Intihar yalnızlık bosanma boşluk dibe çöküş hamilelik

Tövbe estağfirullah. Yemin ederim hayatımda böyle bi kafa görmedim , evet şiddete maruz kalan çok kadın var ama ben böylesini inanın ilk kez duyuyorum ve görüyorum.
O kadınlar genellikle kurtulmaya çalışıyor ve kurtulamıyor arkadaşlar ama şuan karşımızda aksine barışmak isteyen bi kadın var.
Dayak yiyor, kafası suya sokulup boğulmaya çalışıyor, yari çıplak kapıya atılıyor, başına silah doğrultuluyor, karnına tekme atılıyor, kafası yerde eziliyor, daha saydığı türlü işkencelere maruz kalıyor ve haala kalkmış "ama kocam barışmıyor ki yuvamızı yıktı gitti" diyor.
"Sekste erken yoruluyor başkası mı var acaba" diyor.
O bahsettiğimiz şiddet mağduru kadınlar o aşağılık adamlardan tırım tırım kaçmaya çalışırken bu kadın kalkmış "çekişmeli dava açıcam yoksa para alamam" derdinde yaşıyor.
Olmazsa çocuğu veririm ya da 6 aylık diye almıyorlar, ilaçla düşürürüm diyor.
Daha karnındaki bebeyi doğurmadan 2. koca derdine düşüyor.
Sonra da neymiş ben niye fake demişim vicdandızmışım da akılsızmışım.
Yahu kusura bakmayın ama ben hayatımda ilk defa böyle bi kafa gördüğüm için inanamadım evet hatta hala kendi o raporları bilgisayarda yazıyor milletle alay ediyor mu acaba diye düşünüyorum. Siz inanabiliyor musunuz?

Cok saolun zaten barışmayin yazmissiniz barismazki 1 aydir 'ne arama ne sorma hicbisey yok ailesinin lafina gitti yuva yikildi
Al işte!şu söylediğin şeye bak bir. Akıl işi mi? Adam arasa barışacaksın sen belli.Acilen bir psikoloğa görün önce.

canım rabbim yardımcın olsun.bol bol sabır versin inan mutsuzluk kötü birşey ama intahar edecek kadar kendini değersiz hisetme.bebegin için tutun hayata.ben 17günlük kızım var 4ay hamileninde bulantı yaşadım.sonra babam kanser olduğunu öğrendim.1ay içinde vefat etti.40gun sonra annemi kalp krizinden kaybettim.2kardesim ortada kaldı.bende zor zamanlardan geçtim.rabbimde beni böyle sınadı.sana tavsiyem kimseyi umursama bebeğin için hayata tutun.

cok üzüldüm yasadiklariniza, bundan sonrası icin bebeğinizle birlikte gecmisi acıları unutacaginiz , güzel günler gelir insallah
aile hekiminizden yahut darp raporu aldiginiz hastaneden psikolojik destek almalisiniz, yasadiklariniz ve icinde bulunduğunuz psikoloji hiç kolay degil..
umarim duzelir , bebeğinizle saglikli bir hayata baslarsiniz

BElki Fake değildir de tam anlamıyla psikolojisi bozuktur.
Yazdıkları anlattıkları evet akla mantığa sığmıyor ama zaten akli dengesi sağlam bir kişi de yazmıyor zaten. Ben öyle düşünüyorum.
Davasinin icerigini sunmus darp raporunu sunmus kiz daha ne yapsin inanmaniz icin?Ayrica oyle dayak yiyen kafasina silah dayanan biri psikolojikmen cökmüsse aaa ne kadar garip mi demeli??

Simdi sana ne soylense bos biliyorum.Nedense surekli dayak yiyen kadin bunu normallestirio.Sen simdi cagirsa gidersin bunu da biliyorum.Ama yapma bebegin olacakmis bebegini babasiz buyutmemek istiyorsun.Yanina bir ses,nefes istiyorsun belli.Peki bu boyle nereye kadar nasil gidecek?Belki kafana silah dayadiginda ya da suyla bogmaya calistiginda seni öldurme konusunda ciddi degildi ama ya bir gun bu korkutmalari cildirmalari sirasinda senin gozunde YANLISLIKLA canina kiyarsa?Ya bebegin sensiz yapayalniz kalirsa?Aklini basina al 2.es dusunmen yalniz kalma korkundan ama zaten o cocukla adam diyemecegim zaten yalnizdin.O sadece göruntuydu umutsuz olma kendine eziyet etme yuzunu görmuosun ama bebegin aci cekio yoruluyor belki karninda.O yavru kimden degerli?Hepsi gececek bir gun sana kalan o bebek olacak.Kalk ayaga kendine acimayi birak sukret ailen var onlara saril bebegine saril calis kendini olmayacak bir is icin yoracagina gelecek icin yor.Sanma ki dunyada bir tek o var.Sanma ki gecmeyecek gececek o manyak insan bozuntusuna sacma bagliligin bitecek ahh edeceksin kendine neden sunu soylemedim neden sunu yapmadim diye.Kaybedecek bir seyim yok deme bununla intihari dusunme o bebegin gozyaslari var yarinlari var seninde oyle yasin 25 yoktur.Hakkin yok o bedene haksizlik yapmaya ve bebegine de kendine gell

Aynisini atlardım . Hastaneden annemle ciktim . Resmini gönder bile demedi . Bebek geldi 2 yasa şimdi evlenirsen senden alacam diyen baba olmuş sözde ağzına seçtiğim . Sen düşme kurban olduğum bebeğine güç dayak ol o motive verir . O benim çektimi anlamasın diyerek kandırdım kendimi bu kadar guclu olacagimi ben de beklemedim .neler atlattım Allahim . Bebek ne anlar .guya o anlar die kendimi kandırdım oysa kendim için bisey yapmaya halim kalmamisti

