İntihar gunah olmasaydı ederdım çok perişanım dertleşmek istiyorum kızlarım ?

30 yaşında kadının sevgilisi kac yaşında askere gitti acaba?
Sallıyor olabilirmisin?
Ve bir çikolata dahi almamış 😂, bence bir kilo tavuk kanat çikolatadan daha güzel…
Ve araba da seviştin diye de intihar filan falan, Müjde Arın adam kafasını araba camına sıkıştırıp sonra neler etti ama Müjde Ar intihar etmedi... Biraz ders al.

Konun sallama…
Bedelli gitmiştir belki de🙈🤣Cafe vs yokmuymuş o şehirde bir de? Niye hep araba hep araba?

benzin de pahalı ayol.
Kimsenin görmediği yerde sevişecekler diye yol katedecek.
Otur bir cafede iç çayını, bir çay kaç para ulan ? hshs
Öğrenci iken yan odada bir arkadaş vardı. 1 yılda en az 30 kişi ile çıkardı gezerdi tozardı paralarını yerdi, işte birşeyler de yaşardı onlarla. Ama her hafta dertlenirdi oda arkadaşlarına ya da bize. Kullandı beni yok aramadı beni vs🤣🙈yav hepsi mi kullandı bu mübareklerin? Karşılıklı olmadı mı birşeyler deyince ağlardı. Siz ne anlarsınız anlamıyorsunuz beni anlamıyorsunuz duygularımı derdi ha ha ha 🤣

Bedelli gitmiştir belki de🙈🤣Cafe vs yokmuymuş o şehirde bir de? Niye hep araba hep araba?
Napsın kızımız 16 lık ergen modundan çıkamamış sallıyor.
Bir çikolata alamayan adam = bedelli askerlik yapacak…
Bir çikolata alamayan adam arabayı nerden buldu, benzin parasını nerden buldu…

İnşallah rüyaları gerçek olur kızımızın.

Konu sahibi; Migros çikolatalarda indirimi yaptı, indirimdeyken topla Eti kare bitterler 32 tl, kendini kendin mutlu et….
😂😂😂

Napsın kızımız 16 lık ergen modundan çıkamamış sallıyor.
Bir çikolata alamayan adam = bedelli askerlik yapacak…
Bir çikolata alamayan adam arabayı nerden buldu, benzin parasını nerden buldu…

İnşallah rüyaları gerçek olur kızımızın.

Konu sahibi; Migros çikolatalarda indirimi yaptı, indirimdeyken topla Eti kare bitterler 32 tl, kendini kendin mutlu et….
😂😂😂
Hiç böyle düşünmemiştim haklısın valla. Konuda oturmayan şeyler çok.

Konu sahibinin diğer konularını da bu konuyla beraber okursak anlarız ki kendisi hayal dünyasında yaşayan bir mitomanik.

Konun gerçekse de seviştim geçtim ohhh sefam olsun de kız ne kullanması,🤣 oynaşırken senin de hoşuna gitmedi mi e tamam işte yarın başka biriyle daha rahat yaşarsın bunu 🤣

Konun gerçek değilse de acilen sevişmen lazım. Hayal dünyan bir acayip

Hiç böyle düşünmemiştim haklısın valla. Konuda oturmayan şeyler çok.
Desteksiz sallıyor pinkniğe gidiyor adam araba da 2 cc dolgulu hayal ettiği dudaklarına yapışıyor😂😂😂, ay Kemal ne yapıyorsun diyor e bi yandan 30 luk kızımızda hormonlar tavan hoşuna da gidiyor, eh napim diyip sevişiyor… bi girmediği kalmış çünkü bekaret kırmızı çizgisi 30 luk kızımızın…

Ana sınıfında bi anne vardı.
Salladı da salladı; arabam var dedi hastalık için satmışmış, evi varmış kiraya verip benim oturduğum bölgeye gelmiş, ev kvsinin taşınınca kadın bunlara kira mira vermemiş.
Unutuyorda söylediği yalanları aaaa ooo hele diye dinledim ama arkamı döndüğümde gülüyordum.

