18'ime gireceğim.Büyük ihtimalle ablam yaşımdasınızdır.Üzülmek ne kelime.Ama ne geliyor elden?Siz dediklerimi değerlendirin tamam mı?Sizi hiç tanımasam da seviyorum.Ağlamam durmuştu bunu okurken yine ağladımkaç yaşındasınız ? Üzülmüyomusunuz hiç bu duruma ben sürekli ağlıyorum artık biriyle normal konuşurken bile gözlerim doluyo ki ben hiç ağlıyan sızlayan biri değildim
Beni en iyi siz anlamışsınız en iyi siz yorumlamışsınız çok haklısınız herkes 1 erkek yüzünden mi diyor 1 erkek meselesi değil aşırı tükenmişlik duygularımın paramparça hissi ... içimde sanki bi savaş var her gün mutlu olucağıma dair bir ümit yok hiç işte böyle
Canım içten msjın için çok teşekkür ederim. :) bu aralar bir umut arayan bsylere tutunmaya çalışan insanlarız biz de. Senin gibi yüreklerle karşılaşınca umudum perçinleniyo. Dünyada iyiler de var diyorum ve evet ben de hatasız değilim. Benim de hatalarım günahlarım oldu. Belki bu bana bir ceza belki de sınav bilemiyorum. Yaşanmalıymış yaşadım gördüm dersimi almaya çalışıyorum. İmtihan bitmiyor burada. Ve umarım dediğin gibi olur o da bana yaşattıklarını öder bir gün..Boyle dusunmeyin kimsenin yaptigi yanina kar kalmiyor.Ah hemen cikan bir sey degil bazen cok yillar sonra cikabilir.
Cikmayanlarin cezasi oteki dunyaya kaliyor.
Bazi dertler kendi hatamizin sonucu oluyor olmayanlar da imtihan veya gunahlarimizdan arinmak icin yasaniyor ya da manevi mukafatlar icin kotu dusunmeyin eger inancliysaniz hicbir sey nedensiz degildir.
Allah yardimciniz olsun ve ummadiginiz guzellikler yasayin insallah.
Ben de benzer şeyleri yaşadım. Çok kafaya taktım uzuldum ama şimdi çok pişmanım. O benimle konuşmaya tenezzül etmeyen insanların hiçbiri hayatımda yok. Facebook'ta bazıları beni eklemiş, çok samimiymisiz gibi, herhalde merak ediyorlar. Ben de isteklerini kabul ettim zaten artık onlara kızacak kadar onemsemiyorum, hem de hayatımı görmelerini istedim. Hepsinin maddi manevi egitim durumu benden kötü. Disarda yanınızda telefon, ilginç bir dergi ya da kitap bulundurun. Kimseyi kafaya takmayın, umursamayın. Onlara benim için hiç bir öneminiz yok mesajı verin. Her isimi kendim hallettim. Farklı sehirlerde farklı ülkelerde bulundum,defalarca yanlız yemek yedim. Belli bir yaştan sonra insan böyle seyleri umursamiyor zaten.Su anda tek umursadigim kişiler kendi ailem. 3 gün sonra hayatınızdan çıkacak kişiler için canınızı sıkmayın.18'ime gireceğim.Büyük ihtimalle ablam yaşımdasınızdır.Üzülmek ne kelime.Ama ne geliyor elden?Siz dediklerimi değerlendirin tamam mı?Sizi hiç tanımasam da seviyorum.
Bir erkek yüzünden değil ... neden beni ağlatan beni üzen herkes mutlu çıkmıycak mı benim ahlarım çok üzülüyorum zaten bu kadar üzüntü bu kadar strese kanser olucam az kaldı uykum yok yeme içme düzenim bozuldu sürekli mutsuzum sürekli ağlıyorum konuşmaya bile halim yok artık
ölmem kimi üzücek ...
Öylece oturup insanların başına bela gelmesini mi bekliyorsunuz? Ben aşırı masum bir kızım karşı taraf kötü kalpli cadı ah ettim bir an önce çıksın diye mi bekliyorsunuz?Bir erkek yüzünden değil ... neden beni ağlatan beni üzen herkes mutlu çıkmıycak mı benim ahlarım çok üzülüyorum zaten bu kadar üzüntü bu kadar strese kanser olucam az kaldı uykum yok yeme içme düzenim bozuldu sürekli mutsuzum sürekli ağlıyorum konuşmaya bile halim yok artık
Sen de mutlu olabilirsin. Mutsuz olup her gün ağlaman senin yaptığın bir tercih. Seni illaki birileri mi mutlu etmeli? Kendi kendine yetemiyor musun? Sen hayatında bir erkek yokken bir hiç misin?Bir erkek yüzünden değil ... neden beni ağlatan beni üzen herkes mutlu çıkmıycak mı benim ahlarım çok üzülüyorum zaten bu kadar üzüntü bu kadar strese kanser olucam az kaldı uykum yok yeme içme düzenim bozuldu sürekli mutsuzum sürekli ağlıyorum konuşmaya bile halim yok artık
Canım içten msjın için çok teşekkür ederim. :) bu aralar bir umut arayan bsylere tutunmaya çalışan insanlarız biz de. Senin gibi yüreklerle karşılaşınca umudum perçinleniyo. Dünyada iyiler de var diyorum ve evet ben de hatasız değilim. Benim de hatalarım günahlarım oldu. Belki bu bana bir ceza belki de sınav bilemiyorum. Yaşanmalıymış yaşadım gördüm dersimi almaya çalışıyorum. İmtihan bitmiyor burada. Ve umarım dediğin gibi olur o da bana yaşattıklarını öder bir gün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?