İntihar edicem diye gençliğimi yedi bitirdi sonra da çekti gitti ...

BazenN

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
27
0
6
Ankara
ben eşimle görücü usulü evlendim beni evliliğimizin 2.yılında evlenmeden onceki sevgilisiyle aldatmaya başladı ayrılmak istedim kendimi öldürürüm dedi sürekli alkol alıyodu çocuğumuz vardı onu babasız bırakmak istemedim bana pskolojik çok eziyetler etti sonra başka bi şehire taşındık bu seferde internetten buldu bitane onunla gezip tozuyodu ben bu bayanı aradım benim çocuklarım var babalarına çok düşkünler benim yuvamı yıkma dedim eşim ona bekarım zenginim demiş.tamam ben ayrılırım bilmiyodum evli olduğunu dedi.tabii ayrılırmı tam tersine eşimi doldurdu köpek gibi üzerime saldı.ve bir akşam çarşıya gidiyorum diye gitti gidiş o gidiş.gittikten 4 ay sonra boşanma davası açtı çok kötüydüm o günler anlatamam çok fedakarlık yaptım bide bana ayrılırsan sürekli kendimi öldürürüm demeler keşke ölseydi.gittikten sonra bana msj atıyodu seni seviyorum ama boşanmamız lazım mecburum anla diyodu mecburiyeti neymiş bilin bakalım o... bu vakit kaybetmeden hemen çocuk yapmış ve eşim bana çocuk doğmuş 6aylık olmuş öyle söyledi benim çocuklarıma mecburiyeti yokmu bende boşanmadım bi akıl verin bana napıyım ben bunlara.. (özetlerek yazdım , ayrıntılı anlatsam yaptıklarını roman olur ..)

Son düzenleme:
Bu arada yuvani o kadın değil eşin yikti.... O kadınla konusacagina kadar eşini karşına alıp konusup ayrilsaydin.... Kendini oldureceksede yolu açık olsun.... Gerçekten seven adam aldatmaz onu kaybetmemek için herşeyi yapar sizinki bir değil iki kere aldatmış sizide cepte keklik olarak ekstra birakmis...

Arkadasim duaya saril baska caremiz yokki hayatta. Esin yapmis yapacagini. İlerde pisman olur belki. Allah bilir bosver canim sende yoluna bak. Kaybeden o olsun sen degil.

Surekli kendini oldurmeye kalkiyodu bisey yapar kendine diye korkuyodum cunku alkol alinca ne yaptigini bilmiyodu.Allah beni kurtardi ondan dusunuyorumda nasil cekmisim ben bunu

nasıl napıcaksın boşanıcaksın hakimede beni bırakıp gitti başkasından çocuk yaptı diyeceksin güzelce tazminatını nafakanı alıp hayatına bakıcaksın

Son düzenleme:
Surekli kendini oldurmeye kalkiyodu bisey yapar kendine diye korkuyodum cunku alkol alinca ne yaptigini bilmiyodu.Allah beni kurtardi ondan dusunuyorumda nasil cekmisim ben bunu
esim zaten pismanlarla yasiyo kadin bosanda gel demis esimi terk etmis.bosanacak diye beklesin sonuna kadar bosanicam.benim canimi cok yaktilar esimin bana yaptiklarinin aynisi basina gelmeden Allah canini almasin...

boşan bence gülüm
şimdi ne kadar kolay söylüosun diyenler olcak ama bunca yaptıklarından sonra çocuklarında söz konusu olsa yapamazsın o adamla
sal ipini gtsin b destekçinde varsa çalışır didinir evlatlrına hem ana hem baba olursun zaten kendide istiyormuş baksana daha ne düşünüyosun
Allahtan başka kimseye muhtaç değilsin ve bu durumu senden başka biçok kadın yaşıyor diye düşün ve evlatların için kaldığın yerden yaşamaya devam

böyle bi adamdan kurtulmuşsun işte buda iyi yönü. sakın boşanmayacağım çektireceğim diye işi inada bindirme, kendine edersin. Aldatılmışsın kanıtlarsın zaten, al nafakanı tazminatını hayatını yeniden kur.

Eşin gerçekten maddi varlıklı biri miydi ki kadın hemen çocuk yapmış?

