İNTİHAR etmek istiyorum

Alinti Ama seviyorum Bu sozu; Allah dua Eden kullarina 3 sekilde Cevap verir:

• Evet der istedini verir
  • Hayir der daha iyisini verir
  • Bekle der en iyisini veriri

Onlar oldursun kendini birakta sende nefes aldigina şukret elin ayagin saglam muhtac degilsin kimseye oylesindir heralde yani bilemiyorum buna sukret rabbim ne nigmetler vermis ac gozunu gormeyi dene sans ver kendine birine saplanip kalma kendi imkanlarini kend8n olustur biseylere baslamak icin adim at biseyler yapmaya calis dagit kafani kendine gel

Ölmeyi bayılmak mı sandın kuzum:) aaa aaa koca icinmi ölcen? Bırak ya. Git kendine ugras bul. Hobbyler edin.. kedi köpek falan besle iyi gelir inan

Şuan çok saçmalamış bir durumdasın kendine gel
Çok uzun bir zamana gerek yok iki gün sonra şu açtığın konuyu okusan kendine gülersin bence
Tabi o iki günü evde bunalım takılarak değil dışarıda oksijen alarak geçirmen lazım

bu kaçıncı konunuz. 27 yaşında koca bulamadığınız için intihar etmek??? Burda eski konulariniza insanlar yardımcı olmak için neler yazdı. Siz hic umursamadiniz Acaba bu konunuza ne yazsınlar istiyorsunuz dur intihar etme biz sana koca buluruz mu? Ciddi psikiyatrik tedaviye ihtiyacınız var.

Hay Allahim seninle yasit kardesim var 4 ayri tedavisiz hastalikla cebellesiyor. Kullandigi ilaclardan tutam tutam saclari dokuluyor. Yine de ayakta... ne kadar simariksin. Hayatinda hic zorluk gormedin degil mi?
4 yillik sevgilim boynuzladi beni. Ailemle tanisti ailesiyle tanistim. Evlilik sozleri nerede otururuzlar vs. Hoppp boynuzu yedim. Bitti gitti 6 ay sonra esimle tanistim. Hayat bu hayat. Ne zorluklar var. Biraz guclubol. Simarikligi bir kenara birak.

Bunun icin mi intihari dusuniyorsun.

Hayatta gercek aci nedir tatmamissin da sana bunlar dert gibi geliyor.

Kendine gel.
Hayat sana gercek acilari tattirmasin o zaman anlarsin dert neymis

Evet haklısınız şuan ki durumum psikiyatriklik kendi kendime aşamıyorum bu durumu gerçekten ... burdan bana koca bulun mu dedim ? Sizde böyle ümitsizken şansınız döndü mü diye sordum ben ümitsizim şuan çünkü her neyse kırılan ben olurum her zamanki gibi sorun değil

Yaklaşık olarak 1 2 hafta sonra bu konunu okuyup gülceksin .

aynen oldu. dibi gördüm. benim de aklıma kötü şeyler geliyordu ölmek istiyordum. önümü göremiyordum, nefes alamıyordum. çıkışı bulamıyordum. çok şükür Allah'ıma düzeldi her şey. eskisinden daha mutluyum şükür. dibi görmek aslında çok iyi bir şey. o noktadan sonra sıçrama yaşıyorsun. buluş filan yapanlar galiba böyle sıkıntılı anlardan sonra mı ne yapıyormuş öyle bir şey okumuştum. kabz hali. kalbin sıkışması. inşirah suresi oku bol bol. tesbih çek. rahatlarsın.

bir de geçiyor her şey ya. insanlar neler yaşıyor. dünyada savaş var. bir ekmek kırıntısına hasret insanlar var. bize daha kolay dertler daha büyük gözüküyor. halimize şükür. zaten şu an böyle hissediyorsun, inşallah daha iyi olacaksın :) bak bunları atlatmış biri olarak yazıyorum. üstelik daha ağırlarını atlattım.

ölüm de kurtuluş değil. intiharın dini boyutunu oku netten, bak kurtuluş mu daha mı kötüye gidiş.. o zaman toparlarsn inşallah.

haydi bakalım ayağa kalkmaya çalış. öyle yıkılmak yok bir erkekten sebep. haspalarım kim ki onlar hayatımızı onlardan sebep noktalayacakmışız. adam olsalar bize hayat katarlar dimi :)

evlenince ne olacak saniyorsunuz?
butun skintilariniz bitmiyor maalesef yenileri ekleniyor.
herkesin kismeti bir yerde kendini bekler nasip degilmis demekki neden bunu anlamak istemez kimse allah vermediyse vardir bir bildigi koca bulamadim diye kendini oldurmek ne yani??? etrafinizdan surekli evlen diye baski falanmi goruyorsunuz

Ne güzel bir yüreğe sahipsin.. amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Maddi probleminiz yok dediniz bence hemen yarın bir psikologdan randevu alın ve terapilere başlayın inan ki çok iyi gelecek bazen insan kapana sıkışmış gibi hissediyor kendini ve bir el bekliyor ama sen adım atmadan kimse de sana el uzatmıyor.
Bir de intihar edeyim herşey bitsin diyorsun 4 hak din de de intihar yasaklanmıştır ebedi bir cehennem hayatı yaşamak var Allah muhafaza...

derdini asla küçümsemek istemem herkesin derdi kendine büyüktür.bu yaşadıklarını yaşayan çok insan var.hayat darbe vura vura öğretir bazı şeyleri herkesin hayatı dört dörtlük mü sanıyorsun.elbette hayatına yeni biri girecek elbette seviceksin sevileceksin.kendi çok kötü hissetiğin zamanlarda hastenin onkoloji bölümünü bir ziyaret et inanki ben ne yaşıyormuşumki dersin.

