İntihar etmek istiyorum artık.

aynur_lr çok sıkıldım bu durumdan abla.. yüzümle ugrasıp durmaktan, yüzümün acısından, yaralardan bıktım artık babam sanki yüzümü delmişim gibi konusuyor habire. napcagımı sasırdım.

C chardel çok teşekkür ederim desteğiniz için, bende ilerde sorunlu bir yüze sahip olacagımdan dolayı üzgünüm.. sivilceler felan umrumda değil. Boş bir zamanda psikologa gitmeyi dusunuyorum

deniztir tesekkurler, canımı sıkmamaya calısıyorum artık ne kadar olursa ugrasmamaya devam edebilir miyim bilmiyorum. evet hersey bende bitiyor ama.. anlıyorsunuzdur beni :) bos bir zamanda psikologa gitmeyi dusunuyorum umarım yakın bir zamanda gidebilirim

Selam,
dün aksam annem bana bunu gösterdi ve bende birsey yazim dedim. Ben Almanyada yasiyorum ve bir ay önce 16 oldum. Iki üc senedir bende Skin Picking hastasiyim ve seni cok iyi anliyorum. benim bütün vücutum öyle, birkes yaralarin yüzünden hastanelik oldum. Senin yaralarin düzeliyor gibi gözüküyor. olmaza contratubex yada cortison cremini al. ben tek cotison kullanmistim da ama bir arkadas simdi contratubexi deniyor ve fayda ediyormu etmiyormu görecegiz.
Kafana takmamaya calis ve babani dinleme benimkiler hep "ay nasil öyle sey yapabiliyorsun vay vay vay..." Sana tek bi piskolok yardim edebilir. Cild doktorlari unut git. Nedeni bulman lazim ki ona karsi birsey yapabilmen icin. Ve hic makyaj kulanmaya bak. ben o hatayi yaptim ve simdi makyajziz halimden nefret ediyorum. Almanyada Skin Picking üzerim Forumlar, Whatsapp Gruplar var Türkiyedede varmi bilmiyorum ama onlar bana yardim ediyor. tek deyildin ve iyilestikten senra kalan izleri lazer yaptirabilirsin. Skin Pickingi kazandirma. Hayatini bozdurma. Güclü ol

Ps. Türkcem berbat biliyorum ama lütfen fark etmemis gibi yapin

H HappySong Selam :) türkçeniz kötü değil gayet iyi anladım. :) psikoloğa gidicem en kısa zamanda, makyajda hiç yapmam eyeliner dışında eyeliner cildime zarar vermez sanırım?bu arada garip ki, türkiyede dermatilomani olan çok kişi vardır bence. ama ne wp grubu ne facebook grubu ne forum var. bende facebookta dermatillomania support group diye bir yabancı gruba girdim, yüzümün fotoğraflarını atıyorum bazen bana destek oluyorlar yalnız olmadıgımı felan söylüyorlar iyi hissediyorum :) çok sağol umarım kurtuluruz bu şeyden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…