- 8 Ocak 2015
- 6.077
- 19.082
- 448
Aynı versiyonunu 6 yıl yaşadım.ailelere rest çekmeler araba sürmeler birbirleri için delice şeyler yapmalar.sabah 5 dk görmek için 6 saat gidilen yollar.birgün artık yoruldum diyip kesip attım.inanın o kadar ferahladım ki severken şeyini cıkarmışımız biz.sonra eşimle evlendim hayatta en güzel şey huzurmus kafa dingin :)Uzun zamandır yüzleşmeyi istemediğim şeyleri yazayım sana, sen anla.
Bir nevi dertleşme olsun bizimkisi.
Eşimle 8 sene sonunda evlendik ama ne 8 sene...
Hayatımda nelere mal oldu o yollar...
Çok afedersin köpek gibi sevmek deyimi vardır ya öyle sevdim işte.
Onsuz yaşayamam dedim, her gece duamda sadece o vardı.
Kaç kez ayrıldık kaç kez barıştık hatırlamıyorum bile.
Tüm çevremizin birbirinizden kurtulun dediği bir ilişkiydi, 4 gün iyi isek 3 gün kavgalıydık.
Ne o bensiz yapabildi, ne ben onsuz.
Bu 8 yılın toplamda herhalde 2 yılını falan ağlayarak ve küs geçirmişizdir.
Sarhoş olup evlerimizi mi basmadık, ajan olup peşimize mi düşmedik, arabalar mı çizilmedi cümle alemin içinde serenatlar mı yapılmadı, ayrılınca ölüden hallice mi yaşanılmadı...
Bildiğin dizi aşkı gibi her hafta yeni bir olayın çıktığı bir aşktı bizimkisi.
Kariyerimden vazgeçtim, olduğum şehirde kaldım.
O sadece okul ve iş hayatına devam etti, gençliğini benle yedi.
En güzel yıllarımızı sen o kızla görüşme, vay oraya gidemezsinle devirdik, yazık olmuş bize.
Ne zaman anladım bunu biliyor musun?
Geçen gece mail kutuma bakarken eşime attığım millattan önce kalma maillere baktım ve ertesi gün konuştum, ben ne çok sevmişim seni diye.
İnanır mısın ne ben o kızım ne de eşim o kadar it gibi sevdiğim insan.
Zor olunca istiyormuş meğer can.
Elbette seviyorum seviliyorum mutluyum, 2 evladımız maddi manevi her şeyimiz var ama ne salakmışız dedim kendime.
Beraber dizi izleyip çekirdek çitlediğim adam için mi ben o arabayı duvara sürdüm dedim, o ailesine resti çekti her şeyi bırakacaktı dedim.
Al canım sana mutlu sonlu bir aşk hikayesi ama o zamanlarki sevgimin yüzde 10 u elimde olan.
Belki yaş ilerledi akıl geldi belki de zaten hep buydu ama imkansızı oldurmaktı bizdeki tutku.
Bak oldu da ne oldu diyesim var çoğu zaman.
Şimdiki aklım olsa ilk kavgamızda terkeder, hayatıma bakardım.
Ne çok şeyi kaçırdık hayattan bir bilsen.
Leyla ile Mecnun olsan da spontan mutluluk doyum noktasına erişince haz vermiyor insana ve mantıkla bakıp ancak kendine gülüyorsun.
İşte zaten benim sorunum da bence bu.Aynı versiyonunu 6 yıl yaşadım.ailelere rest çekmeler araba sürmeler birbirleri için delice şeyler yapmalar.sabah 5 dk görmek için 6 saat gidilen yollar.birgün artık yoruldum diyip kesip attım.inanın o kadar ferahladım ki severken şeyini cıkarmışımız biz.sonra eşimle evlendim hayatta en güzel şey huzurmus kafa dingin :)
Ya ölmez de sağ kalırsan ? Ya ölmez de yatağa mahkum ,birilerine muhtaç kalırsan ? Ya arkanda birakacaklarin?Benim için bütün ümitler tükendi bir insanın ruhsal olarak gelebileceği en son noktadayım artık ... 1,5 senelik ilişkim ilk günden beri evlilik laflarıyla başladı ayrıldık bugün tam 3 ay oldu bugün gördüm ki en yakın arkadaşının eşi ona sevgili ayarlamış...her gün yeniden mutlu olmak için evlenebilmek için sürekli dua ediyorum her gece ağlıyorum sabahlara kadar ben hayata tutunamadığımı düşünüyorum... hayata dair bütün kısmetlerim kapalı olduğunu düşünüyorum korkunç bir ümitsizlik çaresizlik içindeyim sürekli ilaç içip kendimi öldürmeyi düşünüyorum herşey biticek en azından bir daha ağlamıycam... neden benim mutsuzluğuma sebep olanlar mutlu niye onu dışarıda onlarca insan bekliyor da benim yüzümü güldüren 1 kişi bile yok yaşamam ya da ölmem kimi üzücek ... aşırı bir dipsiz kuyudayım artık hiç birşey içimden gelmiyor sürekli ağlamak istiyorum sürekli ben hiç birşeye laik değilim diyorum kendi kendime ... sizde böyle çaresizken şansınız döndü mü ? Böyle bir ruh haline sahipken dönüp güldünüz mü uzun bir zaman sonra kendinize ?