Kimin başına ne geleceğini bilemeyiz garantisi yok hepimizin başına gelebilir şöyle düşün 1 kaç sene sonra bunların hiç bir önemi kalmayacak bebeğin için çok güçlü olmak zorundasın bir caniden kurtuluşun olmuş sevinip şükür edeceksin bu senin sınavın inan bana sabret dirayetli ol hayata savaş aç Allah sana mukafatını verecektir

Cok saolun zaten barışmayin yazmissiniz barismazki 1 aydir 'ne arama ne sorma hicbisey yok ailesinin lafina gitti yuva yikildi
Nasil ya?
Adam sizi öldurecekmiş nerdeyse ailesinin lafina gittiimi mevzunu?
Bence kesinlikle saglikli dusunemiyorsunuz
O yavrucaģiz icin lutfen tedavi olun destek alin. Burdaki hicbirsey size fayda vermez.
Bu günlerde gecicek insallah ama o bebeģe de uzüldüm yani.

Bak canim. Ilk once Allah sabir versin. Cunki bu zor zamanlarda sabirla davranirsan onunde guzel gunler olacakdir. Benim arkadasimin ablasi sizin gibi bir evlilik yapti. Sizin gibi o da ilk hatayi ilk aydan hamile kalarak yapti. Ama artik o konu deyil. Bebek dogdugunda bile eshi gelmedi hastaneye. Dogumdan iki ay once bosanmislardi. Cok zor durum gecirdiler ailecek ama kiz cok gucluydu. Evlenditinde hergun evde oturup koca kufruyle dayagiyla gunu gecen kadin simdi dimdik ayaga kalkdi.cocugunu buyuttu şimdi cocuk 5 yasinda. Kadin da bir bankada calisiyor. Kurslara gidibp dil ogreniyor maasini biriktiriyor ve yazda cocugunu da alip yabanci ulkelere tatile cikiyor. Bazi evli arkadaslari onu bile kiskaniyor. Cunku cogunun yaninda koca sadece bir süs gibi. Her evlilik mutlu deyil. Inan esinden bikan ama bosanamayan yuzlerle kadin var. Asla kendinizi bosandikdan sonra yarim hissetmeyin. Asil şimdi yarimsiniz. Eyer kocalik yapmiyorsa, sizi asagiliyorsa lutfen ondan ayrildiksan sonra dul kaldim diye akliniza her seyi getirmeyin. Size kotu gozle bakan insanlar olucak diye dusunuyorsunuz. Inanin cogunun evliliyi kagid ustunde. Kocalari hergun bir kadinla ilişkide olan evli bayanlar da her sozu konusacak. Dayak yiyen de cunki cogu icin evlilik sadece yaninda bir erkeyin bulunmasi. Ama siz kendinize cocugunuza saygi duydugunuz icin bosaniyorsunuz. Bu zor zamanlari atlatmaya Allah yardimciniz olsun. Inanin sabirla daha guzel gunler yasayacaksiniz

Davasinin icerigini sunmus darp raporunu sunmus kiz daha ne yapsin inanmaniz icin?Ayrica oyle dayak yiyen kafasina silah dayanan biri psikolojikmen cökmüsse aaa ne kadar garip mi demeli??
Aynısını düşünüyorum ben fake olduguna inanmadım zaten

Hayatta inişler çıkışlar hep var, güçlü olmalısınız. Tek başına çocuk büyütüp çalışan çok yalnız anne var fakat çocuğun yeni doğduğu dönemde desteğe ihtiyacınız olacak. Nafaka talebinde mutlaka bulunun. Keşke hamilelik olmasaymış böyle bir durumda ama bi bakarsınız o çocuk sisi hayata bağlayan muhteşem bir şey olur

Gerçekten üzüntümü tarif edecek kelime bulamıyorum. Fakat bir şey sormak da istiyorum. Neden evlenir evlenmez çocuk yaptınız. Bebek 6 aylık diyorsunuz. Evlilikse 7 aylık... Lütfen okuyan herkese ders olsun evlilik oturmadan çocuk yapmayın. Siz de lütfen kendinize gelin ve destek alın. Artık düşünmek zorunda olduğunuz bir can daha var. Zaman ve yeni yaşanacak güzellikler her türlü acıyı yok ediyor. Çok geçmiş olsun.

Burdakileri dinler misin hiç sanmıyorum ama lütfen barışmak istesede barışma.Ailen evlendikten sonra seni geri kabul etmez belki ama devlet var.Kendine bunu yapma hamileyken böyle davranan biri ileride daha kötülerinide yapar.Bir ömür böyle geçmez inan.
Ayrıca intiharı falan kesinlikle kafandan sil at.Değermi hiç 2 güzel varlığı yok etmeye.

İnsanlar herkesi kendileri gibi güçlü doğru karar verebilecek psikolojide sanıyor.Kötü konusanlara kulak asma.Bu günler gececek inan.

Ailen arkandami canim bosan bu cektiginden kotu olmaz durumun kadin siginma evleri var sakin ol bebegini ve kendini dusun...
Guclu dur saglam dur lutfen psikolojik baskiya boyun egme burdan da yaz aklimda kaldin her seyin basi saglik onceligim kendin olsun
.
Rabbim kolaylik ferahlik nasip etsin sik sik ayetel kursi oku mutlaka

1i icin deger mi ayrildiysan ayrıldın sagliklisin hayattasin biraz kendinizi sevin arkdaslar degerinizi bilin.bir kadin hele ki bir anne ne demek baskasi icin hayattan bikmak vezmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…