tevafuk mu olmuş ,özelliklemi seçilmiş o yol? nebileyim.
subluminal mesaj nedir bilir misin?Yahu o köprü ne gerçekten atlamayacak , birileri '' hadi atlama koçum gel desin '' diye bekleyen yiğitler gördü .
Olabilir , anlık bir psikoloji ; dikkat çekme isteği , yardım beklentisi falan .
Bu şahıs bir 20 gün kadar öncede hastanede serumu ile selfie çekmişaltındaki yorumlarda gene ölemedim diyor .
Yani kafa sağlam değil.
Bu sefer kendini Erdoğana denk getirerek daha başarılı bir pr yapmış bana göre .
Ama Cumhurbaşkanı halk kahramanı olsun diye baş danışmanın bu senaryoyu hazırladığını düşünmek , cidden akıllara zarar .
subluminal mesaj nedir bilir misin?
Peki sevgili Ausencia,Yahu o köprü ne gerçekten atlamayacak , birileri '' hadi atlama koçum gel desin '' diye bekleyen yiğitler gördü .
Olabilir , anlık bir psikoloji ; dikkat çekme isteği , yardım beklentisi falan .
Bu şahıs bir 20 gün kadar öncede hastanede serumu ile selfie çekmişaltındaki yorumlarda gene ölemedim diyor .
Yani kafa sağlam değil.
Bu sefer kendini Erdoğana denk getirerek daha başarılı bir pr yapmış bana göre .
Ama Cumhurbaşkanı halk kahramanı olsun diye baş danışmanın bu senaryoyu hazırladığını düşünmek , cidden akıllara zarar .
süpermen olma ihtimalini neden gözardı ediyorsun ?Peki sevgili Ausencia,
Cumhurbaşkanının güzergahı saatler önceden tüm araç ve yaya trafiğine kapatılırken, etraf polis doluyken, araçsız girilemeyen köprüye bir yayanın çıkmasını nasıl izah ediyorsunuz?
Bilirsiniz normal trafik akışı varken bile köprüye yaya çıkamaz, köprüde araçlar duraklama yapamaz. Hal böyleyken tam da o gün, üstelik yayan halde birisi nasıl o köprüye çıkabilir?
Adamın taa köprü yolundan, gişelerden geçip, köprünün ortasına kadar yürümesi nasıl iştir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?