Depresyondasınız, psikiyatriste danışmalısınızBenim için bütün ümitler tükendi bir insanın ruhsal olarak gelebileceği en son noktadayım artık ... 1,5 senelik ilişkim ilk günden beri evlilik laflarıyla başladı ayrıldık bugün tam 3 ay oldu bugün gördüm ki en yakın arkadaşının eşi ona sevgili ayarlamış...her gün yeniden mutlu olmak için evlenebilmek için sürekli dua ediyorum her gece ağlıyorum sabahlara kadar ben hayata tutunamadığımı düşünüyorum... hayata dair bütün kısmetlerim kapalı olduğunu düşünüyorum korkunç bir ümitsizlik çaresizlik içindeyim sürekli ilaç içip kendimi öldürmeyi düşünüyorum herşey biticek en azından bir daha ağlamıycam... neden benim mutsuzluğuma sebep olanlar mutlu niye onu dışarıda onlarca insan bekliyor da benim yüzümü güldüren 1 kişi bile yok yaşamam ya da ölmem kimi üzücek ... aşırı bir dipsiz kuyudayım artık hiç birşey içimden gelmiyor sürekli ağlamak istiyorum sürekli ben hiç birşeye laik değilim diyorum kendi kendime ... sizde böyle çaresizken şansınız döndü mü ? Böyle bir ruh haline sahipken dönüp güldünüz mü uzun bir zaman sonra kendinize ?
her yokusun bir inişi her zorlukta bir kolaylık vardır sabr en onemlisi bu durumda ne edersin kendine edersin kendi kendine.Benim için bütün ümitler tükendi bir insanın ruhsal olarak gelebileceği en son noktadayım artık ... 1,5 senelik ilişkim ilk günden beri evlilik laflarıyla başladı ayrıldık bugün tam 3 ay oldu bugün gördüm ki en yakın arkadaşının eşi ona sevgili ayarlamış...her gün yeniden mutlu olmak için evlenebilmek için sürekli dua ediyorum her gece ağlıyorum sabahlara kadar ben hayata tutunamadığımı düşünüyorum... hayata dair bütün kısmetlerim kapalı olduğunu düşünüyorum korkunç bir ümitsizlik çaresizlik içindeyim sürekli ilaç içip kendimi öldürmeyi düşünüyorum herşey biticek en azından bir daha ağlamıycam... neden benim mutsuzluğuma sebep olanlar mutlu niye onu dışarıda onlarca insan bekliyor da benim yüzümü güldüren 1 kişi bile yok yaşamam ya da ölmem kimi üzücek ... aşırı bir dipsiz kuyudayım artık hiç birşey içimden gelmiyor sürekli ağlamak istiyorum sürekli ben hiç birşeye laik değilim diyorum kendi kendime ... sizde böyle çaresizken şansınız döndü mü ? Böyle bir ruh haline sahipken dönüp güldünüz mü uzun bir zaman sonra kendinize ?
Koca bulamamayi neden kucumsuyorsunuz demekki arkadas kendini yalniz hissediyor hayat arkadasi istiyor sevilmek sevmek istiyor evet onun icin bir sorun ve bunla nasil bas edebilir bunun yollarini gormeye ihtiyaci var. Insallah duasi hayirlisiyla kabul olur.Neden kendiniz için yaşamak varken koca bulamadığınız için ölesiniz ki ??? Hiç bir erkek tanımadım evde kaldım ben diye bu kadar bunalıma giren. Lütfen kendinize gelin. Bağımsız, ayakları üzerinde durabilen, kimseye ihtiyacı olmayan bir kadın olup hayatınızı dolu dolu yaşamak varken neden bu ruh hali? Çok özür diliyorum ama bu kadar güçsüz ve aciz olmanızı gerektirecek hiç bir neden yok! İnsanlar neler yaşıyorlar, yapmayın!
