Intihar yalnızlık bosanma boşluk dibe çöküş hamilelik

Mahkeminiz goruldumu peki bnm daha gorulmedi davayi yeni actim cunki
İki hafta oldu benim daha kendimi anca toparladim yüzüm bu haldeyken dışarı çıkmak bile istemedim iyi bir avukat bulup basliycam dava işlerine acelem yok zaten uzun bir süreç haftaya mahkemeye vermiş olurum

Eski konunuzda (15-20 gün önce) bebğimin stresten kalbi durdu dediniz, şimdi ise 3 ay sonra doğum var diyorsunuz ?
Neler demedi ki?
Ben de dediklerine inanamadım diye fake olduğunu düşündüğüm için vicdansız oldum, dengesiz oldum, akılsız oldum ve Allah'a havale edildim. Bana yardırdığı kadar kocasına karşı kendini savunsa bu hallerde olmazdı.

Üstelik bana vicdansız diyen kadın, "çocuğu kocama versem mi" "6 aylık olduğundan canlı diye almıyorlar, acaba ilaçla düşürsem mi" diye mesajlar yazmış? 6 aylık doğan prematüreler yaşıyorken artık kim vicdansız acaba?

Yaşadıkların cok ağır ama özellikle hamileliğin verdiği duygusallıkla boyle düşünüyosun. Bak evladını kucağına al zaten ondan guzel ask yokmus diyeceksin inan ki geçecek bugünler..

aynen boyle yazacaktim ben de. yasadiklarun cok zor ve hamilelik bunu daha da.zorlastiriyor. ama hele bi dogur zaten gozun çocuktan baska bir sey gormeyecek.

Eski konunuzda (15-20 gün önce) bebğimin stresten kalbi durdu dediniz, şimdi ise 3 ay sonra doğum var diyorsunuz ?
Cnm konuya tam takip etmemissin bbgm iyi nabiz yavaslamasi oldugu icin hastaneye kldrdm dogum hazirana denk geliyo dua edin bide o korkum var

Konu gerçekse de, gerçek değilse de geçmiş olsun diliyorum. Gerçekse yaşadıklarınız için, kurtulmuşsunuz bir gün anlarsınız. Değilse de ruh hastalığınız vardır o iyileşsin diye geçmiş olsun diyorum.

Dava dilekçesi filan hazırlayacak kadar prodüksiyon yapılacağına inanamadım nedense.

Yaşadıklarınız çok ağır bi bir gerçek ama bunlar hayatı sonlandırmak için yeterli sebepler değil.
Yaşamak için harika bir sebebiniz var bebeğiniz.
Her şeyden önce silkelenip düştüğünüz yerden kalkıp yola devam etmelisiniz.
Kadın çok başka bir canlı benim için.
Çok güçlü.
3 5 evladını toprağın altına koyis yinede kalan evladı için dimdik ayakta durabilen kadınlar var. 1 lokma yemek bulmak için çöp karıştıran kadınlar...bosanamauip sizin 1 ay yaşadığınızı bir ömür yaşayan ama evladı için ağlarken gülebilen kadınlar....
Bosanmissiniz ve bu bir nimet sizin için ve bebeğiniz için.
Gerekirse psikolojik destek alın.
Doğumu kafaya takmayın.
Emin olun bebek ve vücudunuz işini biliyor.
İyi beslenin.
Bol su için.
Yürüyüş yapın harika bir zamana denk geliyor son aylarınıztam yürüyüş vakti.
Salmayin kendinizi.

Fake deilim kuzum

Fake deilim kuzum

Evet yaşadıkların zor ama tek yaşayan sen değilsin, ne ilk ne de sonsun. Çiftleri görüp kendini eksik hissetme. Ömrünün sonuna kadar ruh hastası biriyle korku içinde yaşamak zorunda da kalabilirdin. Çocuğun olacak, sana bunları yaşatan çocuğuna neler yaşatırdı kim bilir?

Kendine uğraşlar edin, dizi izle, gezmeye git, sokaklarda dolaş, özgürlüğün tadını çıkart.

Evet konu olarak yok ama dediğiniz mesajlar var, ilaç içeyim düşsün gibi. Psikolojisi bozuk konu sahibinin ve raporu paylaşmasa yazdığı mesajları okuyan herkes böyle düşünürdü.

Zaten şu son zamanlarda upuzun başlıkla açılan konular da ilk fake düşünüyorum bende
Bu kadın kendi hastane raporlarını paylaşmıştım diye hatırlıyorum. Olsun fake olsun, bir sürü kadın var bunu yaşayan. Biz konuşalım, paylaşalım da üye olan, üye olmayan okur.

