İntihar ettiren resim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende intihar etcem jeyyarjeyyar çünkü ben bu kız gibi bir yüz görmedim :çok üzgünüm: çokkk güzelll, ben bu kıza bakmadan duramamjeyyar taktım bu hatuna kafayı sengözlerimebaksanab

çok güzel resim huzur vermesi gerekirken intihar ettirmesi düşündürücü.. demekki insan hasta olunca başka gözle bakyor dünya ya.bu arada resim nasıl yükleniyor .yenimiyim bilmiyomdaa(

hoşgeldin canım... Canım mesaj yazdığın kutusunun bir üstüne bak bakalım... orada küçük resimler mausla üstüne gel , geldiğinde küçük açıklama yapıyor ... hatta dış zemini sarı içinde dağa benzeyen birşey var... araya resimle ekle diyede çıkar... tek tek cisimlerin üzerinde gezersen.... işte oraya gelip resminin http sini oraya yapıştırcan .. tamm diyecen kapayacan okişş...

ben baya baktım resme bişe olmadı demekki pskolojim saglam yaşasınnn :sm_cool:

bencede kiz cok güzel ama gercekten ürkütücü bir safligi,masumlugu var uzun süre bakamadim tirstim:Roflol:

Ben hastamiyim bilmem ama benim sanki üstüme dogru geldi baktikca icime girdi inatla baktim omu bana benmi ona bilmem.
Kizlar mavi gözlünün nazari deymez dimi :uhm: kafamçokkarıştı

gözlerinin rengi acayip rahatsız etti.zaten renkli gözlerden ürkerim biraz.gözüne dikkatli bakınca sanki gözlerini kısıyor gibi geldi bana..anneciiiiiiiiimkafamçokkarıştı şizofrenmiyim neCADIARZU

bana da aynısı oldu, sanki o masum bakış sinsi bi bakışa dönüşür gibi oldu, biz böyle hissediyorsak ciddi rahatsızlığı olanlar kim bilir neler görüyolardır, bunu da resimdeki derinlik ve bulanıklık sağlıyo bence...

Arkadaşlar bu resimden dolayı neden inthar ettiğini açıklanmış vaziyette okuduğumuz için yer edildik bilinç altımızda, ve bizler bakarken resme, o bilinç altındaki bilgilerle bakıyoruz... Doğal olarak öle bakış olduğunda insan genelinde biraz tuaflaşıyor... Aynı korku flime giidip illahki korkmak gibi, çünkü korku flimini biliyoruz ürkütmektir... Buda böyle birşey, nede olsa arkadaş bunun sebeblerini yazmış ve biz okuduktan sonra başta söylediğim gibi okuduklarımıızın bilinç altına yerleşmesiyle bakıyoruz resme, sonrada tuaflaşıyorum yazılar çıkıyor. Normal bakış açınız olsaydı bu kavram olmazdı bizde kiii , bu resme değil, renkli halıının yada boş bir yere parlak bir cisim yada herhangibi bir cisim koyup hiç konsantrasyonunu bozmadan baktığımızda, gözlerimizdeki oluşan karıncılaşma resmi bize farklı gösterebilir ve hatta öle oluyorki bazen simsiyah olup yerinde bile oynatabiliyor... O yüzden resme neye baktığınızla ilgili...Bu resmi hiç açıklamamış bir şekilde bir yere rastladığınız, sadace güzel resim olduğunu düşünür ve bakar geçersiniz.... öyle değil mi? :):)

biraz midem bulandı galiba kafamçokkarıştı ama kızın masumluğu ve güzelliği tartışılmaz a.s
emeğine sağlık tatlım a.s.

ya o lanetleyen bu dııldı bence medusa adında bı efsane ben ole bılıom ama o lanet olayıyla alakalı dııl bı yavs ben cok uzun baktım dellencem mı acep ve gercekten cok gusel bı yuz ben olsam bıraz daha bakayım der ıntıhar etmezdım ama akıllıyım ben:))))))

acikcasi tirstim kizdan ürperdim de diyebilirim.bakarken gözüm bulandi bu ne ya nerden cikti öf aman sacmaladim galiba. tatlicadiarzu

ya resim cok etkileyici gercekten.cok masum güzel ve gizemli bir kız.insan etkilenir ama kızın güzelliginden etkilenir.neden intahar etmişler anlamadım dogrusu

gercekten resim bir acayip ya,insanlari etkileyecek sekilde yapmislar,
psikologlar yapmistir kesin,adami mannak ederler
bunlar saten hih:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…