Koca bulamamayi neden kucumsuyorsunuz demekki arkadas kendini yalniz hissediyor hayat arkadasi istiyor sevilmek sevmek istiyor evet onun icin bir sorun ve bunla nasil bas edebilir bunun yollarini gormeye ihtiyaci var. Insallah duasi hayirlisiyla kabul olur.
Kendinizi anlatmissiniz ne kadar guclu oldugunuzu bu arkadasimizda kendini anlatti ne kadar gucsuz oldugunu . Ve bu arkadasimiz kendini bir koca bularak mutlu hissecekse bu onun en dogal hakki. Koca bulamiyorum diye uzuluyorsa bu da onun ennn dogal hakki. Kendini bu sekilde iyi hissecek diye kimseyi kucumseyemezsiniz. Siz o kadar guclusunuz ki sinirlenmeden yazamiyorsunuz bileYalnızca koca ile mi sevip sevilebilir? Nedir bu erkek sevdası? Hayatında sevgiyi tadabileceği başka hiç mi kimse yok? Siz kocanızla mı sevip sevildiniz? Ondan önce yok muydu hayatınızda sevgi? Bir kedi/köpek sevsin karşılıksız sevgiyi tatsın, hiç mi akrabası yok, ben anlayamıyorum, bir adam yüzünden, şu anki kocam yüzünden ben annemi/babamı üzemem , intihar edicem de onlara acının en büyüğünü, evlat acısını yaşatacağım. Sevgi açlığı her türlü kapanır, koca bulamıyorum diye intihar etmek kadar saçma sapan, kadınlık onurunu yerle bir eden başka bir şey yok.
Lütfen hayatlarını erkeklere/kocalarına endeksli yaşamak isteyenleri burada görüyoruz. Sezip sevilme arzusu isteği evet hepimizde var. 29 yaşımda evlendim ben, evlenene kadar hiç ama bir erkeğim olsun da seveyim sevileyim diye açlık hissetmedim. Çok toksik bir ilişkim oldu, fırtınalı, acılı, aşksa aşkın en dibinden, 4 yılımdan sonra ayrıldım, arkama bakmadım. İntiharın i'sini düşünmedim.
Allah sağlık sıhat versin. Güç kuvvet versin. Aileniz, arkadaşlarınıza uzun ömürler nasip etsin. Onurunuzla, gururunuzla, rızkınızla huzur içinde bir yaşam versin. İnşallah bir gün bir koca da bulursunuz.
Ben hayatında ne zorluklar yaşamış insanlar varken bir erkek yüzünden bu kadar güçsüz olmayı anlayamıyorum. Bu kadar kolay mı intihar etmek? Tecavüze uğrayanlar, depremde her şeylerini,tüm akrabalarını kaybedenler, hasta olanlar, sakat kalanlar... Bu kadar zorlukları yaşayan kadınlar varken, dimdik ayakta, 1 erkek yüzünden intiharı düşünmeyi anlayamıyorum. Ve evet, yediremiyorum kendi cinsimin bu kadar erkek bağımlı yaşamasına. En basiti ya, 1 erkek için anana/babana evlat acısı yaşatmayı planlıyorsun. Buna sinirlenmesin insan da ne yapsın. Hayat 1 erkek mi? 1 koca mı hayat? Kocadan başka kimse seni sevemez mi? Yani kusura bakmayın da, bu kadar güçsüz olmasın.Kendinizi anlatmissiniz ne kadar guclu oldugunuzu bu arkadasimizda kendini anlatti ne kadar gucsuz oldugunu . Ve bu arkadasimiz kendini bir koca bularak mutlu hissecekse bu onun en dogal hakki. Koca bulamiyorum diye uzuluyorsa bu da onun ennn dogal hakki. Kendini bu sekilde iyi hissecek diye kimseyi kucumseyemezsiniz. Siz o kadar guclusunuz ki sinirlenmeden yazamiyorsunuz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?