçtin mi

Çocuklarına çok düşkün boşanmayı asla kabul etmiyor .. çok doğru anlamışsın ağlayıp üzüntümü belli ettiğimde çılgına dönüyor .tek sorun benim ağlamam .. sen bağırmaktan vazgeçtin mi
Ben artık çok katı ve netim artık bişeyi söylerken daha dikkatli arada kaçırıyor bende bana davrandığı gibi ona davranıyorum artık bu hareketlere tahammülüm yok bilesin diyorum yani çok sertim testi çektim

Ben artık çok katı ve netim artık bişeyi söylerken daha dikkatli arada kaçırıyor bende bana davrandığı gibi ona davranıyorum artık bu hareketlere tahammülüm yok bilesin diyorum yani çok sertim testi çektim
Senin eşin de baskın karakter mi yani karşısında cevap verilmesini susulmasını isteyen tiplerden mi

İntihar edene kadar boşanmak denen bir çözüm var
Gerçekten bıktıysanız adam ilteyken alır çocukları gidersiniz sonra da mahkeme celbini yollarsınız.

Kararlıysanız bu iş onun isteyip istememesine bakmaz yani boş tehdide kulak asmayın

Senin eşin de baskın karakter mi yani karşısında cevap verilmesini susulmasını isteyen tiplerden mi
Aynı canım aslan burcu dediğim dedik öyle laflar konuşuyorki yıkıp geçiyor çok ters sürekli eleştirir boşanma noktasına geldik dava açtım. duruşmadan 1gün önce vazgeçtim yani ciddi olduğumu anlasın istedim sonuç olarak bende oda baskın karakteriz o istiyorki herşeye eyvallah diyeyim o ne derse o ...dengesiz anlıcan artık takmıyorum

Önceki konuları uzun uzun anlatmayacam açtığım konulara bakarsanız görürsünüz .. az önce suçsuz olduğum yerde yine tartışma yaşadık ..bana şiddete kalkıştı birdaha böyle ağlarsan sesini yükseltirsen ilk önce seni sonra çocuğu sonra kendimi öldürecem dedi
e

Aaaaaaa! Tamam öncelikle sakin olalımm. Umarım fevri davranıp evi falan terketmeye kalkışmamışsınızdır. Haberlerde bir cinnet haberi daha görmek istemeyiz. Suyuna gidin bu arada da o kişiyle ömür boyu yaşayamazsınız bunu unutmayınn. İmkânınız varsa ses kaydı video falan bir kanıt oluşturunn. Önce ailenize gizlice bildirin sonra polise. Uzaklaştırma raporu alın ve boşanın sizi geçtim çocuğunuzun da hayatı tehlikede. Umarım aileniz anlayışlı bir ailedir de arkanızda dururr.

Ben o kadar nazlı büyüdüm ki ama naz yapmayı unuttum artık ..kendimi o kadar baskı altında hissediyorum ki

Canımm böyle bir insan için kendini çürütme ne olur inan ki dünyanın sonu değil anladığım kadarıyla baban arkandaymışş el bebek gül bebek büyüdüğüne göre tüm ailen arkanda olacaktır yeter ki çektiklerini bilsinler. Hangi anne baba evladını canının tehlikede olduğunu bile bile göz yumar.. Sizde evlilik artık oturmaz öldürmekle tehtit etmiş ya ne demek. Kocanın ya psikolojisi bozuk ya da ne size ne çocuklarınıza değer vermiyorr. Yapmayın etmeyin benzerini yaşayan bayanlara da söylüyorum. Kendinizi düşünmüyorsanız bari çocuğunuzu düşünün ve o adamdan da evden de derhal kurtulmaya bakınn. Üstelik hamileymişsin? Vay şerefsiz... Kusura bakma ama böylesi adama başka laf yakıştıramadım.

N Nur_ece Hasta halimle sinirlendim gece gece. Tehdit olan bir evlilikte sevgi nasıl hala devam edebilir ya anlayamıyorumm. Adam seni her fırsatta öldürmekle tehtit etmiş bununla nasıl yaşıyorsun gece nasıl rahat uyuyorsun ya. Canım moralin zaten bozuk zaten depresif bir haldesin bir de ben üzmek istemezdim ama elimde değil kızıyorum. Hakikaten gece uyurken sabah o yataktan cesedinin çıkmayacağından nasıl bu kadar eminsin? Gece ufacık bir şeyden bir cinnet geçirse öldürür bu adam seni. Sevgine de aşkına da başlatma yani annesin sen üstelik ikincisi karnında kendi menfaatinden önce onları düşünmen lazım. Kendi çocuğunu öldürmeyi bile düşünebilen bir adam bunu yapmış kadar olur zaten düşünmesi yetmiş. bir katili nasıl hâlâ seviyorsun boşanmam diyorsun? Kusura bakma ama seninki sevgi değil saplantı! Senin de psikolojin yerinde değil. Arkadaş yapılacak şey belli bu kadar olay yaşamışsın kaç kere de bu adamla ilgili konu açmışsın. Sana verilebilecek tek tavsiye boşanman. Ne bekliyorsun adamın huyunu değiştirebilecek taktikler mi bekliyorsun? Maalesef sihirli değneğimiz yok ablacım insan 7 sinde neyse 70inde de odur değiştiremezsin. Çözümü basit gizlice çaktırmadan ailene anlatacaksın uzaklaştırma raporu alacaksın polisten koruma talep edeceksin ve boşanacaksın. Bu adama çocuğunu mocuğunu da sakın bırakma zaten mahkemede vermezler böyle babaya. Bu tavsiyeleri uygularsan biraz acı çekersin belki ama ileride iyi ki dersin. Yok ben boşanmayacağım bildiğimi yapacağım diyorsan da bir daha burada böyle olayları anlatıp kimsenin kafasını bozma.

