intihar eden annem

feracelife

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
352
69
38
37
merhaba arkadaşlar ben ankarada yaşıyorum
annem ağır bir depresyon geçiriyor 6 yıl oldu
bir de intihar etti
eskiden babam annemi çok döverdi
1 ay önce falan tekrar dövdü aradan uzun zaman geçtikten sonra
çok kötü bir gündü benim için
çünküü uzun bir suredir tartişmadılar babam annemi alttan aldı falan ama işte dayanamadı mı naptı bilemiyorum artık dövdü
bir de biz ankara gibi güzel bir yerde yaşıyorz babamda çok çağdaştr (nasıl çağdaşlıkmış bu diyenleriniz olacak ama oyle yanı )
babam eskiden annemi çok döverdi tüm site feryadlarımzı duyardı polis çağırırdılar fln
neyse işte okuldan gelince bir bakardık sofra dağıtılmış her şey yerlerde peynir bir tarafta reçel uçmuş falan
çok zor gunlerdi oyle zorduki tarifi imkansız
her gün okuldan eve gelince dua ederdim Allahm nolur nolur bir sorun çıkmamış olsun diye ama yine evde kavga olmuş oluyordu tabi
en çokta erkek küçük kardeşim için üzülüyorum depresyonlu bir anne baba malumunuz zaten
hadi ark ortamına takılıpta içkiye başlarsa ya barlardan çıkmazsa ya kotu yola girerse diye bir sürü düşünceler aklmdan geçiyor ne de olsa ankra gbi buyuk bir yerde yaşıyrz turlu turlu insanlar
ben ona nasıl sahıp çıkacağm siz soyleyın nolur??
elim kolum bağlı
anneme bir fydm dokunmuyor maalesf
tüm gün evde yatıyr evin işiyle gucuyle ben ilgileniyorm çok mutszm çok kotuyum kendimi 88 yaşında gbi hissediyrm içimdeki çocuk öldü. eskiden gözlrmn içi gülerdi şimdiyse asık bir surat ve beni bırkmyn kilolrm okdr sıkıntılı bir yaşamdn bana kalanlar bnlr oldu
ve benim bir okulum var ve ben çalışmk zorundym hayatımı kurtrmk zorndym ama br türlü harekert edip kendi rotamı belirleyemiyorm gozum hiç bir şeyi gormyr
benm sınvlrm vr ygsm vr lysm vr ben bunlrla nasıl başedeceğim
sanki tüm kapılar yuzume kapanmış gibi kendimi okdr işe yaramaz ve kotu hissedyrm ki lütfn bana akıl verin beni aydınlatın kendimi nasıl geliştireblrm yeniden hayatı ve kendimi nasıl sevebilirim
kendimi ve kardeşime nasıl goz kulak olurum
ve anneme nasıl faydalı olabilrim onu nasıl o halden kurtarabilrm
bi pskolga gtmştk annem doktra bazn tekrr inthr etmk istyrm fln dmşti
annemin heran bir şey yapma korkusuyla yaşyrm
kardeşime uzulyrm kndime uzulyrm anneme uzulyrm
krdşmde bende sevgsz buyuduk hep
benm unı kazanmam ve kendimi kurtarmam lazım ama yapamıyrm kendime hiç guvnmyrm başarıszlktn çok korkyrm çok
ve huzursz bir evde çalşmk çok zor
lütfen beni aydınlatın
aranızda pskolg olanınız varsa soyleyebilir mi lütfen annem gibi hastalar nasıl duzelir ?

Babanız çağdaş falan değil,karısını döven adam değil çağdaş, ç bile olamaz...Annenizin yanında durun ve babanıza boşanma davası açmasını önerin..

Baban cagdas bir adam degil, kendi kanından birini okutmakla cagdaslık olmaz, karısını döven adamdan cagdas olmaz...Ayrıca annen depresyona girmesin de ne yapsın...Ben annenin babana sevgi besledigini de sanmıyorum, cünkü bir kere o el kalktıysa sevgi kalmaz. Dayak, en kestirme yoludur bir kadının sevgisini bitirmenin...Bence bosanmalılar..Ya da ikisini de karsına al konus..

Kendi yaşamınızı kurarsınız,annenizin durumu o evde iyiye gitmeyecek bu belli çünkü...

evet çok haklisiniz ve keşke herkes bunu anlayabilse ama bize destek çıkacak kımsemiz yok
anneannemler sahip çıkmıyor bize destek oluyorlar ama nereye kadar
annem boşanıp anneannemgile gitse bile ordada huzurlu olamayacak çunku durumu çok kotu kımseye guvenmyr çok karamsar içne kapanık
kalkıp mantıklı dusunemyr ben napıyorm nolck bu halim demiyr çunku dıyemiyr
artık depresyon hastasida değil bnce ruh hastası olmuş
çunku okdr mantksz şylr soyluyor kı teyzmlre gttgmzde teyzeme biz msfrlğe gttğimzde sofraya bulgur pilavı konulmalı fln diyo bir sru mantıksız şeylr soyluyor
hiç mantklı dusunemyr