Arkadaşlar eğer fake olduğunu düşünüyorsanız yazmazsınız, daha önceki konularını da okumuştum, yine fake denilmiş ve darp raporunu paylaşmıştı da moderatörler kimlik, ad vs her şey göründüğü için uyarıp silmişlerdi. İntihar edeceğim diye konu açan birine lütfen olumsuz yazmayalım birebir emin olmadıktan sonra.
Burayı okuyan ve konu açamayan, benzer şeyleri yaşayan ve azıcık bir pencerede bir yerlerden kendine cesaret ve destek arayan nice kadınlar var ülkemizde. Kadına şiddetin en yüksek olduğu ülkelerdeniz, yasalarımız zaten korumuyor, burada biz, en azından konu sahibine olmasa bile burayı okuyan birine yazalım.
Eşinden şiddet gördüğün, aradığın mutluluğu bulamadığın için çok üzgünüm. Hayat senin için belki de hiç bir zaman kolay değildi, ileride de ara ara sıkıntı yaşayacağın zamanlar olacak ama unutma mutlu olabilirsin, hayatına yeni bir yön verebilirsiniz değiştirebilirsin. Yalnız değilsin. Burada, ileride yaşayacağın hayatta seni sevecek başkaları olacak. Ama ilk önce senin kendini sevmen ve affetmen gerekiyor. Şiddet yaşamayı kimse hak etmez. Sen mutlu olmayı hak ediyorsun. İlk önce kendini korumayı, sevmeyi ve iyileştirmeyi öğrenmelisin. Birine sığınmamayı, kendini tanımayı, kendi ayaklarının üzerine basmayı öğrenmelisin.Hayata dair seni daha da üzecek düşünceleri bir süre aklından uzaklaştırmayı çalışmalısın. İlk önce bir uzmandan destek alman şart. Hamile olduğun için yakın zamandaki doğumunu planlaman lazım. Gönül isterdi ki yanında seni seven bir eş olsun ama yok. Şu an önceliklerin farklı, yaşamak için, olumsuzluklardan uzaklaşmak için mücadele etmen gerekiyor. Öfkeyi, kırgınlıkları, kendini başkaları ile kıyaslamayı bir süre bırakmalısın. Yakında hayatında seni asla yalnız bırakmayacak, inanılmaz bir sevgi yaşayacaksın. Lütfen buna odaklan. Sana şiddette bulunan kişiyle tekrar kesinlikle konuşma, ne derse desin inanma. Güvenip gittiğinde aynı şeyleri ve daha kötüsünü yaşayıp ölebilirsin. İnternetten veya kitap olarak olumlu düşünme, stresle baş etme vs gibi şeyleri okuyup, izlemen faydalı olabilir.

2. Evlilik dul olmak elalem bunları Zihni’nizden çıkarın.
Bir evladınız olacak ona sıkı sıkı sarılın.
Hayatı kendiniz için onun için yaşayın.
Öncelikle sağlıkla doğurmaya ve boşanmaya odaklanın.
Allah yardımcınız olsun.

Cok saolun zaten barışmayin yazmissiniz barismazki 1 aydir 'ne arama ne sorma hicbisey yok ailesinin lafina gitti yuva yikildi

Cok saolun zaten barışmayin yazmissiniz barismazki 1 aydir 'ne arama ne sorma hicbisey yok ailesinin lafina gitti yuva yikildi

Siz farkında değilsiniz sanırım, yuva hiç olmamış ki. Hayvanlar aleminde bile dişi ve erkeğin görevleri bir çok türde bellidir ve görev dağılımı olur. Sizin eşiniz her türlü hakarete, şiddete, ilgisizliğe ve sorumsuzluğa bırakmış sizi. Sizin arayıp sormasına takılmanızı anlayamadım. Sormasın zaten, siz de istememeniz gerekir. Kaçıp çocuğunuzu ve kendi hayatınız kurtardığınızı unutmayın. Karnınıza tekme atmıştı bu kişi.

Şu yazdığınız gerçekten çok saçma. Barışmamanızın sebebi kocanızın aramaması mı? Arasa, yalvarsa barışacaksınız demek ki. Basit bir ailesinin lafına kanma meselesi değil bu, adam psikopat. İçinde olmayan insanı hangi aile hamile eşine işkence etmeye zorlayabilir? O kadar işkence gördüğünüz yere yuva mı diyorsunuz? Çocuğu da belki adam düzelir diye yaptım deyin de tam olsun.

Dul çok çirkin bi kelime.Bende boşandım ama dul deilim.Öncelıkle boşanmak ayıp deil.Babaannemın çok guzel bir sözü var.İyi kocayı kımse bırakmaz diye.Rabbım sana evlat nadıp etmiş dul oldum diye uzulecegıbe bir pislikten kurtuldum diye sevin.Allah var kımse yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…