- 3 Mayıs 2015
- 138
- 37
- 18
- 32
- Konu Sahibi Didemzmeric

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam bitanem.öyle güzel bir yastasn ki gün gelecek intihar lafını ağzına aldığına sasacaksn.sorununa gelince herşeyin çaresi var. Kaldı ki bu dönemsel birşey olabilir.ben çok uzun yıllar tırnak ve tırnak etlerimi kanatrcasina yedim.yedim diyorum kemirmedm.şuan 25 yasndaym ve bu alışkanlığı birakali iki sene oluyor.yüzün kötü değil sandığın gbi.sana tavsiyem evvela tedavi ol bir pedagoga git annenle konuş seni mutlaka anlayacaktır.bunun dsnda yüzüne dowe sabun sur iyice kopurt bırak kalsn yüzünde kuruşun 15 dk.sonra yıka. Ve nemlendirici krem sur.faydasını goreceksn ayrıca boş kaldgn zamanlar kendine bir meşguliyet sec.mesela annen orgu ogretsin sana elin bos kalmasn .bak gor zamanla atlatacaksn.bir tavsiyem daha cildine hiç bir zmn fondoten allık benzeri kimyasallar uygulama.özellikle yüzün boyleyken bunları kapatmak içinÇok teşekkür ederim, o kadar çok naziksinizki gerçekten kendimi daha iyi hissediyorum çok sağolun. Anneme söylüyorum psikolojik birşey diye 'sen hastamısın?' diyor bana. Ben gerçekten böyle bir aileye sahipken psikoloğa felan gidebileceğimi sanmıyorum. Yüzüme ettiğiniz iltifatlar için teşekkür ederim, keşke ailemde bana böyle destek çıksalar.
canım benım oss ye hazırlandıgım donemden berı var genellıkle sınav zamanları hortlartolin kaç yıldır var o sizde
umarım çabucak atlatırız bu dönemleri ikimiz için dua edicem :) o sizin tatlılıgınız teşekkür ederim :) gerçekten artık ailemi takmayı düşünmüyorum destek olmayacaklarsa salla gitsin
![]()
Canım doktor kontrolünde kolay atlatırsın cildin daha çok taze. İntihar lafı da yakışmıyor senin gibi bir kıza lütfen bundan uzaklaşıp kendini derslerine ver:)esoes33 teşekkürler inşallah geçerler bol bol su içmeye çalısıyorum normalde hiç içmem, :) yüzümüde günde 2 kez yıkıyorum bazen bepanthol sürüyorum yüzüme, yani ancak bu şekilde önlemeye calısıyorum