En baştan söyleyeyim kimse yok ben çekmezdim yok ben boşardım kafasını gözünü kırardım diye bilmediği derdin dermancısı olmasın. Çekmeyen bilmez. Aldatılmıyorsanız şiddet görmüyorsanız şanslısınız ve emin olun dışardan söylemesi çok kolay bekarken benimde hiç kimseye minnetim yoktu vurursa boşarım su olursa gözünüün yaşına bkmam derdim evlendim ve hayatım altüst oldu.7 aylık evliyim ve eşim en küçük tartışmada sinir krizi gerçirip bana şiddet uyguluyor her defasında bu son olacak diye düşünüyorum kendimi toparlıyorum psikolojimi düzeltiyorum ama yine ve yine.
Arkadaşlar şiddet öyle bişey ki özgüveni altüst ediyor ne kadar eğitimli olursan ol hiç farketmez kendini aciz, güçsüz hissediyorsun. Forumlara bakıyorumda bilmeyen arkadaşlar inanın bu kadar iddalı konuşmayın başına bu durum gelince elin ayağın kafan duruyor.
neyse ben biraz kendi durumumdan bahsedeyim yeni evliyim ve yukarda bahsettiğim gibi en küçük kavgalarda eşim şiddet uyguluyor bende hiddetleniyorum bende ona saldırıyorum ama ne fayda Allah yaratılıştan ona bi güç vermiş mümkün mü baş etmek. Son kavgamızda bittim resmen 2 gün denize karşı bi otele yerleştim ve intiharı düşündüm şimdi daha iyiyim aciz kocam bana psikolog ayarlamış ona götürdü ilaç yazdı doktor agır depresyondasın dedi aciz kocama da yazmış sen bunalımlara sok sonra yalvar agla psikologlar ayarla...
Biraz kafamı toparladım. Boşanmayı düşünüyorum işlerimi ayarlamaya b planı yapmaya çalışıyorum. K;mselere anlatamıyorum kime anlatayım utanç verici bişey babama annem yeterince üzüldü zaten şimdi arkadaşımda kalıyorum psikologum bi süre evden uzak kalmam gerektiğini söyledi tabi bitaraftanda aileme çaktırmamaya çalışıyorum.İşin aksi tarafı eşimle aynı işyerinde çalışıyorum daha doğrusu ortağız. şimdi o başka odada ... Bu forumu inceledim biraz çok mantıklı kızlar var akıllı kimselerede anlatamadığım için size yazayım dedim. Sadece içimi döktüm zira yapılacak şey belli ve fakat kolay değil bekara karı boşamak kolaydır diye amiyane bir tabir vardır çok doğru. Evleniyorsun aleme duyuruyorsun sonra 10 yıldır tanıdığını sandığın adam canavara dönüyor. Hayaller yeni evin küçük ayrıntılar canını yakıyor.
İşte durum bu kocam şimdi yalvarıyor ağlıyor ama yok insanda ne sevgi kalıyor ne istek şu yaşama sevincimi ve mücadeleci ruhumu geri kazanabilirsem tekrar ayağa kalkıp önüme bakıcam:)
canım benim ben 2,5 aylık eviyken evi terk ettim ve boşanmaya kara verdim benim eşimde en ufak bişeyde beni tartaklıodu tabi bende senin gibi hiddetleniodum ama o bi vuruyo sen yerde ben ce güçlü ol ben hem çok küçük bi şehirde yaşıyorum ama gözümü kararttım gittim rapor aldımdayak yedime dair en son sokakta kavga ettik ve bana bi tokata ttı ben kafamı nereye vurmmuşum bilmiyorum kafam m bişişti hemen rapor aldık karakola gittik ayın sonundada davam var
oda çok yalvardı pişmanım felan dedi ama ben kararlıyım böye bi hayatım olsun istemiyorum biliyorum senide çok ii anlıyorum herşey yeni ne hayallerle aldın dimi o eşyaları ama onlar için çektidğin şeyler değermi bi düşün lütfen canım güçlü ol ve kararının arkasında dur ailenede anlat
En baştan söyleyeyim kimse yok ben çekmezdim yok ben boşardım kafasını gözünü kırardım diye bilmediği derdin dermancısı olmasın. Çekmeyen bilmez. Aldatılmıyorsanız şiddet görmüyorsanız şanslısınız ve emin olun dışardan söylemesi çok kolay bekarken benimde hiç kimseye minnetim yoktu vurursa boşarım su olursa gözünüün yaşına bkmam derdim evlendim ve hayatım altüst oldu.7 aylık evliyim ve eşim en küçük tartışmada sinir krizi gerçirip bana şiddet uyguluyor her defasında bu son olacak diye düşünüyorum kendimi toparlıyorum psikolojimi düzeltiyorum ama yine ve yine.
