Intihar yalnızlık bosanma boşluk dibe çöküş hamilelik

İntihar ne saçma bir düşünce. 3 yaşında kızım var 9 aylık hamileyim eşimle 6 ay önce yalvar yakar barıştım çok yalvardı son şans verdim. Şimdi beni karnı burnumda terk etti ailesinin yanına gitti? Ne yapayım onun için intihar mı edeyim? Neden o kim ki daha insan olamamış bir karaktersiz, karnımda kinin suçu ne omu dedi beni yap doğur diye? Böyle saçma sapan düşünceler yerine aç davanı al çocuğunu nafakası otur babanın evinde bşraz büyüyünce gir bi işe kendini yenile güzelleş ve anne olmaya odaklan senelerdir eşimi pohpoohluyorum yüzü gülsün diye ne derse yapıyorum değiyor mu hayır. Bunları eş için değil çocuğun için yap.

Ailem varmıs aklında şükret. Bebegım dogdun annen bakar calısır sın. Hayat devam ediyor. O embesılden kurtuldugunuz ıcın şükret. O ve ailesi o yavrunun vebalini odeyemezler emın ol.

Sakın sakın ha o düşünceleri hemen sil kafandan bugüne kadar değer görmedinya.birde anne ol bakalım.üç ay sonra mis kokuluyu kucağına alacaksın sonra ona bakınca ben neymişim diyeceksin kendine ne güzel duygulardır onlar bir yaşa bakalım.sonra bebişin büyüyecek Allah ım ne iyi etmişimde doğurmuşum seni diyeceksin ve diyeceksinki Allahım ben ne kadar değerli bir varlıkmışım...bunların garantisini veririm sana.ve şimdi söyle bakalım kardeşim sen sana bu kadar güzel hediyelerle gelecek bir meleğin adına nasıl böyle vijdansız bir karar alabilirsin.evet yaşadıklarının tarifi yok çok acı ama o günahsızın ne suçu var ablacığım.yapma gözünü seveyim.bu dünya o şerefsizlerin dünyası değil sadece.sana eza etmiş birinemi bu gözyaşların yazık yapma bunu kendine bebeğine.silkelen kendine çeki düzen ver gün doğmadan neler doğar üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…