Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şöyle açıklayayım;23 yaşında,gencecik kadınsınız.hala büyü,muska işlerine inanıyorsunuz.doktora gitmeyi düşünmek bu kadar zor olmasa gerek.hadi siz düşünmediniz,ailede bir aklıselim insan yokmudur ki,sizi tutup doktora götürsün.
Ah cahillik yaaa....
Öncelikle fake olabilirsin.
Ortada büyü, cin vs diye bişey yok.
Siz psikolojik hastasınız hanımefendi.
Çok normal. Özellikle doğumdan sonra şok geçirmişsiniz.
Ayrıca herşeye inanan, saf, korkak ve yetersiz bir karakterdeyseniz ve böyle şeylere inanıyorsanız bu tür şeyler yaşarsınız.
Çünkü kendinizi ona güdülemişsinizdir.
Bizim de evimizden ne muskalar ne büyüler çıktı...
Tek bir etkisi bile olmadı. Annem gülerek yırtıp çöpe attı hepsini..
Hacıya hocaya para yedireceğinize o parayla azcık kültürlenin.
O parayla tedavi olun, kitap alıp okuyun...
Bakın bu tür konular açmak yasak ama şunu belirteyim şüphelendiğiniz şeyler öyle her insanın yapacağı şeyler değil. Her büyü yapıyorum diyen yapamaz ya da yaptım diyenin ki tutmaz ama siz kafanızı bunlarla meşgul ederseniz her şeyi ona yorum daha kötü hale gelirsiniz. Bir psikoloğa ya da psikiyatriye gidin acilen.
Bir noel baba fikrasi vardi o geldi aklima neyse...
Psikiyatriste gidin, bu isler buyuyle muskayla olsaydi dunyada bir tane kotu insan kalmazdi, hepsine birer Voodoo buyusu yapar ote tarafa yollardik.
Bakın biri size muska yaptırıp evinize koymuş olabilir gerçekten. Ama şuan yaşadıklarınız bundan kaynaklanmıyor. Hatırlarsanız önceden buraya doğum sonrası uykusuzluktan hayaller görüyordum yazmışsınız. Bipolarlar -manik depresif bozukluk ya da iki uçlu duygu durum bozukluğu olarak da geçer- doğum sonrası psikoz yaşayabilirler o hayaller bundan kaynaklanıyor. Sonrasında sıkça oğlunuzla ilgilenmenin ne kadar zor ve yorucu olduğundan, 1 yıl boyunca eşinizle hiç cinsellik yaşamadığınızdan bahsetmişsiniz belki depresif dönemdeydiniz. Şuanda da mani dönemindesiniz çok büyük ihtimalle. Anlattıklarınız şikayetleriniz bipolara o kadar uyuyor ki farklı farklı üyeler hep bipolar olabileceğinizden şüphelenmiş. Eğer gerçekten durum buysa lityumla çok rahat düzelebilirsiniz. Hem şimdiki çılgın, enerjik haliniz hem de eğer yaşadıysanız öncesindeki çok yorgun depresif haliniz ortadan kalkar, enerji durumunuz ruh haliniz dengeli olur. Sorunlarınızı çözmenin en ucuz ve kolay yolu psikiyatriyken neden hocalarla zamanınızı ve paranızı harcayasınız ki.
Dini içerikli konular yasaktır.
Büyü, muska vb şeylerle alakalı konularda yasaktır.
Konu sahibesi, üyelerimiz gerekli tavsiyeyi vermiş, ben de kendilerine katılıyorum, vakit kaybetmeden bir psikiyatriste gitmelisiniz.