Arkadaşlar şiddet öyle bişey ki özgüveni altüst ediyor ne kadar eğitimli olursan ol hiç farketmez kendini aciz, güçsüz hissediyorsun. Forumlara bakıyorumda bilmeyen arkadaşlar inanın bu kadar iddalı konuşmayın başına bu durum gelince elin ayağın kafan duruyor.
neyse ben biraz kendi durumumdan bahsedeyim yeni evliyim ve yukarda bahsettiğim gibi en küçük kavgalarda eşim şiddet uyguluyor bende hiddetleniyorum bende ona saldırıyorum ama ne fayda Allah yaratılıştan ona bi güç vermiş mümkün mü baş etmek. Son kavgamızda bittim resmen 2 gün denize karşı bi otele yerleştim ve intiharı düşündüm şimdi daha iyiyim aciz kocam bana psikolog ayarlamış ona götürdü ilaç yazdı doktor agır depresyondasın dedi aciz kocama da yazmış sen bunalımlara sok sonra yalvar agla psikologlar ayarla...
Biraz kafamı toparladım. Boşanmayı düşünüyorum işlerimi ayarlamaya b planı yapmaya çalışıyorum. K;mselere anlatamıyorum kime anlatayım utanç verici bişey babama annem yeterince üzüldü zaten şimdi arkadaşımda kalıyorum psikologum bi süre evden uzak kalmam gerektiğini söyledi tabi bitaraftanda aileme çaktırmamaya çalışıyorum.İşin aksi tarafı eşimle aynı işyerinde çalışıyorum daha doğrusu ortağız. şimdi o başka odada ... Bu forumu inceledim biraz çok mantıklı kızlar var akıllı kimselerede anlatamadığım için size yazayım dedim. Sadece içimi döktüm zira yapılacak şey belli ve fakat kolay değil bekara karı boşamak kolaydır diye amiyane bir tabir vardır çok doğru. Evleniyorsun aleme duyuruyorsun sonra 10 yıldır tanıdığını sandığın adam canavara dönüyor. Hayaller yeni evin küçük ayrıntılar canını yakıyor.
İşte durum bu kocam şimdi yalvarıyor ağlıyor ama yok insanda ne sevgi kalıyor ne istek şu yaşama sevincimi ve mücadeleci ruhumu geri kazanabilirsem tekrar ayağa kalkıp önüme bakıcam:)
TATLIM,DURUMUNA HAYLI ENDISELENDIM.Dayak bir el aliskanligidir.Karsinizdaki sadece dayakla CIKIS buldugunu sanir.Cunku ailesinden cevresinden bu sekilde alismistir.Yapppacagin ilk Tecrube" En iyi savunma saldiridir" kaidesince KARATE KURSUNA YAZIL.SAKA DEGIL.Internetten karate usulleri ögren.YA da SANA EL KALDIRDIGINDA BASKA YERE KAC VE KAPIYI ARKADAN KITLE.EN AZINDAN ILK DARBEYI YEMEZSIN.TEHDIT FALAN EDER AMA SABAH HERSEY GECER.Bir daha yaparsa AILEME ILETECEGIM DE.AMA CAN guvenliginden endiseliysen esinde SENDE terapi alin ki zaten baslamissiniz.Birde TATLIM,Esini tanidin Hassas Alanlarina girme.IS STRESSI HAYLI FAZLA.Yarin bebisiniz olmasini isteyeceksiniz.Bu durumda mumkun degil.Esin öfke kontrolunu iyi becermeli ALLAH VERMESIN ELINDEN BIR KAZA CIKMASIN:SENI AILEN BU ADAM DAYAK ATSIN EGOSUNU TATMIN ETSIN DIYE BU ADAMLA EVLENDIRMEDI DEGIL MI 20::18:En baştan söyleyeyim kimse yok ben çekmezdim yok ben boşardım kafasını gözünü kırardım diye bilmediği derdin dermancısı olmasın. Çekmeyen bilmez. Aldatılmıyorsanız şiddet görmüyorsanız şanslısınız ve emin olun dışardan söylemesi çok kolay bekarken benimde hiç kimseye minnetim yoktu vurursa boşarım su olursa gözünüün yaşına bkmam derdim evlendim ve hayatım altüst oldu.7 aylık evliyim ve eşim en küçük tartışmada sinir krizi gerçirip bana şiddet uyguluyor her defasında bu son olacak diye düşünüyorum kendimi toparlıyorum psikolojimi düzeltiyorum ama yine ve yine.
canım benim rapor al demissinde nasıl çıkarım doktorun karşısına ölürüm ya utançtan bide nasıl rapor alayım sadece kolumda morluk var doktor sadece onu görcek peki ya ruhumdaki derin yaranın raporu ne olacak , onu kim hangi kelimelerle yazacek rapor alsam nolacak tazminat davasında etkili olur anca ben onun ne parasını ne pulunu istiyorum ki hepsini beraber kazandık......
başlamış psikolağa hap kullanıyor , kesin boşanma kararı vermedim bilmiyorum savaşmalıyım yoksa o bunu bile hak etmiyor mu?Allah yardımcın olsun. intiharı falan asla düşünme, bu dünyanın bir de ahireti var.
eşin psikolojik tedavi görse bir faydası olur mu acaba
kesin boşncaksan ailene biraz biraz, alıştıra alıştıra söyle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?