Bu arada yuvani o kadın değil eşin yikti.... O kadınla konusacagina kadar eşini karşına alıp konusup ayrilsaydin.... Kendini oldureceksede yolu açık olsun.... Gerçekten seven adam aldatmaz onu kaybetmemek için herşeyi yapar sizinki bir değil iki kere aldatmış sizide cepte keklik olarak ekstra birakmis...
esim zaten pismanlarla yasiyo kadin bosanda gel demis esimi terk etmis.bosanacak diye beklesin sonuna kadar bosanicam.benim canimi cok yaktilar esimin bana yaptiklarinin aynisi basina gelmeden Allah canini almasin...Surekli kendini oldurmeye kalkiyodu bisey yapar kendine diye korkuyodum cunku alkol alinca ne yaptigini bilmiyodu.Allah beni kurtardi ondan dusunuyorumda nasil cekmisim ben bunu
3yil bitecek temmuzda davada kapandi hakim sahit istedi bulamadi davada dustu 3yil dava acamayacak bende acmicam dava acincada bosanmicam hakim ne zaman bosarsa o zaman bosanirim.nafaka davasi actim ayda 600 tl nafaka baglandi odemiyo neymis cok borcu varmis beni icrayla ugrastiracak nasil yapacam onuda bilmiyorum avukat tutmam gerekiyomu yeniden acaba cok yoruldumböyle bi adamdan kurtulmuşsun işte buda iyi yönü. sakın boşanmayacağım çektireceğim diye işi inada bindirme, kendine edersin. Aldatılmışsın kanıtlarsın zaten, al nafakanı tazminatını hayatını yeniden kur.
3yil bitecek temmuzda davada kapandi hakim sahit istedi bulamadi davada dustu 3yil dava acamayacak bende acmicam dava acincada bosanmicam hakim ne zaman bosarsa o zaman bosanirim.nafaka davasi actim ayda 600 tl nafaka baglandi odemiyo neymis cok borcu varmis beni icrayla ugrastiracak nasil yapacam onuda bilmiyorum avukat tutmam gerekiyomu yeniden acaba cok yoruldum
ben eşimle 2002de görücü usulü evlendim beni evliliğimizin 2.yılında evlenmeden onceki sevgilisiyle aldatmaya başladı ayrılmak istedim kendimi öldürürüm dedi sürekli alkol alıyodu çocuğumuz vardı onu babasız bırakmak istemedim bana pskolojik çok eziyetler etti sonra başka bi şehire taşındık bu seferde internetten buldu bitane onunla gezip tozuyodu ben bu bayanı aradım benim çocuklarım var babalarına çok düşkünler benim yuvamı yıkma dedim eşim ona bekarım zenginim demiş.tamam ben ayrılırım bilmiyodum evli olduğunu dedi.tabii ayrılırmı tam tersine eşimi doldurdu köpek gibi üzerime saldı.ve bir akşam çarşıya gidiyorum diye gitti gidiş o gidiş.gittikten 4 ay sonra boşanma davası açtı çok kötüydüm o günler anlatamam çok fedakarlık yaptım bide bana ayrılırsan sürekli kendimi öldürürüm demeler keşke ölseydi.gittikten sonra bana msj atıyodu seni seviyorum ama boşanmamız lazım mecburum anla diyodu mecburiyeti neymiş bilin bakalım o... bu vakit kaybetmeden hemen çocuk yapmış ve eşim bana çocuk doğmuş 6aylık olmuş öyle söyledi benim çocuklarıma mecburiyeti yokmu bende boşanmadım bi akıl verin bana napıyım ben bunlara.. (özetlerek yazdım , ayrıntılı anlatsam yaptıklarını roman olur ..)
bu insandan size ve çocuklarınıza ne hayır gelir ki artık ? boşan ama hemen değil. süründür onu. maddi olarak ne kadar alabiliyorsan al donuna kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?