Konu sahibi de bu hesap. Alkışlarla değilde pembe yalanlarla yaşıyor… İnşallah bir prens öperde uyandırır😂😂😂😂

6 Mayis 2025
24 yasinda, evlilik niyetiyle gorustugunuz cocuk

15 Mayis 2025
Görücü usulü tanıştığınız adam

01 Temmuz 2025
6 aylik ciddi iliski

Ocak-subat gibi iliskiniz baslamis.
Iliskiniz varken ustune iki kisiyle evlilik niyetiyle gorusmussunuz.
Ve sizin adama guveniniz kırılmış.
Anliyorum.
Ne verdi bana; hiç bir şey. Size ne kazandırdı: hiç bir şey. ahahhaha

Evlenip boşanmışsınız, az çok kadın erkek ilişkisi hakkında bilginiz vardır diye düşünüyorum. Parası yok adamın, eski sevgilisini aratıyor vs yani nereden tutsanız elde kalacak bir tip. Aşk meşk işlerini bir süre kenara bırakıp biraz kendi hayatınızı düzene koymaya çalışsanız? Şu olayda bile intiharı düşünmek hiç sağlıklı bir ruh hali değil. Hayatınızda bir erkek olmaması sizi eksik kadın yapmaz. Biraz sakin ilerleyin

Bu tam Allahsiz cikti Riza Baba shfhsvhdd

Bir ergen bizimle eğleniyi sanki.

Agam bizimle dalga geçiyo

Ne verdi bana; hiç bir şey. Size ne kazandırdı: hiç bir şey. ahahhaha
Yani ya gerçekten uc adami ayni anda idare ediyor, ya yalan yanlis anlatiyor 🤷🏻‍♀️
Hayir konulari da ortada yani.

Foruma girdigi halde bir sey de yazmiyor.

Hata: En iyi öğretmen.

Çok rica ediyorum idare ettim, alttan aldım dedin ya, işte onları eşine bile yapma. Bunlar seni değerli yapmaz sadece paspas yapar. Öz güven ve öz değer. Lütfen.

Ayrıca intihar vs için bknz.: Dr.Bedri Ruhselman- Ruhlar arasında (fantastik değil gerçektir).

Bedri Ruhselman'a burada rastlamak çok ilginç oldu. Uzun zaman önce bir kez denk geldim fikirlerine. Tuhaf bulduğumu itiraf etmeliyim.
Konu edindikleri gerçek veya fantastik, yorum yapmayacağım ancak sürreal olduğunu düşünüyorum. Konu sahibine ağır gelecektir.

R
Bedri Ruhselman'a burada rastlamak çok ilginç oldu. Uzun zaman önce bir kez denk geldim fikirlerine. Tuhaf bulduğumu itiraf etmeliyim.
Konu edindikleri gerçek veya fantastik, yorum yapmayacağım ancak sürreal olduğunu düşünüyorum. Konu sahibine ağır gelecektir.
Bedri Ruhselman’ın eserleri ya da düşünsel mirası, sürrealizm gibi Batı kaynaklı sanat akımlarıyla doğrudan ilişkilendirilemez. O, daha çok metafizik, spiritüel bilim ve tasavvufi düşünceler etrafında, ciddi felsefi temellere ve deneylere dayalı çalışmalar yapmıştır. Onu sürrealist olarak etiketlemek, hem konumunu yanlış tanımlar hem de ortaya koyduğu özgün yaklaşımları küçümseme riskini taşır diye düşünüyorum.

R

Bedri Ruhselman’ın eserleri ya da düşünsel mirası, sürrealizm gibi Batı kaynaklı sanat akımlarıyla doğrudan ilişkilendirilemez. O, daha çok metafizik, spiritüel bilim ve tasavvufi düşünceler etrafında, ciddi felsefi temellere ve deneylere dayalı çalışmalar yapmıştır. Onu sürrealist olarak etiketlemek, hem konumunu yanlış tanımlar hem de ortaya koyduğu özgün yaklaşımları küçümseme riskini taşır diye düşünüyorum.

Öyle anlaşılma riskini göze alarak yazdım. Ancak niyetim küçümsemekten çok uzak ve doğrudan değil dolaylı bir ilişkilendirme söz konusu. Sürreal kelimesini kullanmam ifade darlığından. Sürrealizm veya sürrealist'ten dem vurmaktan ziyade; fantastik /gerçek dediniz ya, ikisinin görece arasına düşen bir mana için daha uygunu şuan için lugatımda olmayışından kaynaklı.
Ve fantastik ve gerçeküstü arasındaki tanım farkını kullanmak istedim.