Aynı canım aslan burcu dediğim dedik öyle laflar konuşuyorki yıkıp geçiyor çok ters sürekli eleştirir boşanma noktasına geldik dava açtım. duruşmadan 1gün önce vazgeçtim yani ciddi olduğumu anlasın istedim sonuç olarak bende oda baskın karakteriz o istiyorki herşeye eyvallah diyeyim o ne derse o ...dengesiz anlıcan artık takmıyorum
Takmamaya ben de öğrensem keşke

N Nur_ece Hasta halimle sinirlendim gece gece. Tehdit olan bir evlilikte sevgi nasıl hala devam edebilir ya anlayamıyorumm. Adam seni her fırsatta öldürmekle tehtit etmiş bununla nasıl yaşıyorsun gece nasıl rahat uyuyorsun ya. Canım moralin zaten bozuk zaten depresif bir haldesin bir de ben üzmek istemezdim ama elimde değil kızıyorum. Hakikaten gece uyurken sabah o yataktan cesedinin çıkmayacağından nasıl bu kadar eminsin? Gece ufacık bir şeyden bir cinnet geçirse öldürür bu adam seni. Sevgine de aşkına da başlatma yani annesin sen üstelik ikincisi karnında kendi menfaatinden önce onları düşünmen lazım. Kendi çocuğunu öldürmeyi bile düşünebilen bir adam bunu yapmış kadar olur zaten düşünmesi yetmiş. bir katili nasıl hâlâ seviyorsun boşanmam diyorsun? Kusura bakma ama seninki sevgi değil saplantı! Senin de psikolojin yerinde değil. Arkadaş yapılacak şey belli bu kadar olay yaşamışsın kaç kere de bu adamla ilgili konu açmışsın. Sana verilebilecek tek tavsiye boşanman. Ne bekliyorsun adamın huyunu değiştirebilecek taktikler mi bekliyorsun? Maalesef sihirli değneğimiz yok ablacım insan 7 sinde neyse 70inde de odur değiştiremezsin. Çözümü basit gizlice çaktırmadan ailene anlatacaksın uzaklaştırma raporu alacaksın polisten koruma talep edeceksin ve boşanacaksın. Bu adama çocuğunu mocuğunu da sakın bırakma zaten mahkemede vermezler böyle babaya. Bu tavsiyeleri uygularsan biraz acı çekersin belki ama ileride iyi ki dersin. Yok ben boşanmayacağım bildiğimi yapacağım diyorsan da bir daha burada böyle olayları anlatıp kimsenin kafasını bozma.
Teşekkürler fikirlerin için Allah en doğru olan Yolu gösterir ve hayırlısını verir inşallah .. kafanızını bozduğum için de kusura bakmayın lütfen

Teşekkürler fikirlerin için Allah en doğru olan Yolu gösterir ve hayırlısını verir inşallah .. kafanızını bozduğum için de kusura bakmayın lütfen

Kıyamıyorum da arkadaş hemen yumuşuyorum. :( Neyse benim kafamın bozulması önemli değil. Önemli olan sensin. Hem de can taşıyorsun. Ama unutma kime sorarsan sor boşanmandan taraf olacak. Biz diyeceğimizi dedik artık haberlere konu olmamak daa boşanıp kendine yeni bir sayfa açmak da senin elinde. Allah her daim korusun sakınsın seni ve çocuklarını. Hakkınızda hayırlısı canım.

Kıyamıyorum da arkadaş hemen yumuşuyorum. :KK43: Neyse benim kafamın bozulması önemli değil. Önemli olan sensin. Hem de can taşıyorsun. Ama unutma kime sorarsan sor boşanmandan taraf olacak. Biz diyeceğimizi dedik artık haberlere konu olmamak daa boşanıp kendine yeni bir sayfa açmak da senin elinde. Allah her daim korusun sakınsın seni ve çocuklarını. Hakkınızda hayırlısı canım.
Amin canım Allah razı olsun ..

Kaç kurtar kendini çocuklarını al git sığın kadınlarin sığınma evine.

Babam duysa beni bi dakika tutmaz bu evde yazmışın
Ee demekki ailen sahip çıkar sana
Ailemi ve çocuklarımı üzmek istemiyorum yazmışsın
Arkadaşım sen ölünce üzülmücek mi ailen cocugun
Ailen arkandan boşanmadı ama intihar etti diye daha mı az üzülecekler yeminlen beynim yandı
Lütfen kendine gel karnındaki çocugu düşün bari
Eşin olacak adam icin hem dunyani hem ahiretini yakmaya degermi

Beni çoğu kişi biliyor burada derdim evliliğim ..eşimle çok sorunlarımız oldu hala da devam ediyor ..ben sustukça yine suçlu oluyorum artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kendime çıkış yolu bulamıyorum

İntihar etmeyi dusunme. Madem okadar mutsuzsun o zaman eşinden ayrıl. Yalnız, mutlu bir hayata devam et. Düşünsene seni mutsuz edenler hayatında yokken ne kadar güzel huzurlu olabilme ihtimalin olur. Okadar güzel günler bekliyor ki belki seni. Bunları bi hamlede niye çöpe atasın ki? Bence hayat yaşamaya değer, ümidini yitirme. Allahin verdiği canı anca Allah alır. Unutma. Kendine iyi bak.

Sakinlestiginde pişman oluyor mu oluyorsa sakinken psikoloğa gitseniz birlikte belki bi nebze çözüm olur kabul etmeye bilir ama pişman olduğu an eğer gerçekten pismansan gel gidelim yanlız sen değil bende gideyim ikimizide iyi etsin derseniz belki ikna olur

Back
X