Kendim için açtım İntihar etmek isteyen burayamı yazar diyenleri bildiğim için Kendi adımı vermedim bile .Diğer mesajlarına baktığımda sadece estetikle alaklı sorularını ve endişelerini gördüm bu konuyu İnshaAllah kendisi için açmamıştır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendim için açtım İntihar etmek isteyen burayamı yazar diyenleri bildiğim için Kendi adımı vermedim bile .Diğer mesajlarına baktığımda sadece estetikle alaklı sorularını ve endişelerini gördüm bu konuyu İnshaAllah kendisi için açmamıştır.
Umarım vazgeçmişsindir okadar şey yazdık okudun İnshaAllah hepsiniKendim için açtım İntihar etmek isteyen burayamı yazar diyenleri bildiğim için Kendi adımı vermedim bile .
Çok bunalımda yani intihar biran önce verilmiş bir karar değildir kim bilir ne zamandır düşünüyordur acil bir yardım alması lazimİntihar Etmek üzere olan birini nasıl vazgeçirebilirsiniz ?
İntihar etmek isteyen insan bunu başkalarıyla paylaşıyorsa yardım istiyor demektir. Kendinize yardım etmeniz lazım. Biz burada sözcüklerle çok bir şey yapamayız. Ama siz yapabilirsiniz.Kendim için açtım İntihar etmek isteyen burayamı yazar diyenleri bildiğim için Kendi adımı vermedim bile .
Bu videoyu atlamadan sonuna kadar izleyin
Çok güldüm ya allah iyiligini versinaçik bufe kahvaltiya goturun ve yaşamanin cok guzel oldugunu anlatin.
Benimde Sorunum Bu zaten ameliyat olduktan sonra psikolojim bozuldu alısırım dedim belki ama bir yıl oldu bu ay Dahada bozuldu psikolojim dışarı bile çıkmıyorum en son deprem olduğu zaman çıkardılar beni dışarıya bunu yenebileceğimi düşünmüyorummben de etmek istiyorum günahından cok korkuyorum ama yasayamıyorum da hayatı cok seven bır ınsanım ta ki 2 ay önce burun ameliyatı olana kadar her sey mahvoldu benım ıcın her an ıntıhar aklımda vazgecmeye calısıyorum böyle nasıl yasıycam
Intihar etmek cesaret mi şimdi öyle mi anlamalıyız bu yazında ya da pisiriklikla ne alakası var ölen birini böyle mi kategorize ediyorsun gerçekten yazikKafaya koyduysa vazgecirme olasiligi dusuk..kuzenimin esi yillar once intihar edicem demisti.hastanede fln da yatti tedavi de gordu.gecenn yil durduk yere kenfisi ilaclarini kesti kimse icmeye ikna edememiis ve kafasina sıktı..bilinen bir derdi yok esiyle arasi iyi. cocuklariyla iyi. borcu harci yoktu.hayatimda tanidigim pisirik diyebilecegim tek kisiydi.boyle bir seye cesaret edebilcegini soyleseler gulerdim ama yapti.herkesi şoka soktu.
Eeee konu açmasın, yardım istemesin destek almasın da direkt intihar mı etsin yani? Ne demek reklam yapmaya gerek duymazBen mi çok gaddarım bilmiyorum ama ben şu intihar olayına şöyle bakıyorum.
Gerçekten ölmek isteyen yani intihar etmek isteyen insan bunu gram belli etmez,kimseye söylemez,tehdit etmez,vedalaşmaz. Sessiz sakin reklam yapmadan gider uygular.Ölünce haberiniz olur.
Ama bazı kesim buna cesaret edemez(bu çok doğal)ve gerçekten kendini öldürmeyi aklından ciddi manada geçirmez ama bunu yaparım diye çevresini,hayatındaki insanları,hedeflerine giden yolları manipüle eder.Yaparım,kendimi asarım gibi.
Yada ölmek istemiştim ilaç içmiştim kurtarmışlar,midemi yıkamışlar,hastaneye yetiştirmişler vs diye aynı hastaneden serüm selfie çekip paylaşan tayfa.
Gerçekten kafaya koyan biri kurtarılacak şekilde yapmaz.
Yani sizi kim manipüle ediyorsa izin vermeyin.Gerçekten yapmak isteyen insan sizin ikna etmenizi istemez,ruhunuz duymaz gider yapar
Çok yanlış düşünüyorsunuz,çok yakinimin akrabası vedalaşarak yakın zamanda intihar etti.Abisi ,eşi çocuğu hepsine intihar edeceğini söyleyerek vedalaştı ve yaptı.Bir arkadaşımın ablası da aynı şekilde vadalasti ve intihar ettiBen mi çok gaddarım bilmiyorum ama ben şu intihar olayına şöyle bakıyorum.
Gerçekten ölmek isteyen yani intihar etmek isteyen insan bunu gram belli etmez,kimseye söylemez,tehdit etmez,vedalaşmaz. Sessiz sakin reklam yapmadan gider uygular.Ölünce haberiniz olur.
Ama bazı kesim buna cesaret edemez(bu çok doğal)ve gerçekten kendini öldürmeyi aklından ciddi manada geçirmez ama bunu yaparım diye çevresini,hayatındaki insanları,hedeflerine giden yolları manipüle eder.Yaparım,kendimi asarım gibi.
Yada ölmek istemiştim ilaç içmiştim kurtarmışlar,midemi yıkamışlar,hastaneye yetiştirmişler vs diye aynı hastaneden serüm selfie çekip paylaşan tayfa.
Gerçekten kafaya koyan biri kurtarılacak şekilde yapmaz.
Yani sizi kim manipüle ediyorsa izin vermeyin.Gerçekten yapmak isteyen insan sizin ikna etmenizi istemez,ruhunuz duymaz gider yapar