Anneni boşanması konusunda zorlamalısın ama evi kim geçindirir bilemem annen bi işe başlarsa kafasını boşaltır bence dışarıya çıkart devamlı arkadaşarına götür ve sakinleştirici bi hap içir devamlı ortam değiştirmelisin çok zor ya benide kocam dövdü sinir hastası sanki dışarıda heryerde sinirlenince bağırıyor ufak şeyi büyütüyo valla bende boşanmayı düşündüm ama ailem sahip çıkmadı bana şuanda halen mutsuzum bi yandan boşansammı diyorum ama oğlum neyapıcak diyorum biyandanda 50yaşına geldikten sonra boşansam ne işe yarar diyorum bilemedim 2seneye kadar çalışmaya başlıcam ozaman zamn bana gösterir neyapmam gerektiğini ama senin annenin o evde kalmaması lazım

Sence babanmı haklı annen mi?
Anneni o evden uzaklaştır gerekirse bir işe başlar kafası dağılır kadıncağızı kocası deli etmiş resmen..

zaten benide okutuyor ama ıyı bir meslgm olsun onunla gururlansın dıye bugune kdr bana kızım sen ne olmak istıyorsun ne yapmak istiyorsun diye sormadı hiç beni hep zor durumda bırakıyor
nefret ettığım bir okula gidiyrm ve okulumu değiştirtmyr

konuşmaktan anlaayack biri olsaydı baabam annemi dovmez alır karşısına konuşurdu artık geçti bizden konşmk
annemin ztn dunyadn haberi yok
ha bir şeyler olmuş ha olmamş frkedmyr onun için
zaten annemin babamı sevdiğini sanmıyrm
ben mecburen unı kazanmalıyım ozmn bir ev tutturur annemle kalırım belki açılır en azından annem için yapmk zorundym

Yasadıklarını unutmaz, ama en azından sen hayatını kurdugunda babanla yasamak zorunda kalmaz, kalan ömrünü huzurlu gecirir...

evet haklısınız
babamın değişmesi artık imkansız ama belki annem için bundan sonrası diye bir şey olabilir
o da bana kalmış bir durum
eskiden sen oku baabandan boşancm derdi ama artık demiyor
anneme soruyrm anne sen hiç sıkılmıyor musun diye annem napacam kızım yapacak bir şeyım mı var dıyor
oyle kotu bir haldeki hastanede tedavi gormesi şart yoksa tekrar inthr edeblr

yaşadıklarını unuttur mu boşanmak ?
Benim annem kac kere bosanmanin esigine geldi gidecek kimsemiz yok nasil yeni hayat kurariz bilmem ne hergun kavga her gun kavga en sonunda ben anneme bosan dedim ertesi gun gidip dava acti 3 ay teyzemde kaldik sonra da evimizi sifirdan kurduk ikimiz de calistik 1 senede toparlandik, o her gun basi agriyan, surekli mutsuz olan annemden eser yok ben evlendim o da hayatini yasiyor gayet de mutlu.

annem depresyon hapları kullanıyor zaten ama işe yaramıyor sadece beynini uyuşturyr ne mutlu olabiliyr nede mutlu olabiliyr
sizinkiside çok zor bir durum Allah yardımcınz olsn
oyle br ortamımız yok bizim ve zaten annem kalabalğa tahammül edemyr
bırakın beni
rahatsız etmeyin beni
hep uyuyayım
mantığında ve hep boyle

teyzmn msfri olduğu zaman annemidde çağrr gel abla açılrsn dye zorla gotururz
sonra msflr glr tek kelime etmz
mutfa gider orda uzanır kendine
misafrler giderken hep sorarlar teyzeme ablanın her halde psikolojık sıkıntıları vr derler
herkes anlıyr ne halde olduğunu bir gormede

acaba bizim içinde oyle bir umut olacak mı
bizde sizin gibi sil baştan başlayabilrz umarım

acaba bizim içinde oyle bir umut olacak mı
bizde sizin gibi sil baştan başlayabilrz umarım
Bir yerden baslamak gerek eger birseyler yapmak istiyorsaniz annenizi bosanmaya ikna edin ikiniz de calisir cabalar yaparsiniz. Elbette bazi zorluklar oluyor ama hayirsiz bir babanin yarattigi huzursuzlugun yaninda hic kalir

Bir adam evdeki kadina siddet uygulayip sokakta kibar taklidi yapiyir diye çağdaş sayilmaz canim bir adamin ederi hayat arkadaşına davranusindan belli olur kardesinden önce annen için endiselen bu arada psikiloga gitsin kendini toparlasin o adi babanida kapiya koysun ki hepiniZ iyilesin

anne evin omurgasidir ablacigim onu toparlamadan ayağa kalkmaniz mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…