İNTİHAR etmek istiyorum

Aynı versiyonunu 6 yıl yaşadım.ailelere rest çekmeler araba sürmeler birbirleri için delice şeyler yapmalar.sabah 5 dk görmek için 6 saat gidilen yollar.birgün artık yoruldum diyip kesip attım.inanın o kadar ferahladım ki severken şeyini cıkarmışımız biz.sonra eşimle evlendim hayatta en güzel şey huzurmus kafa dingin :)

İşte zaten benim sorunum da bence bu.
Zamanında öyle bir sevmişim ki kesmiyor artık ne yapsak.
Hani adama naz yapsam ‘ sen beni hiç sevmiyorsun bir şeyler yap diye’ daha neler yapayım diyor, haklı da bir şey kalmadı ki.
Sevgiliklerini everest tepesinde yaşayanlar evliliklerindeki huzur batıyor bence, çünkü tükeniyor bazı şeyler.
O sebeple siz de katılırsınız sanıyorum bir adam için yaşamanın, onu hayatın tam merkezi yapmanın ne denli saçma olduğuna.
İster mutlu ister ayrılık sonu olsun, en büyük aşklar bile bir süre sonra yüktür insana.
En güzeli dozunda sevmek, sevilmek ve onsuz yaşayamam değiş, beraber çok güzel yaşarız dediğimiz kimselerle olmak.

Ben en caresiz hallerimde bile aklima umitsizlik gelmedi. Yani sadece o olumsuzluklari yasadim neden diye hic sorgulamadim. Burda ayrinti anlatmayi sevmiyorum ama sunu diyeyim ruzgari gordugum gibi bahari da gormusum. Hatta sonradan sunu fark ettim ki hic isyan etmemisim.

Boş boş şeylerden ergen gibi ölmek istiyosunuz ya
Dert görmemişsiniz
Az dirayetli olun

Ya ölmez de sağ kalırsan ? Ya ölmez de yatağa mahkum ,birilerine muhtaç kalırsan ? Ya arkanda birakacaklarin?

Acıların en büyüğünü yaşadım ( babam ve kızım) ama hala hayattayım ,bazen gülebiliyorum da .. uzman yardımıyla aşmaya çalışıyorum . Ölüm korkakların işidir ,savaşmaktan korkanların işi ..

Neden kendiniz için yaşamak varken koca bulamadığınız için ölesiniz ki ??? Hiç bir erkek tanımadım evde kaldım ben diye bu kadar bunalıma giren. Lütfen kendinize gelin. Bağımsız, ayakları üzerinde durabilen, kimseye ihtiyacı olmayan bir kadın olup hayatınızı dolu dolu yaşamak varken neden bu ruh hali? Çok özür diliyorum ama bu kadar güçsüz ve aciz olmanızı gerektirecek hiç bir neden yok! İnsanlar neler yaşıyorlar, yapmayın!

Depresyondasınız, psikiyatriste danışmalısınız

sağlık elden gittimi intihar neymiş görürsün dikkat etde Rabbim cezalandırmasın bak sana kendi hikayemi anlatiyim insanların ne kadar aciz varlıklar olduğunu sekiz yıl salak yerine koyuldum seviyorum ölüyorumlar falan zevkini alana kadarmış şimdi başkasıyla evli ben tabi intihar falan ama ilaçla falan olmuyor o işler çık 8 kata garanti gidersin başka türlü sakat kalırsın ha ilaçlada mideni yıkarlarken neden bunu yaptığını sorgular canının ne kadar acıdığını sorgularsın neyse bunlar geçtiğinde Rabbim cezalandırırsa ki çok kötü oluyor ben gibi sakat kalıp sağlık diye diye ömür çürütüp evde kendini çürütürsün kısacası Rabbimn verdiği cana dokunma

Sakın böyle bir yanlış yapma Rabbimin gücüne gider.. Biz Allaha kulluk edebilmek için geldik bu dünyaya, kula değil kul için gelmedik.. Sen Rabbime dön kardeşim Allah yoluna gir Allaha sığın namazını kıl şükret sağlığın için haline durumuna şükret .. Allaha dua et.. Sabır et.. Tek aşk Allah (C.C)

her yokusun bir inişi her zorlukta bir kolaylık vardır sabr en onemlisi bu durumda ne edersin kendine edersin kendi kendine.

Koca bulamamayi neden kucumsuyorsunuz demekki arkadas kendini yalniz hissediyor hayat arkadasi istiyor sevilmek sevmek istiyor evet onun icin bir sorun ve bunla nasil bas edebilir bunun yollarini gormeye ihtiyaci var. Insallah duasi hayirlisiyla kabul olur.

