Ben 1,5 yıl emek verdim beraber olduğum kişi 1,5 sene boyunca evlenicem seninle evlenicem seninle dedi inandım güvendim gerçekten evlenip çok mutlu olucağıma emindim hatta geçen sene yazlıktayken bir dahaki yaza ben gelemem muhtemelen yurtdışında olurum gezerim belki hamile olarak gelebilirim diye komşulara söylüyodum ... anneme babama o aşırı iyi tavırları ... ben sürekli alkol içerken herşeye tövbe ettirdi beni hep iyi yola çekti yani ona hep diyodum ki bu dünyada annem babam birde sen diyordum... annesiyle tanışmak için 1 yıl bekledim annesiyle tanıştım babası 10 gün sonra ani bir şekilde öldü ... 1,5 yıl babasını aramayan adam babası ölünce kıymete bindi utanmasa benim babam ölüceğine senin baban ölseydi diycekti az kalsın babası ölünce kişilik değiştirdi ve ilk yaptığı benden kurtulmak oldu bu hayal kırıklığı değilde ne ? Bir erkek için öldürücekmiş kendi vay beee diyosunuz ... ben ruhen çöktüm bu hayattanda hiç bir beklentim kalmadı artık senelerim böyle ağlıya zırlaya geçer iyilik yaptıkça kötülük bulan bir benim çünkü...
Onlar oldursun kendini birakta sende nefes aldigina şukret elin ayagin saglam muhtac degilsin kimseye oylesindir heralde yani bilemiyorum buna sukret rabbim ne nigmetler vermis ac gozunu gormeyi dene sans ver kendine birine saplanip kalma kendi imkanlarini kend8n olustur biseylere baslamak icin adim at biseyler yapmaya calis dagit kafani kendine gelBenim için bütün ümitler tükendi bir insanın ruhsal olarak gelebileceği en son noktadayım artık ... 1,5 senelik ilişkim ilk günden beri evlilik laflarıyla başladı ayrıldık bugün tam 3 ay oldu bugün gördüm ki en yakın arkadaşının eşi ona sevgili ayarlamış...her gün yeniden mutlu olmak için evlenebilmek için sürekli dua ediyorum her gece ağlıyorum sabahlara kadar ben hayata tutunamadığımı düşünüyorum... hayata dair bütün kısmetlerim kapalı olduğunu düşünüyorum korkunç bir ümitsizlik çaresizlik içindeyim sürekli ilaç içip kendimi öldürmeyi düşünüyorum herşey biticek en azından bir daha ağlamıycam... neden benim mutsuzluğuma sebep olanlar mutlu niye onu dışarıda onlarca insan bekliyor da benim yüzümü güldüren 1 kişi bile yok yaşamam ya da ölmem kimi üzücek ... aşırı bir dipsiz kuyudayım artık hiç birşey içimden gelmiyor sürekli ağlamak istiyorum sürekli ben hiç birşeye laik değilim diyorum kendi kendime ... sizde böyle çaresizken şansınız döndü mü ? Böyle bir ruh haline sahipken dönüp güldünüz mü uzun bir zaman sonra kendinize ?
Evet haklısınız şuan ki durumum psikiyatriklik kendi kendime aşamıyorum bu durumu gerçekten ... burdan bana koca bulun mu dedim ? Sizde böyle ümitsizken şansınız döndü mü diye sordum ben ümitsizim şuan çünkü her neyse kırılan ben olurum her zamanki gibi sorun değilbu kaçıncı konunuz. 27 yaşında koca bulamadığınız için intihar etmek??? Burda eski konulariniza insanlar yardımcı olmak için neler yazdı. Siz hic umursamadiniz Acaba bu konunuza ne yazsınlar istiyorsunuz dur intihar etme biz sana koca buluruz mu? Ciddi psikiyatrik tedaviye ihtiyacınız var.
Ne güzel bir yüreğe sahipsin.. amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Okuyunca etkilendim ve boyle hissetmeni istemedim.
Ne haddime benim belki suclarinin cezasi da degildir bilemeyiz ama kotu dusunme imtihan veya mukafat icin de olabilir.
O kisi hayirli degildi veya seni bir beladan korudu.
Bazen sevmek de yetmiyor iki insan birbirine iyi gelmiyor neyin iyi olacagini bilmiyoruz.
Siz iyi olun ve kotu dusunmeyin.
