- 3 Mayıs 2015
- 138
- 37
- 18
- 32
- Konu Sahibi Didemzmeric

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerini boş bırakmayacak hobiler bulursan süper olur. Puzzle yap mesela, çekirdek ye, örgü ör vs...Nil desperandum cok teşekkürler o sizin güzelliğiniz :) aslında çok tembel bir kızım
wattpad'de hikayeler okurum, bilgisayarda oyun oynarım, telefonla ugrasırım, yüzmeyi, bisiklete binmeyi seviyorum her zaman yapamasamda hobilerim bunlar sanırım
derslerime düzenli olarak calısmaya calısıyorum bu aralar
![]()
3nity genellikle bir bakmışım yüzüm kıpkırmızı oluyor bazen farkında olsamda yapıyorum ondada ordaki cıkıntıya sinir oldugumda felan :s dermatologların verdigi seyler işe yaramıyor. 2 farklı yere gittim yok. o yapıstırıcımsı kremler bile kurutmuyor sivilceyi :) umarım geçerler çok sağol
rudecute çok teşekkür ederim, o sizin güzelliğiniz :) kafama takmamaya calışıyorum ama bir yerden sonra artık bıkıyorsunuz ve istemesenizde bir stres icinde oluyorsunuz. Artık yüzüme dokunmayacagım diyordum ama her seferinde dokunmuştum. Cok kararlıyım gercekten artık yolmak yok