İntihara kalkıştı, Erdoğan ikna etti...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
İntihara kalkıştı, Erdoğan ikna etti...
İstanbul'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi köprüsü korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulunan bir kişiyi ikna etti.
Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

DHA

Cuma namazını Üsküdar’daki Hz. Camii’nde kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yıldız Sarayı içindeki Mabeyn Köşkü’ne geçmek üzere yola çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konvoyu Boğaziçi Köprüsü’nden geçişi sırasında karşı yönde bir süredir devam eden intihar girişiminde bulunan Vezir Ç.’yi görünce konvoyunu durdurdu.

Bunun üzerine Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanı Muhsin Köse ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa Varank’ın da aralarında bulunduğu görevliler, korkuluklardan aşağı sarkan Vezir Ç’yi ikna etmek üzere yanına gitti. Köse ve Varank, Vezir Ç’ye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aracında kendisini beklediğini ve görüşeceğini söyleyerek intihar girişime son vermesini istedi. Yaklaşık 5 dakika süren ikna çabalarının ardından Köse ve diğer polisler Vezir Ç’yi ikna ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanına götürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan makam aracının içinden Vezir Ç. ile bir süre sohbet etti.

Erdoğan cep telefonu ile yetkilileri arayarak gerekli talimatı vererek, Vezir Ç’ye yardımcı olunmasını istedi. Siirt’li olduğu öğrenilen Vezir Ç’nin ailevi problemleri nedeniyle bunalıma girdiği belirtildi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

http://www.milliyet.com.tr/intihara-kalkisti-erdogan-ikna-gundem-2169383/

tevafuk mu olmuş ,özelliklemi seçilmiş o yol? nebileyim.

Bugün aa Erdoğan gelmiş nasıl olur bizim orası polissizdi bugün diye şaşırırken dedem daha şaşkın bi edayla olayı anlattı. Daha bi şaşırdım, dalga mı geçiyonuz yav eskiden yaparlardı bunu karımı getirin atlamıyım. Erdoğan'ı getirin banaa

düşünüyorum düşünüyorum; cumhurbaşkanının geçeceği güzergahlarda kuş uçurtulmaz, yüzlerce polisler, özel harekatçılar, motorize ekipler siviller bilmem neler.
Fakat nasıl tesadüfse cumhurbaşkanının geçtiği esnada vatandaşın birisi intihar etmeye kalkıyor tam da köprünün üstünde ve cumhurbaşkanı görüp konvoyu durduruyor ve vatandaşın hayatını kurtarıyor bak sen şu Allahın işine...

Yahu o köprü ne gerçekten atlamayacak , birileri '' hadi atlama koçum gel desin '' diye bekleyen yiğitler gördü .

Olabilir , anlık bir psikoloji ; dikkat çekme isteği , yardım beklentisi falan .

Bu şahıs bir 20 gün kadar öncede hastanede serumu ile selfie çekmiş altındaki yorumlarda gene ölemedim diyor .

Yani kafa sağlam değil.

Bu sefer kendini Erdoğana denk getirerek daha başarılı bir pr yapmış bana göre .

Ama Cumhurbaşkanı halk kahramanı olsun diye baş danışmanın bu senaryoyu hazırladığını düşünmek , cidden akıllara zarar .

subluminal mesaj nedir bilir misin?

subluminal mesaj nedir bilir misin?

Subliminal mesaj nedir bilirim de , bu haberle bilinç altına mesaj yollanmasını bir araya getiren kafaların da hayal güçlerinin boyutunu merak ederim .

Yok yani , inanın ortada kahramanca halkını kurtardı mesajı falan yok ,altında bir çapanoğlu aranmasa bence hiç dikkat çeken bir haber de değil ... kendisi arabadan dahi inmemiş , çekip kurtarmaya bir el atmamış , öyle penceresini aralayıp intihar edecek vatandaş ile konuşmak pekte övünülesi bir durum değil .

Yani siz bunu izleyerek Erdoğan'a hayranlık mı duydunuz , ben duymadım şahsen . Bilinç altıma onun ne kadar da halkının yanında bir Cumhurbaşkanı mesajı da işlenmedi , sizin işlendi ise subliminal ayarlarınızla bir oynayın ne diyeyim

Peki sevgili Ausencia,

Cumhurbaşkanının güzergahı saatler önceden tüm araç ve yaya trafiğine kapatılırken, etraf polis doluyken, araçsız girilemeyen köprüye bir yayanın çıkmasını nasıl izah ediyorsunuz?

Bilirsiniz normal trafik akışı varken bile köprüye yaya çıkamaz, köprüde araçlar duraklama yapamaz. Hal böyleyken tam da o gün, üstelik yayan halde birisi nasıl o köprüye çıkabilir?

Adamın taa köprü yolundan, gişelerden geçip, köprünün ortasına kadar yürümesi nasıl iştir?

süpermen olma ihtimalini neden gözardı ediyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…