Allah yardimciniz olsun.
derdini asla küçümsemek istemem herkesin derdi kendine büyüktür.bu yaşadıklarını yaşayan çok insan var.hayat darbe vura vura öğretir bazı şeyleri herkesin hayatı dört dörtlük mü sanıyorsun.elbette hayatına yeni biri girecek elbette seviceksin sevileceksin.kendi çok kötü hissetiğin zamanlarda hastenin onkoloji bölümünü bir ziyaret et inanki ben ne yaşıyormuşumki dersin.Benim için bütün ümitler tükendi bir insanın ruhsal olarak gelebileceği en son noktadayım artık ... 1,5 senelik ilişkim ilk günden beri evlilik laflarıyla başladı ayrıldık bugün tam 3 ay oldu bugün gördüm ki en yakın arkadaşının eşi ona sevgili ayarlamış...her gün yeniden mutlu olmak için evlenebilmek için sürekli dua ediyorum her gece ağlıyorum sabahlara kadar ben hayata tutunamadığımı düşünüyorum... hayata dair bütün kısmetlerim kapalı olduğunu düşünüyorum korkunç bir ümitsizlik çaresizlik içindeyim sürekli ilaç içip kendimi öldürmeyi düşünüyorum herşey biticek en azından bir daha ağlamıycam... neden benim mutsuzluğuma sebep olanlar mutlu niye onu dışarıda onlarca insan bekliyor da benim yüzümü güldüren 1 kişi bile yok yaşamam yad da ölmem kimi üzücek ... aşırı bir dipsiz kuyudayım artık hiç birşey içimden gelmiyor sürekli ağlamak istiyorum sürekli ben hiç birşeye laik değilim diyorum kendi kendime ... sizde böyle çaresizken şansınız döndü mü ? Böyle bir ruh haline sahipken dönüp güldünüz mü uzun bir zaman sonra kendinize ?
Doktor araştırdım 1-2 saat önce yarın arayıp randevu alıcam gerçekten yoksa bitmiycek kendi kendime halledebileceğim noktayı geçtiMaddi probleminiz yok dediniz bence hemen yarın bir psikologdan randevu alın ve terapilere başlayın inan ki çok iyi gelecek bazen insan kapana sıkışmış gibi hissediyor kendini ve bir el bekliyor ama sen adım atmadan kimse de sana el uzatmıyor.
Bir de intihar edeyim herşey bitsin diyorsun 4 hak din de de intihar yasaklanmıştır ebedi bir cehennem hayatı yaşamak var Allah muhafaza...
Ben 1,5 yıl emek verdim beraber olduğum kişi 1,5 sene boyunca evlenicem seninle evlenicem seninle dedi inandım güvendim gerçekten evlenip çok mutlu olucağıma emindim hatta geçen sene yazlıktayken bir dahaki yaza ben gelemem muhtemelen yurtdışında olurum gezerim belki hamile olarak gelebilirim diye komşulara söylüyodum ... anneme babama o aşırı iyi tavırları ... ben sürekli alkol içerken herşeye tövbe ettirdi beni hep iyi yola çekti yani ona hep diyodum ki bu dünyada annem babam birde sen diyordum... annesiyle tanışmak için 1 yıl bekledim annesiyle tanıştım babası 10 gün sonra ani bir şekilde öldü ... 1,5 yıl babasını aramayan adam babası ölünce kıymete bindi utanmasa benim babam ölüceğine senin baban ölseydi diycekti az kalsın babası ölünce kişilik değiştirdi ve ilk yaptığı benden kurtulmak oldu bu hayal kırıklığı değilde ne ? Bir erkek için öldürücekmiş kendi vay beee diyosunuz ... ben ruhen çöktüm bu hayattanda hiç bir beklentim kalmadı artık senelerim böyle ağlıya zırlaya geçer iyilik yaptıkça kötülük bulan bir benim çünkü...
Seninde anlamaya çalışıyorum.. Kendi yaşadıklarımı anlatsam başlığını hemen silersin herhalde inan değmez ilerde gülüp geçeceğin şeyler bunlar napcanki kısmet falan hayatını yaşa gez toz hiç bir erkek senin hayatına sihirli değnek dokundurmayacak evlilik yada arkadaşlık aman aman bişey değil önemli olan mutlu olmak sen dön hayata gül kendine güvenin gelsin sen onları değil onlar seni takip etsin bak yine şanslısın demekki çok bağlı değilmiş sana onu gördün BoşverBenim için bütün ümitler tükendi bir insanın ruhsal olarak gelebileceği en son noktadayım artık ... 1,5 senelik ilişkim ilk günden beri evlilik laflarıyla başladı ayrıldık bugün tam 3 ay oldu bugün gördüm ki en yakın arkadaşının eşi ona sevgili ayarlamış...her gün yeniden mutlu olmak için evlenebilmek için sürekli dua ediyorum her gece ağlıyorum sabahlara kadar ben hayata tutunamadığımı düşünüyorum... hayata dair bütün kısmetlerim kapalı olduğunu düşünüyorum korkunç bir ümitsizlik çaresizlik içindeyim sürekli ilaç içip kendimi öldürmeyi düşünüyorum herşey biticek en azından bir daha ağlamıycam... neden benim mutsuzluğuma sebep olanlar mutlu niye onu dışarıda onlarca insan bekliyor da benim yüzümü güldüren 1 kişi bile yok yaşamam ya da ölmem kimi üzücek ... aşırı bir dipsiz kuyudayım artık hiç birşey içimden gelmiyor sürekli ağlamak istiyorum sürekli ben hiç birşeye laik değilim diyorum kendi kendime ... sizde böyle çaresizken şansınız döndü mü ? Böyle bir ruh haline sahipken dönüp güldünüz mü uzun bir zaman sonra kendinize ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?