İntihar edicem diye gençliğimi yedi bitirdi sonra da çekti gitti ...

Kadın hemşireymiş , ona da tazminat davası açabililirsin , icra ile alırsın , bu konuda kazanılmış davalar var Yargıtay'da

Adamın gönlü başkasındayken nikahı bende olsa ne olur olmasa ne olur? Sabancıdan Koç'tan olsa miras dicem, nafaka dicem de herifin yemeye ekmeği yok ama her türlü naneyi yiyo.

bi arkadaş doğru söylemiş, kadını dava edin. kanıt yok şahit yok ne demek? kadının çocuğu var kocan olacak iblisden..
senin sağlam bi avukatla konuşup akıl alman ona göre hareket etmen lazım..
boşanmıcam, sürünsün, ,intikam vs. bırak şimdi bunları..
adam senin ömrünü yemiş zaten, bırak artık onla ilgili hayatını yönlendirmeyi..
sen iyi bir avukatla konuş ve bu konuda neler yapabilirsin öğren, arkadaşın dediği gibi o hemşire kadından tazminat alabilirmisin onu araştır öğren..

Avukatlarla konustum zina suc olmaktan kalkti kadina dava acamazsin dedileresime nafaka actim ayda 600 tl ama vermiyo icraya verecem.benim bosanmami bekliyo o..bu niye sevindirey onu bana cok cektirdi.benim hazmedemedigim bosanmanmayi beklemeden cocuk yaptilar;((benim kucuk oglum babasi gittikten sonra kafasini taslara vuruyodu baba baba diye ve 1bucuk yasindaydi kendim icin degil cocuklarim icin surunsunler...

Kıyamam ya o çocuğun ahı çıkacak onlardan hakkını sonuna kadar ara öyle bırakıp gitmek boşanmak yok o kadar basit değil bu işler

Bildiğim kadarıyla hem eşine hemde o kadına tazminat davası açabiliyorsun. Zina ile ilgisi yok. Senin maddi - manevi yıpranman ve kişilik haklarına hakaretten bir araştır bence. Boşanman da gerekmiyor.

Bildiğim kadarıyla hem eşine hemde o kadına tazminat davası açabiliyorsun. Zina ile ilgisi yok. Senin maddi - manevi yıpranman ve kişilik haklarına hakaretten bir araştır bence. Boşanman da gerekmiyor.

Maddi olarak surundurucem zaten onlari.İnsallah Allah onlari birbirine dusururde Allah banada gosterir.İkisininde boyle benim yuvami yiktiklari icin pisman olduklarini gormek istiyorum.

Avukat zinadan bahsetmiş. Zina suc değil evet, siz zinadan değil evlilik birliğini bozmaktan onu da davaya katacaksınız.

allah askına o pis kocanın nikahı sende olsa ne olur olmasa ne olur? adamın seyini bu kadar kaldırmayın allah askına.

ayrılma.diğer türlüsü senin için daha zor olacak neticede adamı her haliyle kabul etmişsin.

ben de seni seviyorum o çocuguda kabul ederim.sen eve dön diye karşılık verin.diğeri düşünsün ne yapacagını.

Zaten bosanacamda davayi onun acmasini bekliyorum.biraz dost hayati yasasinlar.anlatamadim ben g:aliba
adam cekti gitti bi eyvallah demeden sonra beraber yasadilar bu nasilsa bosanir ben cocuk yaparsam diye dusundu o.bu. ama benimkilerdecocuk benim cocuklarimi akillarina bile getirmediler esim bana cocuklari oldugunda diyoki dusun tasin kasin ben buyum dedi kabul edersen beni boyle kabul et dedi.bende bakalim ne dicek diye tamam sen onlari birak unut ben seni kabul ediyorum dedim.bana o benim evladim vazgecemem dedi benimkiler evlat degilmi.onlar zamaninda nikahin onemini anlicaklardi

Üç yıl boyunca onun hayatında bir şey değişmeyecek ,zira o okadınla zaten evliymiş gibi yaşayacak
ama siz hala onun eşi olarak ve evli bir bayan olarak hayatınıza devem edeceksiniz. ne gerek varki.
Adamın karaktersiz olduğu ortada..3 yıla kalmaz o kadından da ayrılıp size geri dönerse ne yapacaksınız.
Ondan sonra boşanmak için kurtulmak için uğraşıp duracaksınız.Bence allahından bulsun diyip boşayın.
sonuçta boşansada boşanmasada sizin ondan tek göreceğiniz 600 TL nafaka....
Sizide anlıyorum öfkelesiniz ,mutlu olsunlar istemiyorsunuz. birde üstüne onları ödüllendirmek istemiyorsunuz
ama sizin hayatınızda böyle arafta kalıyor...

Geçmiş Olsun Kardeşim üzüldüm durumuna Allah kimseye nasip etmesin böyle kötü şeyler yaşamayı ..

Kalbinde iyiliği güzelliği barındıran herkese Allah mutlu huzurlu olmayı nasip etsin ...

