- 8 Kasım 2019
- 1.577
- 1.737
- 133
- Konu Sahibi Gonulasyaaaa
-
İki hafta oldu benim daha kendimi anca toparladim yüzüm bu haldeyken dışarı çıkmak bile istemedim iyi bir avukat bulup basliycam dava işlerine acelem yok zaten uzun bir süreç haftaya mahkemeye vermiş olurumMahkeminiz goruldumu peki bnm daha gorulmedi davayi yeni actim cunki
Neler demedi ki?Eski konunuzda (15-20 gün önce) bebğimin stresten kalbi durdu dediniz, şimdi ise 3 ay sonra doğum var diyorsunuz ?
Yaşadıkların cok ağır ama özellikle hamileliğin verdiği duygusallıkla boyle düşünüyosun. Bak evladını kucağına al zaten ondan guzel ask yokmus diyeceksin inan ki geçecek bugünler..
Cnm konuya tam takip etmemissin bbgm iyi nabiz yavaslamasi oldugu icin hastaneye kldrdm dogum hazirana denk geliyo dua edin bide o korkum varEski konunuzda (15-20 gün önce) bebğimin stresten kalbi durdu dediniz, şimdi ise 3 ay sonra doğum var diyorsunuz ?
Fakeymisim yorum yapmayin boyle dusunen vicdan yoksunlari
Fake deilim kuzumKonu gerçekse de, gerçek değilse de geçmiş olsun diliyorum. Gerçekse yaşadıklarınız için, kurtulmuşsunuz bir gün anlarsınız. Değilse de ruh hastalığınız vardır o iyileşsin diye geçmiş olsun diyorum.
Dava dilekçesi filan hazırlayacak kadar prodüksiyon yapılacağına inanamadım nedense.
Fake deilim kuzum
Evet konu olarak yok ama dediğiniz mesajlar var, ilaç içeyim düşsün gibi. Psikolojisi bozuk konu sahibinin ve raporu paylaşmasa yazdığı mesajları okuyan herkes böyle düşünürdü.Neler demedi ki?
Ben de dediklerine inanamadım diye fake olduğunu düşündüğüm için vicdansız oldum, dengesiz oldum, akılsız oldum ve Allah'a havale edildim. Bana yardırdığı kadar kocasına karşı kendini savunsa bu hallerde olmazdı.
Üstelik bana vicdansız diyen kadın, "çocuğu kocama versem mi" "6 aylık olduğundan canlı diye almıyorlar, acaba ilaçla düşürsem mi" diye mesajlar yazmış? 6 aylık doğan prematüreler yaşıyorken artık kim vicdansız acaba?
Bu kadın kendi hastane raporlarını paylaşmıştım diye hatırlıyorum. Olsun fake olsun, bir sürü kadın var bunu yaşayan. Biz konuşalım, paylaşalım da üye olan, üye olmayan okur.Zaten şu son zamanlarda upuzun başlıkla açılan konular da ilk fake düşünüyorum bende
Cok saolun zaten barışmayin yazmissiniz barismazki 1 aydir 'ne arama ne sorma hicbisey yok ailesinin lafina gitti yuva yikildiArkadaşlar eğer fake olduğunu düşünüyorsanız yazmazsınız, daha önceki konularını da okumuştum, yine fake denilmiş ve darp raporunu paylaşmıştı da moderatörler kimlik, ad vs her şey göründüğü için uyarıp silmişlerdi. İntihar edeceğim diye konu açan birine lütfen olumsuz yazmayalım birebir emin olmadıktan sonra.
Burayı okuyan ve konu açamayan, benzer şeyleri yaşayan ve azıcık bir pencerede bir yerlerden kendine cesaret ve destek arayan nice kadınlar var ülkemizde. Kadına şiddetin en yüksek olduğu ülkelerdeniz, yasalarımız zaten korumuyor, burada biz, en azından konu sahibine olmasa bile burayı okuyan birine yazalım.
