Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müthiş teselliGerçekten kafaya koyan biri kurtarılacak şekilde yapmaz.
Kesinlikle o kişiye bağlı kiminin işine yararken kiminin daha fazla kötüleşmesine sebeb olabilir.Okuduğum bir kitapta, Eiffel kulesinden atlayarak intihar etmek üzere olan bir adama ters psikoloji uygulayan biri vardı. Atlamazsan adam değilsin minvalinde.
Tabii o kitapta işe yaramıştı ama gerçek hayatta bu nasıl engellenir bilmiyorum.
Yani istiyomuş sadece gerçekten istese bunu konuşmaz bile. Çünkü intihar etmek isteyenler istemıyor hemen intihar edıyor. Allah o kişiyi en güzel sekılde ıcınde bulunduğu durumdan kurtarsınİntihar Etmek üzere olan birini nasıl vazgeçirebilirsiniz ?
Sanırım konu sahibi birini vazgeçirmek istiyor kendi için değilMüthiş tesellişimdi nasıl daha kolay ölürüm diye yollar arayacaktır
Bence intihardan söz ettiği kişi kendi değildir. Yahu intihar edecek insan kadınlar kulübüne gelip konu mu açar?Müthiş tesellişimdi nasıl daha kolay ölürüm diye yollar arayacaktır
Önce yazdıklarımı bir anlayarak okuyun ondan sonra duyar kasın.Müthiş tesellişimdi nasıl daha kolay ölürüm diye yollar arayacaktır
İnsan hayatında bazen bu çıkmaza giriyor dayanılır ne olur diye soruyor karar vermekte güçlük çekince soruyor ben de yaşamıştım bu duyguyu çünküÖnce yazdıklarımı bir anlayarak okuyun ondan sonra duyar kasın.
Ben ölmek istiyorum beni ikna edin diye açılmamış.
Bak yaşıyorsunuz,gerçek anlamda intihar etmek isteseydiniz şu an yazamazdınızİnsan hayatında bazen bu çıkmaza giriyor dayanılır ne olur diye soruyor karar vermekte güçlük çekince soruyor ben de yaşamıştım bu duyguyu çünkü
Olur mu ? Bir sürü son videosunu çekip hadi o video diyelim canlı yayını yapıp intihar eden insan var. Öyle olsa onlarda gizliden gizliye yapardı.Ben mi çok gaddarım bilmiyorum ama ben şu intihar olayına şöyle bakıyorum.
Gerçekten ölmek isteyen yani intihar etmek isteyen insan bunu gram belli etmez,kimseye söylemez,tehdit etmez,vedalaşmaz. Sessiz sakin reklam yapmadan gider uygular.Ölünce haberiniz olur.
Ama bazı kesim buna cesaret edemez(bu çok doğal)ve gerçekten kendini öldürmeyi aklından ciddi manada geçirmez ama bunu yaparım diye çevresini,hayatındaki insanları,hedeflerine giden yolları manipüle eder.Yaparım,kendimi asarım gibi.
Yada ölmek istemiştim ilaç içmiştim kurtarmışlar,midemi yıkamışlar,hastaneye yetiştirmişler vs diye aynı hastaneden serüm selfie çekip paylaşan tayfa.
Gerçekten kafaya koyan biri kurtarılacak şekilde yapmaz.
Yani sizi kim manipüle ediyorsa izin vermeyin.Gerçekten yapmak isteyen insan sizin ikna etmenizi istemez,ruhunuz duymaz gider yapar