- 1 Ekim 2023
- 1.295
- 5.419
- 78
- Konu Sahibi gamlibaykusw
Benim de canım sıkılıyordu gece gece bundan bi dram çıksa çekirdeğimi alıp çitlerdim ama napalım...Niye bozdun ki şimdi sen, bu espri anlasilmayacak uzayacak diye bekliyordum ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de canım sıkılıyordu gece gece bundan bi dram çıksa çekirdeğimi alıp çitlerdim ama napalım...Niye bozdun ki şimdi sen, bu espri anlasilmayacak uzayacak diye bekliyordum ben![]()
Bana allahsız dedin diye şikayet edeydim yaBenim de canım sıkılıyordu gece gece bi dram çıksa çekirdeğimi alıp çitlerdim ama napalım...
Sevişmeseydinbır ılıskım vardı cıddı .6 aylık .askerden geldı cocuk ıs aramaya başladı ,parası yok dıye bazı şeyleri görmezden geldim alttan aldım .mesela her buluştuğumuzda pıknıge gıdıyoruz başka aktıvıte yok .en ufakta olsa bana para harcamadı bır cıkolata bıle alsa mutlu olurdum biz kızlar oyleyız bılıyorsunuz.sonra buluştuğumuzda arabada dudağıma yapıştı ben tepki verdim benı tahrık ettı ve sevıstık (cınsel bırlesme olmadı) sonra eve gıdınce ağladım pısman oldum onada soyledım kızdım ,özür dıledı bıdaha yapmıycanu soledı ama her buluştuğumuzda bana o şekilde yaklaştı ıstemedıgımı bıldıgı halde .bırde geçen ıstagramında gördüm eskı sevgılısını aratmış yanı normal aramak degıl kullanıcı adını arama kısmına yazmış hesabını bulmak için.bende tüm yaptıklarından sonra mecbur ayrıldım guvenım bıttı ..kendımı kullanılmış hıssedıyorum çok uzgunum annemın babamın yüzüne bakamıyorum eve gelince utancımdan …..kendımden tiksınıyorum nasıl bu kadar ıradesiz olabılıyorum .keske suratına tokatı yapıştırıp ınseydım arabadan ..ayrılmış olmak Benım ıcın mesele degıl ama en azından bana dokunmasına ızınnvermeseydım keşke
çocuk bugün gelsem benı kabul eder hıcbırzaman agzından ayrılık lafı duymadım ama Benım duygularımı hıce sayıyor onemsemıyor kısacası bence benı sevmıyorgeç anladım ..sımdınkoca bır boşluktayım o kadar mutsuzumki..lütfen bıraz olsun Allah korkusunuz varsa benı acımasızca elestırmeyın ben buraya dertleşmeye geldim bırde sız vurmayın
Al işte bi Allah'siz daha geldiSevişmeseydin
Valla elleşip koklaşırken iyi sonra ay pişmanım ay yüzüne bakamıyorum intihar etcem falan. Salak salak işler sanki zorla açtı emdi konu sahibiniAl işte bi Allah'siz daha geldi![]()
Boşver ağlamasın şimdi, bizde vurmayalim, bütün Allah'sizlar toplanmisiz buraya yazıktirValla elleşip koklaşırken iyi sonra ay pişmanım ay yüzüne bakamıyorum intihar etcem falan. Salak salak işler sanki zorla açtı emdi konu sahibini
Anne babanıza bekaret borcunuz yok. Sizin önce düşünce yapınızı değiştirmeye ihtiyacınız var. Kendi bedeniniz, bir şey istiyorsanız yaparsınız istemiyorsanız yapmazsınız. Bu kadar basit. Yetişkin bir kadınsanız da kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Ayrıca ne intiharı. Hayat bu kadar boş bir şey için bitirilemeyecek kadar kıymetli ve fırsat dolu.bır ılıskım vardı cıddı .6 aylık .askerden geldı cocuk ıs aramaya başladı ,parası yok dıye bazı şeyleri görmezden geldim alttan aldım .mesela her