İntihar etmek istiyorum artık.

Didemzmeric

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
138
37
18
32
Merhaba ablalarım,
Adım Didem, 15 yaşında sıradan bir kızım. Sorun şu ki Dermatilomani hastasıyım yani Deri Yolma Hastalığı. Ergenlik felan gelince işte, yüzümü yolmaya başladım. İstemsiz oluyor bütün bunlar. Hergün ağlıyorum ama hergün, derslerime çalışamıyorum. Babam yüzüme hakaret ediyor, kızıyor bağırıyor yüzümü bu hale getirdiğim için. Ama engel olamıyorum bu psikolojik birşey. Gerçekten artık intihar etmek istiyorum. Bu suratla kim yaşamak ister ki? Merak edenler ablalarım olursa diye fotoğrafımı koyuyorum. Bakmanızı tavsiye etmem aslında mideniz bulanabilir. Dinlediğiniz için teşekkürler öylesine içimi dökmek istedim :)

Son düzenleme:
Benim yengem boyleydi ya depresyon hastasiydi hep elliyordu yuzunu bacaklarini boyle yara yapiyordu, canim bir an once doktora git yada piskolokmu hangisi bilmiyorum tedavi ol, kucuksun daha icindeki sıkintilarini icine atma ne yasadigini bilmiyorum ama kendini birakma sakin, dusun ne beter hayat yasayanlar var sükret dua et umarim duzelirsin

Canım benim intihar da ne demek? İnsanlar ne dertlerle boğuşuyor bir bilsen şükredersin...
Cildiye + psikolojik destekle çok iyi olacağına eminim.
Hayat böyle küçük şeylere değişilemeyecek kadar güzel...
Ailene danış psikoloğa gidin. Ben de senin yaşlarındayken gitmiştim panik ataktan dolayı. Olur öyle şeyler.

Not: yüzün anlattığım gibi kötü falan değil kendine haksızlık etmemelisin

dur canım ya ne intiharıymış o tam ergenlik yaşı sivilcede çıkar böyle olur bunun için yani geçer merak etme bende tırnaklarımı yiyordum etlerini koparıyordum sonra aklıma geldikçe yapmamalıyım falan bıraktım birşekilde ama geçer üzülme ayrıca çok güzelmişsin dr a falan gittin mi bir cildiyeye git en azından bu yaralar geçsin birdaha yolmamak için bişeyler düşünürsün

didemcim 3-5 kırmızı nokta için intihar etmek mii ? tedavini al ve oynama yüzünle gecer gider yahu hersey sivilce gibi olsa keşke güzelim cok güzel bir tenin var onemli olan şu an derslerine calış şimdi tmm mı

bunun icin intahar mi edilirmis, icine atma hicbir seyi her insanin kusuru var kendini cok kusurlu bulma barisik ol kendinle. Cok guzel bir yuzun var hem yapma

Canim benim ergenlikte benim yuzumu gormeliydin bos yer yoktu yuzumde hemde ole koca kocaman irinli sivilceler yillarca hep tedavi oldum kipkirmizi dolastim

Senin cildin gayet bana gore iyi az ellemesen duzelir insallah tedavini ol

Çok teşekkür ederim, o kadar çok naziksinizki gerçekten kendimi daha iyi hissediyorum çok sağolun. Anneme söylüyorum psikolojik birşey diye 'sen hastamısın?' diyor bana. Ben gerçekten böyle bir aileye sahipken psikoloğa felan gidebileceğimi sanmıyorum. Yüzüme ettiğiniz iltifatlar için teşekkür ederim, keşke ailemde bana böyle destek çıksalar.

Canım niye böyle kendini üzüyorsun bu gelip geçici
Annen bi cildiyeye götürsün seni
Biraz yediklerine dikkat et bu yaşlarda yağlı gidalardan uzak dur yüzünü hergun sabunla yıka
En kısa zamanda doktora gidin geçmezse
Çok güzel bi kızsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…