- 24 Ekim 2019
- 1.390
- 7.600
- 158
- Konu Sahibi Gonulasyaaaa
-
Cocugu neden yaptiniz pekiVar silahina el konuldu darp ambulans raporum taniklarim cekismeli davayi gecen hafta actim
Al işte!şu söylediğin şeye bak bir. Akıl işi mi? Adam arasa barışacaksın sen belli.Acilen bir psikoloğa görün önce.Cok saolun zaten barışmayin yazmissiniz barismazki 1 aydir 'ne arama ne sorma hicbisey yok ailesinin lafina gitti yuva yikildi
Boslugum bitikligim ezikligim hamileligim bosanma asamam 7aylikevlilugimde dinlemeden sus kes sesini konusma dedi hep ağır felaket tokatlar kulaklarim agriyodu yerde surukleyip S***** G** (Defol) diyodu bogazimi sıkıyordu telefonlarimk acmiyodu gun icinde aramiyodu para gitmesin diye hastane goturmedi para vermszdi ailesine yollarmis bnm yemedigim parayi kendi basina silah dayadi ailesi bna hakaretler kufurler ustelik hamileyken herkes değerli hisseder kendini ben ise okadar degersizmisimki okadar ezmiski bni o kadar enayi yerine koymuski en son polisler aradim sikayet bosanma davam actik darp ambulans butun raporlarim var maddi ve manevi cok yiprandik ailecek depresyona girdim aglama krizlerim hastaneye gittigimde ciftleri görünce aglama krizlerim sirf onlari gormemek icin kuytu köşede oturmam annemin benimle birlikte aglamasi kizlar cok acı ölümü yum dirimi ruhsuz bi agac mi belli deilim ne oldugum belli deil hedefsiz bi rotayim 6 aylik karnimda sıkı sıkı ya tutunan bi bebek var kiminin isteyip sahip olamadigi kiminin elde edip degerini bilmemesi gibi bu cok acı hayallerim vardi beşik oda mini mini elbiseler hepsi kül adım dul oldu en yakinlarim simdi neler diyolar düşenin dostu yok cunku bebek var dogum 3ay sonra dogum korkum duygusallığım yasadiklarim cok uzuluyorum yasamak anlam vermiyoki kizlar hicbiseyden zevk almiyorum intihar edip bian once bitirmek istiyorum fisimi kendim cekmek istiyorum durumum cok kotu ruhsuzlastim artı bi güzelliğimde yok cok cirkinlestim bu sekilde bidaha bievlilik te yapamam zaten aklim beynim durumum bulundugum ortam enayi yerine konulmam bni cok yaraladi
Davasinin icerigini sunmus darp raporunu sunmus kiz daha ne yapsin inanmaniz icin?Ayrica oyle dayak yiyen kafasina silah dayanan biri psikolojikmen cökmüsse aaa ne kadar garip mi demeli??BElki Fake değildir de tam anlamıyla psikolojisi bozuktur.
Yazdıkları anlattıkları evet akla mantığa sığmıyor ama zaten akli dengesi sağlam bir kişi de yazmıyor zaten. Ben öyle düşünüyorum.
Nasil ya?Cok saolun zaten barışmayin yazmissiniz barismazki 1 aydir 'ne arama ne sorma hicbisey yok ailesinin lafina gitti yuva yikildi
Aynısını düşünüyorum ben fake olduguna inanmadım zatenDavasinin icerigini sunmus darp raporunu sunmus kiz daha ne yapsin inanmaniz icin?Ayrica oyle dayak yiyen kafasina silah dayanan biri psikolojikmen cökmüsse aaa ne kadar garip mi demeli??
Barısmaz ki..... Ne uzucu kelime.Cok saolun zaten barışmayin yazmissiniz barismazki 1 aydir 'ne arama ne sorma hicbisey yok ailesinin lafina gitti yuva yikildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?