Doktor araştırdım 1-2 saat önce yarın arayıp randevu alıcam gerçekten yoksa bitmiycek kendi kendime halledebileceğim noktayı geçti

yazdıkça batıyorsunuz kusura bakmayın
evet aynen bir erkek için işte
iyi ki aile şirketiniz var da küçücük beyinlere eğitim vermiyorsunuz

1.5 yıllık ilişkiymiş de (aman ne uzun!)
evlenicez demiş de
annesi için bir yıl beklemişsiniz de
değişmişmiş hayalleriniz yıkılmışmış
hayattan beklentiniz kalmamışmış

yaş 27
maddi güç yerinde
pes!

Bu çocuk seni mutlu etmemiş ki kurtuldun diye sevineceğine ölmekten bahsediyorsun. Hayat insana büyük sürprizler hazırlar, gün gelir karşına öyle biri çıkar ki o zaman iyi ki Allah beni kurtarmış dersin. Ne hastalıklar ne acılar ne hayatlar var ya yazık kendine çektirdiğin eziyete. Havalar güzelleşti çık dolaş biraz kendine meşgale bul

Seninde anlamaya çalışıyorum.. Kendi yaşadıklarımı anlatsam başlığını hemen silersin herhalde inan değmez ilerde gülüp geçeceğin şeyler bunlar napcanki kısmet falan hayatını yaşa gez toz hiç bir erkek senin hayatına sihirli değnek dokundurmayacak evlilik yada arkadaşlık aman aman bişey değil önemli olan mutlu olmak sen dön hayata gül kendine güvenin gelsin sen onları değil onlar seni takip etsin bak yine şanslısın demekki çok bağlı değilmiş sana onu gördün Boşver

Uzun zamandır yüzleşmeyi istemediğim şeyleri yazayım sana, sen anla.
Bir nevi dertleşme olsun bizimkisi.
Eşimle 8 sene sonunda evlendik ama ne 8 sene...
Hayatımda nelere mal oldu o yollar...
Çok afedersin köpek gibi sevmek deyimi vardır ya öyle sevdim işte.
Onsuz yaşayamam dedim, her gece duamda sadece o vardı.
Kaç kez ayrıldık kaç kez barıştık hatırlamıyorum bile.
Tüm çevremizin birbirinizden kurtulun dediği bir ilişkiydi, 4 gün iyi isek 3 gün kavgalıydık.
Ne o bensiz yapabildi, ne ben onsuz.
Bu 8 yılın toplamda herhalde 2 yılını falan ağlayarak ve küs geçirmişizdir.
Sarhoş olup evlerimizi mi basmadık, ajan olup peşimize mi düşmedik, arabalar mı çizilmedi cümle alemin içinde serenatlar mı yapılmadı, ayrılınca ölüden hallice mi yaşanılmadı...
Bildiğin dizi aşkı gibi her hafta yeni bir olayın çıktığı bir aşktı bizimkisi.
Kariyerimden vazgeçtim, olduğum şehirde kaldım.
O sadece okul ve iş hayatına devam etti, gençliğini benle yedi.
En güzel yıllarımızı sen o kızla görüşme, vay oraya gidemezsinle devirdik, yazık olmuş bize.
Ne zaman anladım bunu biliyor musun?
Geçen gece mail kutuma bakarken eşime attığım millattan önce kalma maillere baktım ve ertesi gün konuştum, ben ne çok sevmişim seni diye.
İnanır mısın ne ben o kızım ne de eşim o kadar it gibi sevdiğim insan.
Zor olunca istiyormuş meğer can.
Elbette seviyorum seviliyorum mutluyum, 2 evladımız maddi manevi her şeyimiz var ama ne salakmışız dedim kendime.
Beraber dizi izleyip çekirdek çitlediğim adam için mi ben o arabayı duvara sürdüm dedim, o ailesine resti çekti her şeyi bırakacaktı dedim.

Al canım sana mutlu sonlu bir aşk hikayesi ama o zamanlarki sevgimin yüzde 10 u elimde olan.
Belki yaş ilerledi akıl geldi belki de zaten hep buydu ama imkansızı oldurmaktı bizdeki tutku.
Bak oldu da ne oldu diyesim var çoğu zaman.
Şimdiki aklım olsa ilk kavgamızda terkeder, hayatıma bakardım.
Ne çok şeyi kaçırdık hayattan bir bilsen.
Leyla ile Mecnun olsan da spontan mutluluk doyum noktasına erişince haz vermiyor insana ve mantıkla bakıp ancak kendine gülüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…