buluştuğumuzda pıknıge gıdıyoruz başka aktıvıte yok .en ufakta olsa bana para harcamadı bır cıkolata bıle alsa mutlu olurdum biz kızlar oyleyız bılıyorsunuz.sonra buluştuğumuzda arabada dudağıma yapıştı ben tepki verdim benı tahrık ettı ve sevıstık (cınsel bırlesme olmadı) sonra eve gıdınce ağladım pısman oldum onada soyledım kızdım ,özür dıledı bıdaha yapmıycanu soledı ama her buluştuğumuzda bana o şekilde yaklaştı ıstemedıgımı bıldıgı halde .bırde geçen ıstagramında gördüm eskı sevgılısını aratmış yanı normal aramak degıl kullanıcı adını arama kısmına yazmış hesabını bulmak için.bende tüm yaptıklarından sonra mecbur ayrıldım guvenım bıttı ..kendımı kullanılmış hıssedıyorum çok uzgunum annemın babamın yüzüne bakamıyorum eve gelince utancımdan …..kendımden tiksınıyorum nasıl bu kadar ıradesiz olabılıyorum .keske suratına tokatı yapıştırıp ınseydım arabadan ..ayrılmış olmak Benım ıcın mesele degıl ama en azından bana dokunmasına ızınnvermeseydım keşke
çocuk bugün gelsem benı kabul eder hıcbırzaman agzından ayrılık lafı duymadım ama Benım duygularımı hıce sayıyor onemsemıyor kısacası bence benı sevmıyorgeç anladım ..sımdınkoca bır boşluktayım o kadar mutsuzumki..lütfen bıraz olsun Allah korkusunuz varsa benı acımasızca elestırmeyın ben buraya dertleşmeye geldim bırde sız vurmayın
Emdiğinden emin miyizValla elleşip koklaşırken iyi sonra ay pişmanım ay yüzüne bakamıyorum intihar etcem falan. Salak salak işler sanki zorla açtı emdi konu sahibini
Bu tam Allahsiz cikti Riza Baba shfhsvhdd6 Mayis 2025
24 yasinda, evlilik niyetiyle gorustugunuz cocuk
15 Mayis 2025
Görücü usulü tanıştığınız adam
01 Temmuz 2025
6 aylik ciddi iliski
Ocak-subat gibi iliskiniz baslamis.
Iliskiniz varken ustune iki kisiyle evlilik niyetiyle gorusmussunuz.
Ve sizin adama guveniniz kırılmış.
Anliyorum.
Bir ergen bizimle eğleniyi sanki.Hata: En iyi öğretmen.
Çok rica ediyorum idare ettim, alttan aldım dedin ya, işte onları eşine bile yapma. Bunlar seni değerli yapmaz sadece paspas yapar. Öz güven ve öz değer. Lütfen.
Ayrıca intihar vs için bknz.: Dr.Bedri Ruhselman- Ruhlar arasında (fantastik değil gerçektir).
Agam bizimle dalga geçiyo6 Mayis 2025
24 yasinda, evlilik niyetiyle gorustugunuz cocuk
15 Mayis 2025
Görücü usulü tanıştığınız adam
01 Temmuz 2025
6 aylik ciddi iliski
Ocak-subat gibi iliskiniz baslamis.
Iliskiniz varken ustune iki kisiyle evlilik niyetiyle gorusmussunuz.
Ve sizin adama guveniniz kırılmış.
Anliyorum.
Evet satır satır okumayınca anlaşılmıyor.ben de tam eksiyi basmıştım ki sonra geri çektim.Niye bozdun ki şimdi sen, bu espri anlasilmayacak uzayacak diye bekliyordum ben![]()
Biri sevişiyorum diye intihar eder, biri sevişemiyorum diyeAnne babanıza bekaret borcunuz yok. Sizin önce düşünce yapınızı değiştirmeye ihtiyacınız var. Kendi bedeniniz, bir şey istiyorsanız yaparsınız istemiyorsanız yapmazsınız. Bu kadar basit. Yetişkin bir kadınsanız da kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Ayrıca ne intiharı. Hayat bu kadar boş bir şey için bitirilemeyecek kadar kıymetli ve fırsat dolu.