- 2 Kasım 2020
- 223
- 282
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HemsireyimNe iş yapıyorsun konu sahibeai ona göre akıl vereli,m.
Seçeneklerin: Master'a kaydolmak, bu şekilde teknik bir iş yaparsan İngilizce yapacağın bir iş bulabilirsin. Veya o sürede Almanca öğrenirsin. hem diploman, hem dilin olur.
Dil gerektirmeyen işlerde çalışmak: Özellikle Türk arayan işler var, misal Türk restoranında garsonluk, Türk ailenin yanında çocuk bakmak vb o sırada da para biriktirirsin hem de dil kursuna gidersin
Bir sürü Çinli minli geliyor bir şekilde dil öğrenip tutunuyor ahlanıp vahlanmakla başaramazsın işin ucundan tutman gerek.
Çok zor... Sen yabancısın diye ev bile kiralamiyorlar sana... Türkiye ye gelen Zenciler gibi degerlendiriliyorsun hatta daha ağır ... iş vermek ev vermek istemiyorlarah ahhhh... ben Alamanya da olacaktım varya.. boşa kız o adamı sonra gir bir işe çalış dilini geliştir.![]()
Cifte vatandasliginiz yok mu bosanin gitsin yahu. Devlet her sekilde yaninizda olur. Birileri icin kendi hayatinizdan gecmek... bu o kadar sacma ki. Cok gencsiniz hayatinizin baharindasiniz daha. Pozitif olun. Boşanın size ne iyi gelecekse onu yapin. Yeniden yasam kurmak simdiki hayatinizdan daha zor olmayacaktir. En azindan kendi tercihlerinizi yasayacaksiniz. Akisina birakin herseyi.Gerçekten düşünmeye başladım bunu... yaş 31 hayatta gerçekten hiç mutlu olmadım artık olacağımada inanmıyorum. Yeniden bir hayat kuracak gücüm yok. Etrafımda kimsem yok el uzatacak yardim edecek. Yalnız kaldım
Boşanmak istiyorum buna bile gücümün olduğunu hissetmiyorum. Ölsem ne olur ki. Acaba huzura erişebilir miyim? Kendimle cebellesiyorum su anda
Bana biseyler söyleyin.... Sanki kalbim ayrı zihnim ayrı
Hemsireyim
Uzmanlık alanın ne ? Dilini geliştirip elinde geçerli kalifiye bir diploman olduğu sürece renge ırka bakmıyorlar. Sadece iş sende bitiyorÇok zor... Sen yabancısın diye ev bile kiralamiyorlar sana... Türkiye ye gelen Zenciler gibi degerlendiriliyorsun hatta daha ağır ... iş vermek ev vermek istemiyorlar
YenidoganUzmanlık alanın ne ? Dilini geliştirip elinde geçerli kalifiye bir diploman olduğu sürece renge ırka bakmıyorlar. Sadece iş sende bitiyor![]()
Aslında psikolojim bir süredir bozuktu ayakta durmaya çalıştım. El oğlu için ne intiharı!! Boşanmanın...Benim sıkıntım o değil... Hayata tutunamamaktan korkuyorum
Sağlık sektörü mü ? AnlamadımYenidogan
Allah'ım çıldıracağım. Türkiye'de en kolay iş bulunan meslek dalına mensupsun ve hayata tutunmaktan korkuyorsun.Hemsireyim
Süper işte sağlık ve doğum sektörü bitmeyen bir işYeni dogan bebek unitesi![]()
Bakın botlarla ölümü göze alıp hayata tutunmaya çalışan göçmenleri düşünün birazAslında psikolojim bir süredir bozuktu ayakta durmaya çalıştım. El oğlu için ne intiharı!! Boşanmanın...Benim sıkıntım o değil... Hayata tutunamamaktan korkuyorum
Allah'ım çıldıracağım. Türkiye'de en kolay iş bulunan meslek dalına mensupsun ve hayata tutunmaktan korkuyorsun.
Arkadaşım çıldırdın mı sen bu nasıl bir özgüvensizliktir...
Ya o kadar şanslı ki cherry. Şurda evinde bebek yapıp satarak bebeğine bakmaya çalışan insanlarda görmedik bu umutsuzluğu+++
sacmalik yani
soyle bir meslegi olan insan hicbir zaman caresiz degildir, is bulur, parasini kazanir, hayatinda kim arizaysa tekmeyi koyar gecer
Sesli güldüm yalnızSizin yaslarda bende öyle düsünüyordum. Herseyi de hazirlamistim. Planladigim gün öyle bir aglama krizlerine girdim ki. Yorgunluktan uyuya kalmisimErtesi gün ölmek icin giydigim elbise kirismis ve yüzüm sis bir sekilde uyandim. "Bundada vardir bir hikmet" diye bir daha ölme düsünceyi aklimdan gecirmedim. Ama hayatimi da bastan sonra degistirdim. Bugün mutlu bir yuvam ve evlatlarim var. Kendini öldürmek kisa bir yol olsada, bence gerekeni yapin ve mutlu olmaya bakin.
![]()
Boşanmak istediği kocasından ölüm tehditleri alan, çocuklarının velayeti için çırpınan kadınlardan o kadar şanslı ki, keşke şanslı olduğunu kabul etse ve yaşadığı ülkede misler gibi iş bulabileceğine inansa, ayakta duran her kadının arkasında ailesi yok, hepimiz hayatlarımız için mücadele ederken yalnızız zira bize bizden başkası yardım edemez.Ablacım niye tutunamayasın anlamadım mesleğin mis gibi. Gel Türkiye'ye gir bir işe, zaten sosyal ortam oluşur kafan dağılır. Otur evinde akşamları ayaklarını uzat keyfine bak neden 'hayata tutunamayasın' ?? Nedir bu hayata tutunmak pardon? Herkes işten geliyor, haftasonu geziyor sen de yaşa bu hayatı yani anlayamadım neresini yapamicaksın tam olarak?? Cocugun yok, gencsin, sagligin yerinde... 2 cocukla dayak yiyip meslegi olmayan, parasi olmayan kadinlar ne yapsin?
Sesli güldüm yalnız![]()