Kalbinde fesat kötülük barındıranlara da hatalarını anlayıp , tövbe etmelerini nasip etsin ...

Ben hiç evlenmemiş bekar biri olarak yorum yapıyorum amaaa,,

BOŞANMAAAAAAAAAA SAKINNNN :)))

Düne kadar belkide saçına makyajına gittiğin geldiğin yere karışan adamların namus kavramına noluyo başkasını gördüklerinde

Öyle başkasıyla gidip çocuk yapmanın bedeli sessiz sessiz tamam ayrılalım al nikahını diyecek kadar basit değil canım..

Canını yakanın hayatını yakacaksın.

Çok sinsi olman lazım bu sürede kişiliği karakterini unut bi süre oynaman lazım ,

Bende seni seviyorum,nasıl vazgeçeyim, neye güveneyimm ama madem bi hata yapmışsın sırf bebek var diye
boşanırım ama şu şartla bu şartla

MADDİ OLARAK ALABİLECEĞİNİ ALLL ve bunun sonunda tabiki yine boşanmaa :))

Bir süre sonraa ,,,

Hayatına başkasını sokmayacağına emin olduğu için rahattı YA PAŞA, hayatına başkalarıyla devam edebileceğinin hissini ver,

Sakın kendini depresyona sokup terkedildim moduna girme daha mutlu eğlenceli huzurlu takmadığını görmesini sağla

Hayatına başkasını sokmaya karar vermediğin sürece boşanma,

Gönlünü aşka kapatma her kadının ruhunun okşanmasına ihtiyacı var, Sahte bile olsa hayatına birini sokmaya çalış,

Nikahı ne zannediyorsunuz merak ediyorum. Tapu mu? Sonsuzluk mu? Bağlılık mı?

Yukarda tüm yazılanların hicbiri evliliğinizde yokken o adamın iğrenc soyadını ne diye tasıyorsunuz?

adamın aklı,gönlü sende değil,nikahı sende olsa ne olmasa ne?
ne diye kendini küçültüyorsun,sal ipini kime saldırırsa saldırsın bu saatten sonra.
sen kendi hayatına bak.
kimsenin hakkı,ahı kimsede kalmaz.
o adamı unutup kendi hayatına bakman kendine yapacağın en büyük ödül,o herife vereceğinde en büyük cezadır.

Boşanma diyenleri gercekten anlamıyorum, lutfen boyle yonlendirmeyin allah aşkına...Aldatılarak bosanmıs biri olarak söyluyorum boşasanda sürünecek boşamasanda...Merak etme Allah gercekten haklının yanında ve mutlaka sana gösterecektir..
Ama bosanmazsan sen cok yıpranirsin soyadını bile tasimak ağir gelir önüne bakamazsın...Anliyorum senu bir hırsla surundurmeye calısiyorsun ama bosver zaten kanun senin yanında merak etme hem maddi hemde vicdanen sürünecek...Bu yüzden yol ver gitsin şekerim ve sende önüne bak ..

Kesinlikle boşan derim
kağıt üstünde kalmış bir evlilik uzadıkça insanı yıpratır.
seninde bir hayatın var ve önce kendin sonra çocuğun ıcın boşanmalısın.
onların canı sen boşansanda boşanmasanda zaten yanacak.
ama unutmaki sende bir bireysin ve seninde yaşam hakların var.
nafakanı alırsın üstüne birde hem eşine hemde o kadına
aile birliğini yıkmaktan dolayı tazmınat davası açarsın.
yani süründürmek istedikten sonra her türlü süründürürsün.
evliliğini uzatman çok yanlış olur.

Çocuğuna sımsıkı sarıl geçmişe bir sünger çek ve hayatını yaşa.Senin hatalarından değil eşinin hatalarından dolayı yıkılmış bu yuva.Kendine yeni bir hayat kurmalısın geçmişi düşünmeden.Ömür pişmanlıkla geçmez.

Canım Allah sabır versin..
O adamında Allah b. versin.. Allhım böle insanlar uzak tutsun hepimiizi ,böle midesiz pis insanlardan ..
Canım o adamın donuna kadar al sana bu yaptıgını ödemesi lazım o kadından çocuğu varsa senden de var sen ne sin ya bu adam ne biçim biiri ya snırlerımı mahvetti . Sakın affedeyim deme bu alçağı çocuklarına emin ol sen daha iyi baakrsın ben babamı 4 yaşındayken kaybettim kendını astı annem sağolsun bizi kimseye muhtaç etmedi tek başına çalıştı baktı 3 kız kardeştik ve hepimiz küçüktük .. Allahım sabrını verir Senin için dua ediıcem cnm sakın kendını üzme çocuğu için dayan şuan büyüdük ve ablmlar ve ben anneme desetek oluyoruz hayatı boyunca evlenmedi bile üvey baba gtrmek istemedi başımıza
Allah yardımcın olsun..

Tesekkur ederim hepinize.ama bana hakkimi vermeden bosanmayacagim.onlarin istedigi ben bisey istemeden anlasmali bosanmak.benim cocuklarim var onlarin gelecegini dusunmek zorundayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…