Eşinden şiddet gördüğün, aradığın mutluluğu bulamadığın için çok üzgünüm. Hayat senin için belki de hiç bir zaman kolay değildi, ileride de ara ara sıkıntı yaşayacağın zamanlar olacak ama unutma mutlu olabilirsin, hayatına yeni bir yön verebilirsiniz değiştirebilirsin. Yalnız değilsin. Burada, ileride yaşayacağın hayatta seni sevecek başkaları olacak. Ama ilk önce senin kendini sevmen ve affetmen gerekiyor. Şiddet yaşamayı kimse hak etmez. Sen mutlu olmayı hak ediyorsun. İlk önce kendini korumayı, sevmeyi ve iyileştirmeyi öğrenmelisin. Birine sığınmamayı, kendini tanımayı, kendi ayaklarının üzerine basmayı öğrenmelisin.Hayata dair seni daha da üzecek düşünceleri bir süre aklından uzaklaştırmayı çalışmalısın. İlk önce bir uzmandan destek alman şart. Hamile olduğun için yakın zamandaki doğumunu planlaman lazım. Gönül isterdi ki yanında seni seven bir eş olsun ama yok. Şu an önceliklerin farklı, yaşamak için, olumsuzluklardan uzaklaşmak için mücadele etmen gerekiyor. Öfkeyi, kırgınlıkları, kendini başkaları ile kıyaslamayı bir süre bırakmalısın. Yakında hayatında seni asla yalnız bırakmayacak, inanılmaz bir sevgi yaşayacaksın. Lütfen buna odaklan. Sana şiddette bulunan kişiyle tekrar kesinlikle konuşma, ne derse desin inanma. Güvenip gittiğinde aynı şeyleri ve daha kötüsünü yaşayıp ölebilirsin. İnternetten veya kitap olarak olumlu düşünme, stresle baş etme vs gibi şeyleri okuyup, izlemen faydalı olabilir.
Cok saolun zaten barışmayin yazmissiniz barismazki 1 aydir 'ne arama ne sorma hicbisey yok ailesinin lafina gitti yuva yikildi
Şu yazdığınız gerçekten çok saçma. Barışmamanızın sebebi kocanızın aramaması mı? Arasa, yalvarsa barışacaksınız demek ki. Basit bir ailesinin lafına kanma meselesi değil bu, adam psikopat. İçinde olmayan insanı hangi aile hamile eşine işkence etmeye zorlayabilir? O kadar işkence gördüğünüz yere yuva mı diyorsunuz? Çocuğu da belki adam düzelir diye yaptım deyin de tam olsun.Cok saolun zaten barışmayin yazmissiniz barismazki 1 aydir 'ne arama ne sorma hicbisey yok ailesinin lafina gitti yuva yikildi
Dul çok çirkin bi kelime.Bende boşandım ama dul deilim.Öncelıkle boşanmak ayıp deil.Babaannemın çok guzel bir sözü var.İyi kocayı kımse bırakmaz diye.Rabbım sana evlat nadıp etmiş dul oldum diye uzulecegıbe bir pislikten kurtuldum diye sevin.Allah var kımse yok.Boslugum bitikligim ezikligim hamileligim bosanma asamam 7aylikevlilugimde dinlemeden sus kes sesini konusma dedi hep ağır felaket tokatlar kulaklarim agriyodu yerde surukleyip S***** G** (Defol) diyodu bogazimi sıkıyordu telefonlarimk acmiyodu gun icinde aramiyodu para gitmesin diye hastane goturmedi para vermszdi ailesine yollarmis bnm yemedigim parayi kendi basina silah dayadi ailesi bna hakaretler kufurler ustelik hamileyken herkes değerli hisseder kendini ben ise okadar degersizmisimki okadar ezmiski bni o kadar enayi yerine koymuski en son polisler aradim sikayet bosanma davam actik darp ambulans butun raporlarim var maddi ve manevi cok yiprandik ailecek depresyona girdim aglama krizlerim hastaneye gittigimde ciftleri görünce aglama krizlerim sirf onlari gormemek icin kuytu köşede oturmam annemin benimle birlikte aglamasi kizlar cok acı ölümü yum dirimi ruhsuz bi agac mi belli deilim ne oldugum belli deil hedefsiz bi rotayim 6 aylik karnimda sıkı sıkı ya tutunan bi bebek var kiminin isteyip sahip olamadigi kiminin elde edip degerini bilmemesi gibi bu cok acı hayallerim vardi beşik oda mini mini elbiseler hepsi kül adım dul oldu en yakinlarim simdi neler diyolar düşenin dostu yok cunku bebek var dogum 3ay sonra dogum korkum duygusallığım yasadiklarim cok uzuluyorum yasamak anlam vermiyoki kizlar hicbiseyden zevk almiyorum intihar edip bian once bitirmek istiyorum fisimi kendim cekmek istiyorum durumum cok kotu ruhsuzlastim artı bi güzelliğimde yok cok cirkinlestim bu sekilde bidaha bievlilik te yapamam zaten aklim beynim durumum bulundugum ortam enayi yerine konulmam bni cok yaraladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?