İntihar etmek istiyorum artık.

Canım ya hiç bişey yok yüzünde yaşına göre.Ben senin yaşındayken yüzüm komple sivilce doluydu bide yoluyodum sıkıyordum falan:KK16:daha kötü yapıyordum yüzümü. Ama geçecek bak zamanla çok güzelsin canım yüzünde zamanla dahada güzelleşir şuan ergenlik çagındasın çok normal.Bunun için ilk önce psikiyatriste görün küçük bir tedavi başlar sna ve düzelirsin inşallah takma kafana intiharı da düşünme sakın.Rabbim başka dertler vrmesin dua et sen Allah yardım eder.Masum yüzlü kardeşim benim ;-)

Canim ya bende dedim hele ne var yuzunde. Sn bunumu kafana taktin hic bisey olmaz gecer ama kafana takma ve yagli yiyeceklere abur cubura biraz ara bakalim sakin kafana takma cok guzelsin. Sende ki hic bişey inan bana normal yani herkeste oluyor.sen okuluna bak bitanem

Baban bu yasta cildinle oynamana kizmistir yani seni dusundugunden onunda iletisim sekli bu.Bunu kafana takmamalisin sonucta babani degistiremezsin.

Oncelikle cildiyeye gittin mi? Hareketli muzik dinlemeni oneririm ya da seni sakinlestirici seyler.Yuzun cok kotu degil sivilce gibi gorunuyorlar uzulme :))

Tatlimm sen varya dunya tatlisi bi kizsin ne mide bulanmasi yuzundekiler ayni ergenlikte cikan sivilceler gibi duruyor hiiiccc oyle mide bulancak kotu durumda degil madem psikolojik surekli kafanda kurma surekli bunu dusunme..lisedeki ilk yilimda boyleydi benimde koca koca ciban gibi sivilceler en olmadik yerlerde cikardi burnumun ucunda alnimin ortasinda ayy oyle dert ederdim ki birazda suslu bi kizdim ben kapatmaya calistikca hergun artar bir yenisi eklenidi sonra kendiligunden kayboldu hepside..eminim senin hastaligininda bir tedavi yontemi vardir o yasta insan herkes ona bakiyo gibi hisseder zaman durmus ta hep oyle kalcan zannedersin aman inan ki oyle olmuyor seni seven sen oldugun icin sever kimseninde midesinin bulancagi gibi kotu bisey yokk emin ol bu zamanlar su gibi gecicek boyle kotu seyler dusunme..daha ne yasadin ki kocaman guzel bi hayatin olacak bence sen olumlu dusunmekle basla ise..negatif olma cok opuyorum o guzel yuzunden..

Sym7 Sym7 Çok teşekkür ederim. Ailem, yüzüm için 'delik deşik etmişsin' gibi daha bir sürü şey söylüyorlar yüzüm için. O kadar moralim bozuluyorki.. Siz bana ilaç gibi geldiniz :) İnşallah Yüce Allah' ım vermez başka dert.

afitap06 afitap06 Yok yüzümde iz kalcağı için öyle şeyler söylüyor, biliyorum iyiliğimi istiyorlar ama elimde değil bunuda anlamıyorlar. Cildiyeye gittimde kremler birşeye yaramadı :( Dinliyorum müzik sıkça cidden iyi geliyor teşekkürler :)

Burdan bakınca kötü görünmüyor. Biraz kızarık görünüyor.

Ama tabi ki böyle yapmamalısın. Streste misin, başka sebepleri mi var bilmiyorum ama bir uzmana görün terapiste. Yüzünü de elleme ve cildiyeye git. Babanın yaptığı çok yanlış gerçekten.

Ağlamayı da bırak hiç kötü görünmüyorsun ağlamalık bir durumun yok. Kır dizini çalış :)))

bigunmutlaka bigunmutlaka Çok teşekkür ederim ya :) Ben tam 2 yıldır böyleyim, yüzümü yoluyorum geçiyor sonra tekrar yoluyorum. Çukur çukur iz kalıcak fena, ama napalım işte buda benim sınavım..

Didemcim annen götürmüyorsa kendin git doktora.
Dermatologla çözülmüyorsa psikologdan yardım al lütfen. Sen artık genç kız sayılırsın, bence tek başına da halledebilirsin bunu :)
Yüzün çok güzel ve sadece kızarıklıklar görüyoruz biz.
Baban kendini çok yanlış ifade etmiş ama eminim o da senin yüzünde lekeler kalmasından endişeleniyor.
Doktora git ve çöz bebeğim bu meseleyi.
İntihar konusuna hiç girmiyorum, saçmalama lütfen.

Didemcik ne intiharı yolma gibi değil sivilce gibi duruyor ayrıca, iyi bir dermatolog ve iyi bir psikolog ile halledilir

Canim genellikle böyle olunca yani kremler ise yaramayinca hap tedavisine başlıyorlar. Sonra cildin bebek poposu gibi oluyor:KK70:

Nest Nest Annem sayesinde çok hazırcı, tek başına bir iş beceremeyen biri oldum. Hep o beni doktora götürdü, hala banyomu o yaptırıyor şaka gibi :D Yani bilmiyorum annem beni kendisine öyle bi alıştırdı ki. birde okuldan 16.30 gibi geliyorum ne zaman gidebilirim bilmiyorum psikoloğa falan. İltifatınız için teşekkürler o sizin güzelliğiniz :)

Çok küçüksün daha :) olur böyle şeyler herkes bir şekilde ergenlik döneminde sıkıntılar yaşıyor. Senin de bu olmuş. Moralini bozmadan önce sen bu alışkanlığından vazgeçmek için adım atmalısın. Senin iradenle hallolacak bir problem bu. Ve ayrıca sivilce gibi duruyor yani çok çok kötü görünmüyor. Önce psikolojik destek almaya başlamalısın, aynı zamanda da dermatoloji uzmanından da yardım almalısın. Zamanla aşacaksın önce buna senin inanman lazım. Bu dönem gelip geçecek emin ol. Canını sıkma, her şey senin elinde. Başaracaksın, başaracağına önce kendin inanmalısın. İlerde buna üzüldüğünü hatırlayıp gülümseyeceksin. Çok şükür atlattım diyeceksin. Allah yardımcın olsun. Canını sıkma yüzün hep gülsün:)

Back
X