- 17 Ekim 2023

- 137

- 6

- 16

- 26

- Konu Sahibi Gokceyaren41
 - 

Psikıyatriste gittiniz mi? Okb gibi görünüyor. Mutlaka gidin. Bunlar sadece düşünce ve her düşünceyi ciddiye almamalısınız. Çok geçmiş olsun.
Sa ki geçmeyecek gibi sizce geçer miDoktordan yardim alin cnm kimse net bir yardim edemez sana . Kendini seviyorsan geciktirmeden devlet hastanesinin psikiyatrdan destek al. Zaman zaman cogu insanda olur bu seyler kimi kolay atlatır kimi istenmeyen seyler yapar . Hepimiz insanız hepimizin derdi acısı sorunu asmakta zorlandığı konuları vardır.
İnsan neleri neleri atlatıyor ….. şurayı bi hemen arasanızSa ki geçmeyecek gibi sizce geçer mi
Gecer tabi, dua et . Hic bir ölüm acısı ilk gun gibi mi kalıyor. Imtihan dünyasındaki yiyip içmeye gezmeye uremeye gelmedik buraya . Beni böyle yikildigim dibe çöktüğüm zamanlarda, "biz sizi size imtihan kıldık" ayeti ayağa kaldırır. Objektif bak inan senden daha kotu daha dipte olan insanlar var. Mesela savaşın ortasındaki cocuklar kadinlar su yok ekmek yok ilac yok yasam hakları elinden canice alınıyor.Sa ki geçmeyecek gibi sizce geçer mi
Bazı durumlarda ilaç tedavisi çok iyi geliyor. Size en uygun tedavi biçimini o bulabilir. Hiç beklemeyin. Hemen randevu alın. Ve olumlu düşünün ve kendinizi öyle programlayın ki içerden destek gelsin size.Sa ki geçmeyecek gibi sizce geçer mi
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız bu yorumlarınız çok iyi geliyor benim gibi bu durumu yaşayan varmı arkadaşlarGecer tabi, dua et . Hic bir ölüm acısı ilk gun gibi mi kalıyor. Imtihan dünyasındaki yiyip içmeye gezmeye uremeye gelmedik buraya . Beni böyle yikildigim dibe çöktüğüm zamanlarda, "biz sizi size imtihan kıldık" ayeti ayağa kaldırır. Objektif bak inan senden daha kotu daha dipte olan insanlar var. Mesela savaşın ortasındaki cocuklar kadinlar su yok ekmek yok ilac yok yasam hakları elinden canice alınıyor.
Haklısınız fakat o destekle de geçmezse ondan korkuyorumBuraya konu açarak olmaz bu işler.
Ciddi psikolojik destek almanız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?