Boslugum bitikligim ezikligim hamileligim bosanma asamam 7aylikevlilugimde dinlemeden sus kes sesini konusma dedi hep ağır felaket tokatlar kulaklarim agriyodu yerde surukleyip S***** G** (Defol) diyodu bogazimi sıkıyordu telefonlarimk acmiyodu gun icinde aramiyodu para gitmesin diye hastane goturmedi para vermszdi ailesine yollarmis bnm yemedigim parayi kendi basina silah dayadi ailesi bna hakaretler kufurler ustelik hamileyken herkes değerli hisseder kendini ben ise okadar degersizmisimki okadar ezmiski bni o kadar enayi yerine koymuski en son polisler aradim sikayet bosanma davam actik darp ambulans butun raporlarim var maddi ve manevi cok yiprandik ailecek depresyona girdim aglama krizlerim hastaneye gittigimde ciftleri görünce aglama krizlerim sirf onlari gormemek icin kuytu köşede oturmam annemin benimle birlikte aglamasi kizlar cok acı ölümü yum dirimi ruhsuz bi agac mi belli deilim ne oldugum belli deil hedefsiz bi rotayim 6 aylik karnimda sıkı sıkı ya tutunan bi bebek var kiminin isteyip sahip olamadigi kiminin elde edip degerini bilmemesi gibi bu cok acı hayallerim vardi beşik oda mini mini elbiseler hepsi kül adım dul oldu en yakinlarim simdi neler diyolar düşenin dostu yok cunku bebek var dogum 3ay sonra dogum korkum duygusallığım yasadiklarim cok uzuluyorum yasamak anlam vermiyoki kizlar hicbiseyden zevk almiyorum intihar edip bian once bitirmek istiyorum fisimi kendim cekmek istiyorum durumum cok kotu ruhsuzlastim artı bi güzelliğimde yok cok cirkinlestim bu sekilde bidaha bievlilik te yapamam zaten aklim beynim durumum bulundugum ortam enayi yerine konulmam bni cok yaraladi