Yalnızca koca ile mi sevip sevilebilir? Nedir bu erkek sevdası? Hayatında sevgiyi tadabileceği başka hiç mi kimse yok? Siz kocanızla mı sevip sevildiniz? Ondan önce yok muydu hayatınızda sevgi? Bir kedi/köpek sevsin karşılıksız sevgiyi tatsın, hiç mi akrabası yok, ben anlayamıyorum, bir adam yüzünden, şu anki kocam yüzünden ben annemi/babamı üzemem , intihar edicem de onlara acının en büyüğünü, evlat acısını yaşatacağım. Sevgi açlığı her türlü kapanır, koca bulamıyorum diye intihar etmek kadar saçma sapan, kadınlık onurunu yerle bir eden başka bir şey yok.

Lütfen hayatlarını erkeklere/kocalarına endeksli yaşamak isteyenleri burada görüyoruz. Sezip sevilme arzusu isteği evet hepimizde var. 29 yaşımda evlendim ben, evlenene kadar hiç ama bir erkeğim olsun da seveyim sevileyim diye açlık hissetmedim. Çok toksik bir ilişkim oldu, fırtınalı, acılı, aşksa aşkın en dibinden, 4 yılımdan sonra ayrıldım, arkama bakmadım. İntiharın i'sini düşünmedim.

Allah sağlık sıhat versin. Güç kuvvet versin. Aileniz, arkadaşlarınıza uzun ömürler nasip etsin. Onurunuzla, gururunuzla, rızkınızla huzur içinde bir yaşam versin. İnşallah bir gün bir koca da bulursunuz.

Mesela kendine ugras bul cik gcik gez hayat o kisiden ibaret degil belli ki cok sevmisin imtihanin da o olmus aama kimse vazgecilmez degil unutulmaz hic değil sabırlı ol belki de bu hayirlisi senin icin sen bilemezsin Allah bilir severwk evlenip o kadar bosanan iinsan var

Çok yakın arkadaşım 3 ay önce evlendi ve 2 aylık hamile. Eşi ondan habersiz boşanma davası açmış. Kızın yeni haberi oldu. Düşün. Dün de bir tanıdığımın vefat haberini aldım. 40 küsür yaşında. Çok genç ve bir de oğlu var 15 yaşında. Şımarıklık yapma. Millet nelere göğüs geriyor. Bu kadar hassasiyetin lüzumu yok.

Bunun icin mi ölmek istiyorsun!!!

Daha neler. Bi kıçı kırık adam icin ahiretini mi yakicaksin!

Deger mi sanki.

Aşkından yerlerde yuvarlananıda gördük 1 ay sonra hiçbişe olmamış gibi yaşıyordu.

Hayatını iki satırlık insanlara adadığın nerden belli dünyadan haberin yok millet günde kaç kişinin tecavuzune uğrayıp bunun utancından ölmek istiyor sizin derdinize bak......

Yaşam, hayat bukadar ucuz mu be?

Kendinizi anlatmissiniz ne kadar guclu oldugunuzu bu arkadasimizda kendini anlatti ne kadar gucsuz oldugunu . Ve bu arkadasimiz kendini bir koca bularak mutlu hissecekse bu onun en dogal hakki. Koca bulamiyorum diye uzuluyorsa bu da onun ennn dogal hakki. Kendini bu sekilde iyi hissecek diye kimseyi kucumseyemezsiniz. Siz o kadar guclusunuz ki sinirlenmeden yazamiyorsunuz bile

Hayatta daha büyük dertlerin olmadığı için beş para etmez bir erkek için intiharı düşünüyorsun. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama niye tek çıkış yolunun hayatta tutunmanın evlilik yapmak olduğunu düşünüyorsun. Adam kendine sevgili yapmış onlar mutlu ben değilim diyorsun daha dur bismillah yeni tanışmış. Fazla hayalperestsin ve tek yönlü bakıyorsun olaylara. Onların da bir sürü sınavı olacak beraber olsalar da. Kimsenin hayatı mükemmel değil. Seninkinin de olmadığı gibi

Ben hayatında ne zorluklar yaşamış insanlar varken bir erkek yüzünden bu kadar güçsüz olmayı anlayamıyorum. Bu kadar kolay mı intihar etmek? Tecavüze uğrayanlar, depremde her şeylerini,tüm akrabalarını kaybedenler, hasta olanlar, sakat kalanlar... Bu kadar zorlukları yaşayan kadınlar varken, dimdik ayakta, 1 erkek yüzünden intiharı düşünmeyi anlayamıyorum. Ve evet, yediremiyorum kendi cinsimin bu kadar erkek bağımlı yaşamasına. En basiti ya, 1 erkek için anana/babana evlat acısı yaşatmayı planlıyorsun. Buna sinirlenmesin insan da ne yapsın. Hayat 1 erkek mi? 1 koca mı hayat? Kocadan başka kimse seni sevemez mi? Yani kusura bakmayın da, bu kadar güçsüz olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…