• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihara az kala..

meryemakca78

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
127
7
18
30
Merhaba
Son 1 haftadır çok kötü zamanlar geçiriyorum derdimi anlatacağım güveneceğim kimsem kalmadı çok kötüyüm hersey bir kaç gün önce başladı rüyalarımda rahatsız ediliyordum cinsel cinsel şeylee görüyordum devamlı ama bilinç altı dedim önemsemedim eşimle kavgalarımız yersiz ona ortada birsey yokken gıcık olmam cinsel soğukluk yersiz herstyden önce 1 yaşında bi evladım var yine sıkıntılıydım ogün kaynanam dua okumus tekme atmısım kurana allahım sen affet gece vakti sokaga jaçmılum sonrada delirmişim kimse zaopedememiş
Kaç gündür çok kötüyüm oglumla ilgilenemiyorumeski zamanlarımı istiyorum
Bana bu delirtme işini yapanlar halalarım arkadasım komşum o kadae çok yapmışlar ki hocanın dediği yerkerde hep muska bulmuslar ölümünü istemişler ben kimseye kötülük yapman daga 23 yaşındayım kaç kere intihar etmek istemilin yakalamışlar ama zerre birsey hatırlamıyorum benim ailem eşimin ailesi hep bwwımda tuvalee gitsem basımda eski hayatıma dönmek istiyorumgeceleri uyuyamıyorum oğlumla ilgilenmek istiyorum çok kötüyüm kimsen yok güvenecek

Hayır olay 1 aylık bir olay

Tüm bahsettiğiniz intihar girişimleri, uyuyamama, Karakteriniz dışında şeyler yapma, doğa üstü deneyimler yaşama hep son bir ay içinde oldu yani? Öncesinde hiç bu tarz şeyler yaşamamıştınız?

Bildiğim kadarıyla mevsim geçişlerinde de ruhsal dengenin bozulması sık rastlanan birşey. Psikiyatriye bir şans verin. Yaşadığınız durumu yaşayan çok kişi olduğunu ve ilaçla durumunuzu kolaylıkla kontrol altına alabileceğinizi çok iyi biliyorum.

öncelikle inşirah, nas, felak surelerini okuyun bol bol. biz Müslümanların inancına göre bu dualar her türlü büyüyü muskayı bozar.
ikincisi de hemen psikiyatriye görünün. depresyonda olabilirsiniz. size verilecek ufak dozlu ilaçlar bile toparlar sizi. çok geçmiş olsun

Tüm bahsettiğiniz intihar girişimleri, uyuyamama, Karakteriniz dışında şeyler yapma, doğa üstü deneyimler yaşama hep son bir ay içinde oldu yani? Öncesinde hiç bu tarz şeyler yaşamamıştınız?

Bildiğim kadarıyla mevsim geçişlerinde de ruhsal dengenin bozulması sık rastlanan birşey. Psikiyatriye bir şans verin. Yaşadığınız durumu yaşayan çok kişi olduğunu ve ilaçla durumunuzu kolaylıkla kontrol altına alabileceğinizi çok iyi biliyorum.

Ben teşhisi koydum hocam.
Bipolar %80

Hazır mevsimi de gelmiş, uykusuzluk, sanrılar, aşırı hareketlilik (Tekme savurmalar vs), cinsel içerikli rüyalar (erotomani evresi içinde gibi)... Yaş da 23; hastalığın gelişi için uygun yaş aralığında.

Yemeniz içmeniz ne durumda konu sahibi? İştah?

Acele bir psikiyatra görünün, artar git gide, baya üzücü, pişman edici olaylar yaşarsınız.
Durmayın bile şimdi, 2 gün içinde gidin doktora.

Son düzenleme:
bence hocaya gideceğine psikiyatri servisine git, bu halde hem kendine hem de oğluna zarar verebilirsin, belki de tedavisi kolay bişeydir bu kadar eziyet çektiğine değmez, şimdiye kadar neden gitmediğini anlamadım, yani eşin ailende mi gidelim demedi

Back
X