Herkese hayırlı geceler.Çok önemli bir derdim olduğu için buradayım fikirlerinize herşeyden daha çok ihtiyacım var Bundan yaklaşık bir buçuk sene önce çok kötü bir durumdayken bir bayana akrabamızın tavsiyesi üzerine gittik.Bu bayanın işinin ehli olduğu söylendi bize fakat işin beni ilgilendiren kısmı bu bayanın evine gittiğimizde gözümün içine baka baka içime bir varlık yerleştirmesi oldu ve ben bu varlıkla 1.5 senedir yaşıyorum.Bu varlık benim göğüs kafesimde zaten kadının evinde göğsüme yerleştirirken çok belirgin biçimde hissettim ama kendisinden çekindiğim için ve çok kötü bir durumda ona başvurduğumuz için karşında hiçbirşey diyemedim.İçimdeki varlık yüzünden intiharı çok düşündüm ama Allah inancım olduğu için hep sabrettim.1.5 senedir onlarca defa kadına telefondan ulaşmaya çalıştım kadın bana engel koymuş muhatap bile olmuyor.Beddua mesajları yolluyorum al bu varlığı içimden çık git diye mesaj yolluyorum bu seferde benden intikam almak için içime sıkıntı verdiriyor varlığı kullanarak.Ne yapacağımı şaşırdım çok çaresizim.İçimdeki varlıktan kurtulmak için elimden geleni yaptım ama kadının içimdeki varlığı çekmesi gerek ama çekmiyor.Allah aşkına bana akıl verin nasıl kurtulabilirim bu varlıktan ve bu kötü kadının elinden.Benden ne çıkarı var bu kadının onu da bilmiyorum.5 vakit namaz kılıyorum kuran okuyorum sadece rahatlama oluyor kalıcı çözüm değil Normal hayatı o kadar çok özledim ki nasıl dönebilirim normal hayatıma...