Bedri beyin sübtil kelimesi gibi. Kendisi ile bu vesileyle tanışmıştım. Daha önce denk gelmediğim için dikkatimi çekti manası ve kökenini araştırırken literatüre kendisinin soktuğunu ve yabancı dil olduğunu öğrendim. Sonrası sübtil aleme dair uzun bir okumaydı.
Alanında tesbit ettiği metoda, şahsına ve çabasına saygım var.
Ancak doğası ve içeriği gereği fikir dünyamda uyandırdığı gerçek ve elle tutulur olmaktan çok uzak malesef.
Bununla beraber düşünce dünyasının derinliğine hayran kalmıştım.
Uzunca dinleyeceğim bir konuşma yapılabilecek kadar da ilgi çekici buluyorum.
Benim okuduğum eski türkçenin ve konu edindiği mevzuların oldukça ağırlaştırdığı bir metindi. Muhtemelen sadeleştirilmiş bir metin öneriyorsunuz. Yine de konu sahibini aşacağı kanaatindeyim.

Öyle anlaşılma riskini göze alarak yazdım. Ancak niyetim küçümsemekten çok uzak ve doğrudan değil dolaylı bir ilişkilendirme söz konusu. Sürreal kelimesini kullanmam ifade darlığından. Sürrealizm veya sürrealist'ten dem vurmaktan ziyade; fantastik /gerçek dediniz ya, ikisinin görece arasına düşen bir mana için daha uygunu şuan için lugatımda olmayışından kaynaklı.
Ve fantastik ve gerçeküstü arasındaki tanım farkını kullanmak istedim.

Bedri beyin sübtil kelimesi gibi. Kendisi ile bu vesileyle tanışmıştım. Daha önce denk gelmediğim için dikkatimi çekti manası ve kökenini araştırırken literatüre kendisinin soktuğunu ve yabancı dil olduğunu öğrendim. Sonrası sübtil aleme dair uzun bir okumaydı.
Alanında tesbit ettiği metoda, şahsına ve çabasına saygım var.
Ancak doğası ve içeriği gereği fikir dünyamda uyandırdığı gerçek ve elle tutulur olmaktan çok uzak malesef.
Bununla beraber düşünce dünyasının derinliğine hayran kalmıştım.
Uzunca dinleyeceğim bir konuşma yapılabilecek kadar da ilgi çekici buluyorum.
Benim okuduğum eski türkçenin ve konu edindiği mevzuların oldukça ağırlaştırdığı bir metindi. Muhtemelen sadeleştirilmiş bir metin öneriyorsunuz. Yine de konu sahibini aşacağı kanaatindeyim.
Biliyor musunuz ben ÖYD yaşadım. Bu konulardan çok uzak olduğum bir dönemde. Bu olaydan sonra Ruhsal araştırmalar enstitüsü ile tanıştım. Gerek Bedri Ruhselman gerekse Ergün Arıkdal beyler sübtil alemi, ara vasatları, alt katmanları nasıl muazzam tanımlamış buna çok şaşırdım. Çünkü spatyom alemini anlatmaya dünyevi bir kelime/cümle kesinlikle yok. Ama onlar öyle bir tarif etmiş ki, evet aynen anlatıldığı gibi.

İlahi Nizam ve Kainat’ın yeni basımı yapıldı evet. Ancak onu idrak etmek için de belli bir şuur seviyesi gerekiyor. Erhan Kolbaşı’nın eğitimi var konu hakkında. Üzerine eğitim düzenlenecek bir kitap. O derece derin.

Ayrıca ben konu sahibine elbette İNK’yi tavsiye etmedim. Çevremde onu tavsiye edebileceğim 1 kişi bile yok aslında. Ben kendisine Ruhlar arasında kitabını tavsiye ettim. 10 yaşındaki bilincin bile anlayacağı bir kitap.

Bu konular zaten inanıp inanmama meselesi değil, bilgidir. Bilinçler yükseldikçe ve dikey tesirler aldıkça yol zaten bizi götüreceği yeri çok iyi biliyor. Çok fazla yazmışım galiba.

Back
X