bi arkadaş doğru söylemiş, kadını dava edin. kanıt yok şahit yok ne demek? kadının çocuğu var kocan olacak iblisden..
senin sağlam bi avukatla konuşup akıl alman ona göre hareket etmen lazım..
boşanmıcam, sürünsün, ,intikam vs. bırak şimdi bunları..
adam senin ömrünü yemiş zaten, bırak artık onla ilgili hayatını yönlendirmeyi..
sen iyi bir avukatla konuş ve bu konuda neler yapabilirsin öğren, arkadaşın dediği gibi o hemşire kadından tazminat alabilirmisin onu araştır öğren..
Avukatlarla konustum zina suc olmaktan kalkti kadina dava acamazsin dedileresime nafaka actim ayda 600 tl ama vermiyo icraya verecem.benim bosanmami bekliyo o..bu niye sevindirey onu bana cok cektirdi.benim hazmedemedigim bosanmanmayi beklemeden cocuk yaptilar;((benim kucuk oglum babasi gittikten sonra kafasini taslara vuruyodu baba baba diye ve 1bucuk yasindaydi kendim icin degil cocuklarim icin surunsunler...
Bildiğim kadarıyla hem eşine hemde o kadına tazminat davası açabiliyorsun. Zina ile ilgisi yok. Senin maddi - manevi yıpranman ve kişilik haklarına hakaretten bir araştır bence. Boşanman da gerekmiyor.
Avukatlarla konustum zina suc olmaktan kalkti kadina dava acamazsin dedileresime nafaka actim ayda 600 tl ama vermiyo icraya verecem.benim bosanmami bekliyo o..bu niye sevindirey onu bana cok cektirdi.benim hazmedemedigim bosanmanmayi beklemeden cocuk yaptilar;((benim kucuk oglum babasi gittikten sonra kafasini taslara vuruyodu baba baba diye ve 1bucuk yasindaydi kendim icin degil cocuklarim icin surunsunler...
ben eşimle 2002de görücü usulü evlendim beni evliliğimizin 2.yılında evlenmeden onceki sevgilisiyle aldatmaya başladı ayrılmak istedim kendimi öldürürüm dedi sürekli alkol alıyodu çocuğumuz vardı onu babasız bırakmak istemedim bana pskolojik çok eziyetler etti sonra başka bi şehire taşındık bu seferde internetten buldu bitane onunla gezip tozuyodu ben bu bayanı aradım benim çocuklarım var babalarına çok düşkünler benim yuvamı yıkma dedim eşim ona bekarım zenginim demiş.tamam ben ayrılırım bilmiyodum evli olduğunu dedi.tabii ayrılırmı tam tersine eşimi doldurdu köpek gibi üzerime saldı.ve bir akşam çarşıya gidiyorum diye gitti gidiş o gidiş.gittikten 4 ay sonra boşanma davası açtı çok kötüydüm o günler anlatamam çok fedakarlık yaptım bide bana ayrılırsan sürekli kendimi öldürürüm demeler keşke ölseydi.gittikten sonra bana msj atıyodu seni seviyorum ama boşanmamız lazım mecburum anla diyodu mecburiyeti neymiş bilin bakalım o... bu vakit kaybetmeden hemen çocuk yapmış ve eşim bana çocuk doğmuş 6aylık olmuş öyle söyledi benim çocuklarıma mecburiyeti yokmu bende boşanmadım bi akıl verin bana napıyım ben bunlara.. (özetlerek yazdım , ayrıntılı anlatsam yaptıklarını roman olur ..)
Zaten bosanacamda davayi onun acmasini bekliyorum.biraz dost hayati yasasinlar.anlatamadim ben g:alibaayrılma.diğer türlüsü senin için daha zor olacak neticede adamı her haliyle kabul etmişsin.
ben de seni seviyorum o çocuguda kabul ederim.sen eve dön diye karşılık verin.diğeri düşünsün ne yapacagını.
Canım Allah sabır versin..
O adamında Allah b. versin.. Allhım böle insanlar uzak tutsun hepimiizi ,böle midesiz pis insanlardan ..
Canım o adamın donuna kadar al sana bu yaptıgını ödemesi lazım o kadından çocuğu varsa senden de var sen ne sin ya bu adam ne biçim biiri ya snırlerımı mahvetti . Sakın affedeyim deme bu alçağı çocuklarına emin ol sen daha iyi baakrsın ben babamı 4 yaşındayken kaybettim kendını astı annem sağolsun bizi kimseye muhtaç etmedi tek başına çalıştı baktı 3 kız kardeştik ve hepimiz küçüktük .. Allahım sabrını verir Senin için dua ediıcem cnm sakın kendını üzme çocuğu için dayan şuan büyüdük ve ablmlar ve ben anneme desetek oluyoruz hayatı boyunca evlenmedi bile üvey baba gtrmek istemedi başımıza
Allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?