Bir yetim falan sevindir kurtulmuşsun. Böyle sağlıksız ortamda çocuklarında psikolojisi bozulur

3yil bitecek temmuzda davada kapandi hakim sahit istedi bulamadi davada dustu 3yil dava acamayacak bende acmicam dava acincada bosanmicam hakim ne zaman bosarsa o zaman bosanirim.nafaka davasi actim ayda 600 tl nafaka baglandi odemiyo neymis cok borcu varmis beni icrayla ugrastiracak nasil yapacam onuda bilmiyorum avukat tutmam gerekiyomu yeniden acaba cok yoruldum

Rd
Esimin bi kuru cani var biseyi yok ama o kadin hemsire.benim babam yardimci oldu maddi olarak kendi kazandigini iciyodu

eşin cok karaktersizmiş... merak etme çocuk yapıp ıkı gun sonra ondan da ayrılır... onda bu maymun iştahı varken... bence aldatıldığını kanıtla ve nafakanı al... bıdahada adam dıye suratına bakma

bence sen bu vicdansızları allaha havale et davalar mahkemeler derken kendini yıpratma derim maddi yöndende bir zorunluluğun yokmuş zaten nafakayıda eşşek gibi ödesin.gerekirse icra yoluyla hiç acıma defet başından bundan sonra o salak kadın uğraşssın bakalım davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş kaç gün dayanabilecek allahından bulsunlar

bu insandan size ve çocuklarınıza ne hayır gelir ki artık ? boşan ama hemen değil. süründür onu. maddi olarak ne kadar alabiliyorsan al donuna kadar.

Allah yardımcın olsun canım.
Bugün o kadın için seni terkeden yarın başkası için o kadını ortada bırakır.
O kadının da suçu var sen ne güzel evliyim 2 evladım var demişsin kadın tam tersi yönde eşini doldurmuş.İki sabinin günahı le başedemez onlar.Yazık birde diğer kadından cocuk var Rabim onlara yardımcı olsun.
Boşanma ne alabiliyorsan al bu adamdan.Allah onu bildiği gibi yapsın yazık ya.
İştew kadının en büyük düşmanı yine kadın.Yarın o kadaında ağlayarak gelir buraya.Allah büyük.

Benim eski esimin ihanetini yakaladigimda markete gidiyorum diye evden cikti bir dahada asla gelmedi 8 ay sonra mahkemede gordum onu
Acelesi neydi dersen benimki benim ailemden korktu kemiklerini un ufak edeceklerini biliyidu korktu ve kacti
Bende cok fedakarlik ettim emek harcadim ne olduu hiccc
10 ay evvel yeniden evlendim dunyalar yerinden sarsilmis 3_5 sene bekleseydim geri donermis diye akrabalari siylemis bende her turlu bel alti gondermeyi yaptim kendilerine 2.5 sens sonra evlendim inan iyiki evlendim ya giden gidiyo ne yapicam yani
Hayat boyle iste bi o taraftan yer alirsin bir bu tarafta ama hicbisey kalici degil merak etme suan aci cekiyorsan cek
Ben o yasadigim aciyi cok taze tutmaya calistim yapi olarak dagilan biriyim ona ragmen 3 senelik biten evliligim aldatan kocam tedaviyle olup yeni dogmus cocugumla oyle ortada kalmam icinde doktugum goz yasim 4ay sen de 6 ay
Sonra toparlanmaya basladim

Gecmiste yasadigim hic biseye karsi bir duygum yok sadece oglumu hic aramamasi bende baska bir tarafi olgunlastirsi hala cok kizginim yasattiklari icin insan kendine yapilani unutmamali ki en buyuk ihaneti kendine yapmasin fakat evlenip ayrildigim surdaki konulari okumasam inan aklima gelmiyo unutuyorum yani
Hayat cok kisa
Giden biri varsa valla s.gitsin cehennemin dibine kadar
Yasadigim hic biseyden pisman degilin degilimdd sadece bosanmam icin o kadar sebeb varken onun bana boyle birsey yapmasina gerek yoktu en zayif aninda aticaktim kicina tekmeyi
ben iyi bir insanim aramizdaki fark oydu

Senin yerinde olsam 3 sene evvek bosanirdim hata etmissin alaxagin 20 bin tazminat sana ne verebilirdi
Ilahi adaleti sen elinde tutamazsin Allaha havale et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…