Ben 1,5 yıl emek verdim beraber olduğum kişi 1,5 sene boyunca evlenicem seninle evlenicem seninle dedi inandım güvendim gerçekten evlenip çok mutlu olucağıma emindim hatta geçen sene yazlıktayken bir dahaki yaza ben gelemem muhtemelen yurtdışında olurum gezerim belki hamile olarak gelebilirim diye komşulara söylüyodum ... anneme babama o aşırı iyi tavırları ... ben sürekli alkol içerken herşeye tövbe ettirdi beni hep iyi yola çekti yani ona hep diyodum ki bu dünyada annem babam birde sen diyordum... annesiyle tanışmak için 1 yıl bekledim annesiyle tanıştım babası 10 gün sonra ani bir şekilde öldü ... 1,5 yıl babasını aramayan adam babası ölünce kıymete bindi utanmasa benim babam ölüceğine senin baban ölseydi diycekti az kalsın babası ölünce kişilik değiştirdi ve ilk yaptığı benden kurtulmak oldu bu hayal kırıklığı değilde ne ? Bir erkek için öldürücekmiş kendi vay beee diyosunuz ... ben ruhen çöktüm bu hayattanda hiç bir beklentim kalmadı artık senelerim böyle ağlıya zırlaya geçer iyilik yaptıkça kötülük bulan bir benim çünkü...
Alinti Ama seviyorum Bu sozu; Allah dua Eden kullarina 3 sekilde Cevap verir:
- Evet der istedini verir
- Hayir der daha iyisini verir
- Bekle der en iyisini veriri